Şimdi Ara

Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.996
Cevap
3
Favori
425.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben denedim ve çalışıyor. Farklı bir şekilde yaptım daha kolay geldi bana. /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist dosyasını textedit ile açtım. >mach_kernel< satırından sonra
    <key>Graphics Mode</key>
    <string>1280x1024x32@60</string>

    satırlarını yazdım ve şu an sorunsuz çalışıyor.
  • Selam arkadaşlar. OS x86 10.4.3'ü torrent sitelerinden bulup, buradaki tartışmayı da takip ederek bilgisayarıma kurmuş bulunuyorum. HP Pavilion dv4000 serisi laptopa kurdum. kurulumda sadece monitör girişine başka bir monitör takmak gerekti (GMA900 çipsetinden kaynaklanıyor, fakat daha sonra tüm görüntü özellikleri tam olarak 1280x800 çözünürlükte kullanmaya başladım). Ondan sonra kurulum tamamen sancısız geçti ve açılışta wireless dışında herşeyi (bluetooth dahil) tanıdı. tek sorunum klavyede olamdığı için (at) işaretini yazamamak onu da bulurum yakında herhalde. Herkese deneylerinde başarılar. Bir durum ortaya çıkarsa bildiririm. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi currahee -- 5 Nisan 2006; 13:51:47 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: currahee

    Selam arkadaşlar. OS x86 10.4.3'ü torrent sitelerinden bulup, buradaki tartışmayı da takip ederek bilgisayarıma kurmuş bulunuyorum. HP Pavilion dv4000 serisi laptopa kurdum. kurulumda sadece monitör girişine başka bir monitör takmak gerekti. Ondan sonra kurulum tamamen sancısız geçti ve açılışta wireless dışında herşeyi (bluetooth dahil) tanıdı. tek sorunum klavyede olamdığı için (at) işaretini yazamamak onu da bulurum yakında herhalde. Herkese deneylerinde başarılar. Bir durum ortaya çıkarsa bildiririm. :)


    normalde Türkçe F klavyede Alt+Ü,
    Q klavyede Alt+Q,
    Türkçe PC klavyede windows+Q



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 5 Nisan 2006; 1:34:37 >
  • Kısa yoldan mac kullanıcısı olmak isterim dersenizhttp://osx.portraitofakite.com/ bunu birdeneyin Sanal kullanım daha risksiz. Bu arada USB klavyede markalı (whitkey veya logitech) nerede bulabilirim???
  • çok teşekkür ederim. gerçekten makbule geçti. ben de her @ işareti yapmam gerektiğinde klavye değiştiriyordum :) (win tuşunun işe yarayabileceği aklıma gelmemişti)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi currahee -- 5 Nisan 2006; 13:53:27 >
  • Merhaba cem pm atmışsın bende bornovada çalışıyorum istediğin zaman buluşalım dvd'leri vereyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyldz -- 5 Nisan 2006; 11:18:38 >
  • Help me!!! Help me!!! Help me!!! Help me!!! Help me!!! Help me!!! Help me!!! Help me!!!

    Arkadaşlar ben osx'i sorunsuz kurdum xp kurunca osx'i hiç açılmıyo xp otomatik başlıyo forumdaki herşeyi denedim olmadı şimdi sistemimde sadece osx var ve onuda cd'siz açamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Please!!! Please!!! Please!!! Please!!! Please!!! Please!!! Please!!! Please!!!
  • Bir önceki sayfada bu sorundan bahsedip ,olası çaresini yazmıştım,10.4.4 dvd si diskin MBR sini bozuyor yada MBR ye bişey yazmıyor,anlattığım işlemi denermisin musti?
  • arkadasım mac osx kurdugun hdd ıle xp nın kurulu oldugu hdd farklımı ? eger farklı ıse cozumu kolay ama degılse ısın bıraz zor
  • arkadaşlar komik iki sorunum var daha dogrusu biri komik iki sorunu var komik olan osx te iken bu foruma giremiyom girerken sayfa kapanıyo ve safaride sorun var diyo 6 saat nette surf yaptım sadece bu sayfa neden ?? yada telefisi varmı ? bu forum için xp geçiyom diger bütün forumlar prbsiz. ikinci sorunum amd simens notebook osx kurim dedim başlangıç herşey normal elma çıktı altında dönen zımbırtı ve 1 saat seyrettim ara ekran gelmedi ??? yardımlar için şimdiden teşekkür.. herkese kolay gelsin
  • Polatyy ve ender hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
    Bide bu XP'yi aynı hdd'e kurmaya çalışıyorum çok zor değilse anlatırmısınız?



    olmazsa birtane hdd alcam SATA alsam sorun olurmu? çünkü benim anakartta ıde takabilme imkanım biraz kısıtlı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bresson

    arkadaşlar komik iki sorunum var daha dogrusu biri komik iki sorunu var komik olan osx te iken bu foruma giremiyom girerken sayfa kapanıyo ve safaride sorun var diyo 6 saat nette surf yaptım sadece bu sayfa neden ??


    Steve Jobs'un lanetine uğramışsın.
  • pekiii nasıl kurtulacaz bu lanetten sadece bu sayfa bak yine xp döndüm deli olacam :((((
  • Safari yerine firefox ya da opera kullanmayı dene, ikisinin de macosx versiyonları var universal hazırlamışlar..
  • Safari yerine firefox ya da opera kullanmayı dene, ikisinin de macosx versiyonları var universal hazırlamışlar..
  • Şahsen X86'da net'e girmediğim için bire bir yaşadığım bir problem değil ama browser önerisine ilave olarak yine çok başarılı bir browser olan SunriseBrowser'ı da önerebilirim. Birde Onyx 1.6.9 ile önceki sayfalarda bahsedilen şekilde özellikle net ile ilgili seçenekleri check ederek bakım yapmakta işe yarayabilir.
    Not: Onyx'i Türkçe kullanabilirsiniz. System Prefrences-> Internatinal'da Türkçe üstteyse Default olarak Türkçe olur yok Türkçe'yi değilde default olarak İngilizce üstte kullanmayı tercih ediyorsanız Türkçe desteği olan programlar İngilizce olarak açılır bunun önüne geçmek içinde iligili applicationa tıklayıp Get Info komutunu veriyoruz açılan Info penceresinden en alttaki Language kısımında bütün dillerin Check işaretini kaldırıp sadece Turkish'i veya Tr'yi işaretli olarak bırakıyoruz.
  • Arkadaşlar birkaç sorunum var. 1 tanesi Maxxuss'a ait dvd oynatma patch'ini bulamıyorum, bir de openoffice kullananınız varsa nasıl başardı, onu merak ediyorum. Versiyon 10.4.3 SSE2 destekli işlemcim var. Bir de Azureus çalışmıyor. Şöyle ki programı çalıştırdığımca dockta birkaç kez zıplayıp yok oluyor ve başka birşey olmuyor. Bununla ilgili bir çözümünüz varsa dinlemeye hazırım. Bittorrent.com dan çektiğim client çoook yavaş çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi currahee -- 5 Nisan 2006; 14:33:08 >
  • Herkese selamlar. Elimde 10.4.5 iso dosyası var. Sorum POLATYY hocaya: bana maxxus antitpmi nereden bulabileceğimi söyler veya gönderebilir misin ve başka birşeye ihtiyacım var mı? Şimdiden teşekkürler...(bu arada mac fanatiklerinin çokluğu ve dayanışması gözlerimi yaşartıyor)
  • Bu arada bu imzam:
  • oiso muhtemelen patch lidir,extra biseye ihtiyacın yok.dvd ye yazıp dene bence.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.