Şimdi Ara

ilandaki vectra c comfort alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar vectra c bakıyorum linkteki araç nasıl sizce alınırmı değerli yorumlarınızı bekliyorum.

    http://www.araba.com/2344018/Opel%20Vectra%201.6%20Comfort



  • hocam açıklamalarda "cam altı boya" diyor. arabanın boyanmadık yeri kalmamış herhalde :)

    bende vectra kullanıcısıyım (2004 model). eğer vectra düşünüyorsan 2005 modelin altında almamaya bak.

    hem mp3 çalar hem de ESP standart oluyor 2005 de.
  • araca baktırmadım gerçi ama, dediği gibi sadece çiziklerden dolayı boya ise sorun değil o kadar. ama iyice bi baktırmak lazım. işin kötü tarafı aracın bulunduğu ilçede yetkili servisi yok. bi usta ile gidip baktırmakda ne kadar sağlıklı olucak meçhul.hayırlısı bakalım. ayrıca bu araç 2005 model yazıyor ilanda.
  • evet 2005 model olduğunu farketmiştim.

    hani illa bu araç olmayacaksa, alırsan 2005 modelden aşağı almamaya çalış diye demiştim. (ben mp3 çalarlı 2005 model teybi arıyorum şu anda)

    yetkili servis motor hakkında detaylı bilgi verebiliyor. gerçi onda da sanırım sadece makineye bağlayıp, hata raporlarını falan kontrol ediyorlar.
    değilse lifte kaldırıp yaptıkları kontrolü iyi bir opel ustası da yapar.
  • anladım evet haklısın zaten bende 2005 lere bakıyorum zaten sadece. 2005 altı dediğin gibi, 2005 üstüde makyajlı kasa baya bi fiyat farkı var. geriye 2005 kalıyor sadece. iyi bir tanıdık motor ustam var, olmazsa onla gider ona baktırım. kısmet artık.

    sanada Allah kolaylık versin, inş. bulursun uygun bişey.
  • merhaba bende bir ay önce aldım 2004 1.6 comfort tanıdığım bir bayandan daha 27.000 araç çok konforlu konfor arıyorsan bu paraya alınabilecek en iyi araç ancak yakıt konusunda üzüyor biraz servise göstermeden aracı alma mesela serviste bilgisayara bağlıyorlar motorcu motoruna kaportacı boyasına bakıyor götüreceğin usta boyasına falan bakar ama elektronik aksamını nasıl kontrol edecek bu arada ben 23.000 e aldım peşin bilgin olsun şimdiden hakkında hayırlısı olsun.
  • bu arada talip olduğun aracı inceledim çizikten dolayı o kadar boya olacağını sanmıyorum bide pedallar artık beyazlamış km sine dikkat et
  • hayırlı olsun kardeş, Allah kaza bela vermesin. seninki baya iyiymiş maşallah kmsi felan. peki yakıt olarak ne yakıyor kmde kaç kuruş. lpg varmı birde senin araçta. ben lpgde taktırmayı düşünüyorum o zaman yakıt biraz daha ekonomik oluyor diyorlar. servis konusuna gelince araç sorgunda ve orda yetkili opel servisi yok, hatta yanılmıyorsam yozgatta hiç yok diye biliyorum. ben kayserideyim buraya getirip baktırmam gerekir. onuda kabul ederlermi acaba. birde dediğin gibi çizikten o kadar boya insanın kafasını karıştırıyor birde galerici güvenilir bi galeri değilse herşey olabilir. adam bana telefonda aracı servisten aldıklarını söyledi. en sonda 22.000 e bırakırız dedi. pedalları orjinal değil sanırım, metal pedallardan takmışlar gibi tabi düşürmüşde olabilirler, gerçi şu anki kmsi bile az sayılmaz 90,000 e gelmiş nerdeyse. bakıp araştırmaya devam edicez hayırlısı bakalım.

    ilgin için teşekkürler.
  • sağol kardeş inşallah daha iyisi senin olur bende lpg yok istanbulda kullanıyorum şehir içi 9 - 10 şehir dışı ise sakin kullanımda 6- 6,5 litre civarı yakıyor. zaten daha çok kullanma zamanım olmadı 1.6 motor arabaya biraz küçük geldiği doğru ama uzun yolda hiç hissetmiyorsun galeriden araba almanı tavsiye etmem yapacağın tekşey sabırlı olmak bekle biraz eşe dosta haber bırak ama araba alıp satanlara kesinlikle bişey deme durmadan seni ararlar yaf işte şöyle bir araba var uyarmı sana diye senin aradığın ne olursa olsun onlar elindekileri bir an önce satma gayretindeler.alacağın araba mümkün oldunca ilk el ve tek kişi tarafından kullanılan olsun servis kaydı olsun bu çok önemli yoksa eğer bin arabaya şöyle bir direksiyon simidine falan bak aşınma varmı kapı kollarının orada çok çizik varmı pedallar yine soyulmuşmu yoksa daha yenimi, hepsini kontrol ettir değişen asla olmasın, boya tamponlarda olabilir önemli değil km side düşük olsun. başka sormak istediğin olursa yardımcı olurum.kolay gelsin.
  • unutmadan alacağın arabada pazarlığa başlamadan önce tramerden kaydını (plaka,şase,motor) sor cep telefonundan ve internetten sorabilirsin mesela hasar plaka 5664 e gönder turkcell den hasar şaseno 5664 vb. gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_safak44

    bu arada talip olduğun aracı inceledim çizikten dolayı o kadar boya olacağını sanmıyorum bide pedallar artık beyazlamış km sine dikkat et

    Pedallar beyazlamış mı??

    Spor pedal taktırış adam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_safak44

    sağol kardeş inşallah daha iyisi senin olur bende lpg yok istanbulda kullanıyorum şehir içi 9 - 10 şehir dışı ise sakin kullanımda 6- 6,5 litre civarı yakıyor. zaten daha çok kullanma zamanım olmadı 1.6 motor arabaya biraz küçük geldiği doğru ama uzun yolda hiç hissetmiyorsun galeriden araba almanı tavsiye etmem yapacağın tekşey sabırlı olmak bekle biraz eşe dosta haber bırak ama araba alıp satanlara kesinlikle bişey deme durmadan seni ararlar yaf işte şöyle bir araba var uyarmı sana diye senin aradığın ne olursa olsun onlar elindekileri bir an önce satma gayretindeler.alacağın araba mümkün oldunca ilk el ve tek kişi tarafından kullanılan olsun servis kaydı olsun bu çok önemli yoksa eğer bin arabaya şöyle bir direksiyon simidine falan bak aşınma varmı kapı kollarının orada çok çizik varmı pedallar yine soyulmuşmu yoksa daha yenimi, hepsini kontrol ettir değişen asla olmasın, boya tamponlarda olabilir önemli değil km side düşük olsun. başka sormak istediğin olursa yardımcı olurum.kolay gelsin.


    sende sağolasın kardeşim, dediklerini dikkate alıcam. aklıma takılan başka bişey olursa yine rahatsız ederim seni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.