Şimdi Ara

Audigy ES (SE), Creative 4.1 ile gerekli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Audigy ES (SE) i Creative 4.1 ile kullanıyorum.Audigy i kaldırsam anakartın ses girişine yeşil kısmına tek girişi çift girşi yapan aletlerden taksam DİVX izlerken bişi değişir mi? yada 4 hopörlerden ses gelmemesi? veya buna benzer aklınıza ne gelirse işte:)
    yani yani 4.1 ile DİVX izliyorum.Audigy olmasa filmlerde ki seslerden bişiler kaybeder miyim?

    saygılar



  • Ben zamanında Audigy es ses kartını da kullandım. Creative'in Audigy 2 serisinin gerisindeki en iyi karttır. O kartı kullanıp alacağın ses ile on-board kullanıp alacağın ses arasında hangi ses sistemini kullanırsan kullan mutlaka fark göreceksin. İyi bir karttır, on-board'a geçmeni önermem. Aksine, kartı elinden çıkarırsan ileriye yönelik Audigy2 zs alırsın, hatta ucuz bir 5.1 işini görür. Bence es ile devam edip sadece 5.1 bile alsan olur. Şu an kullandığım Audigy 2 ile o zaman kullandığım es arasında 6db SNR farkın haricinde bir fark yoktu. Es'den vaz geçme..
  • eğer onboard ses kartıyla kullanacaksan sadece yeşil olan kabloyu kullan bütün hoparlörlerden ses alırsın ama ses ön arka olarak değilde sağ sol olarak gelir ,yani iki hop. sağ diğer ikisi sol olarak ses verir.
  • OnBoard ses kartından uzak (tabi şu kaliteli anakartlarda 7.1 creative live taşıyanlar falan hariç) DUR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.