Şimdi Ara

Kaspersky Anti-Hacker 1.7 Türkçe yaması ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tanıtımı : Kaspersky Anti-Hacker, PC’nizle internet arasındaki bağlantıyı sürekli gözlem altında tutuyor. Herhangi bir güvenlik sorunu ile karşılaştığında ise önce onu durduruyor, ardından da yapılan işlem hakkında kullanıcıyı uyarıyor.
    Çok kolay bir kurulum işlemi ardından yazılım hemen korumaya hazır hale geliyor. Dışardan gelen saldırılara karşı sistemi korumanın yanı sıra Kaspersky Anti Hacker 1.7.130.0 herhangi bir uygulama internete erişmeye çalıştığında ise bir pop-up ile kullanıcıyı da uyarabiliyor. Hangi uygulamanın internete erişip erişemeyeceği ise, sihirbazlar sayesinde çok kolay bir şekilde tanımlanabiliyor. Sürekli ortaya çıkan bu pop-up’lar ilk başta rahatsız edici olabilir. Ancak yeni başlayanların bile kolayca kendilerini korumalarını sağlayabildiği göz önüne alındığında, zamanla buna da alışılabilir. Profesyonel kullanıcılar için ise çok fazla özellik bulunmuyor. Yazılımı kullanarak hangi yazılımın hangi portu kullandığını ve karşıda hangi IP’ye bağlandığını görmek de mümkün oluyor. İstenmeyen bağlantılar ise istendiği vakit anında kesilebiliyor. Yazılım geçmişe ait tüm işlemleri bir kayıt dosyasında tutuyor.

    Bu yamayı kurmak için yapmanız gerekenler ise kısaca şöyle özetlenebilir :

    Kaspersky Anti-Hacker programını kapatınız.
    İndirdiğiniz yama dosyasını çalıştırınız.
    Yamayı programın kurulu olduğu dizine (varsayılan olarak bu dizin C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Hacker dizinidir.) çıkarınız.
    Programı tekrar çalıştırınız.

    http://www.megaupload.com/?d=36UPCP8H türkçe yaması

    http://downloads2.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kantihacker/kasp1.7.130_anti-hackeren.exe







  • teşekkür ederim mavi korsan çok işime yaradı..Bu aradahttp://forum.donanimhaber.com/m_3715110/tm.htm bu topicte bir soru sordum bakarsan sevinrim
  • 1.8 çıktı 1.7 eskidi dostum
    eline sağlık yinede
  • BİLİYORUM ESKİ OLDUĞUNU AMA 1.8İN DAHA İLACI YOK 1.7 İLE BUNU AŞIP 1.8 İ UPDATE EDECEKSİN KAPİŞ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.