Şimdi Ara

PANASONİC'Mİ SONY'Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yani arkadaşım şimdi ototeybi ile konumuzun ne alakası var. Kameralardan bahsediyoruz
  • bir ürün daha pahalı olması onun daha kalteli olucağı anlamına gelmez. her ülkede her makinenin satış stratejisi farklıdır. x ve y markaları ele alalım bir ülkede x daha pahalıyken diğer ülkede y ürünü daha pahalı oluyor ozaman ya şu sonuca varıcağız, kalite ülkeye göre değişir yada pahalı ürün kaliteli olduğuanlamına gelmez o sadece o ülkedeki teknik servis malliyetleri reklam maliyetleri garantili ürün maliyetleri ve bir takım giderler hesaplandıktan sonra ortaya çıkan fiyat farkıdır.

    zaten şu anda şu marka kalitesiz bu marka kaliteli demek imkansız her amaca yönelik yeterli kalltede buna görede belli bir ücreti olan her kalitede makine bulmak mümkün.
  • tembeler:
    haklısın bir ürünün pahalı olması onuniyi olduğunu göstermez hatta şunuda söyliiğm şu anki video-kameram Panasonic ama eğer $200 daha fazla param olsa sony alırdım açıkçası Sony deki sadece info-lithium bile onu almaya değer kılıyo. ve sahip olmama ramen panasonic video-kameradan tam anlamıyla memnun değilim---istersen model sor

    sonuçta söyliyeceğim odur ki panasonic vs sony denince $200 dolar fazlası olan düşünmeden sony alsın..
    meali şudur ben bile bile eşşeklik ettim kimse etmesin
  • peki söyleyin bakalım PAHALI mal herzaman iyimidir
  • arkadaşlar bende fotoğrafçıyım ama şu ana kadar pro kamera olarak kesinlikle SONY'yi tercih etmedim...
    Panasonicden hiç şaşmadım.Ama SONY kameramdan var yani hatta SONY bayisi dahi var.var ama yinede panasonic diyorum
    Yanlış anlamayın panasonic bana para vermmiyor


    SAYGILAR
  • anne sen foto.cu olarak şu zamna kadar hangi Pro kamerayı kullandın bi yazsana
    gerçi fotocu olarak video kamerayla ne işin var onuda tam anlamadım--olsa olsa düğüm çekersin bi "PRO" olarak
    bence sen eline herhangi bi pro kamera almamışsın
  • arkadaşlar sizce samsung dv353i nasıldır
  • quote:

    moruk
    Teğmen




    Mesaj: 106



    21 Ağustos 2005, 15:37:36


    --------------------------------------------------------------------------------

    anne sen foto.cu olarak şu zamna kadar hangi Pro kamerayı kullandın bi yazsana
    gerçi fotocu olarak video kamerayla ne işin var onuda tam anlamadım--olsa olsa düğüm çekersin bi "PRO" olarak
    bence sen eline herhangi bi pro kamera almamışsın
    yazdıklarına okuduğumda şaşırdım ama nivk'ine baktığımda normaldir dedim

    istersen şöyle bir bak bakalım ne dersin aşağıdaki link'i tıkla ve görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MORUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    MORUK BURAYA TIKLA

    sende ağzı olan konuşuya tiplerindensin




  • Marka'lar değil artık modeller önemli. Sonuçta heriki markanında kaliteli ürünleri var. Bence testleri incelemek daha iyi olur. Fiyatın kaliteye etkisi olmaz, ucuz görünen diğerinden daha iyide olabilir. Sonuçta amaç ve kullanacağınız ortam önemli. Marka'ya bağlanmayın, ben şu marka iyidir ve şu kötüdür gibi bir ayrıma karşıyım. Neye göre iyi ya da neye göre kötü.
  • emirtarik;
    Panasonic GS-17 ile Sony HC-17'nin özellikleri arasında çok ciddi farklar yok. Ama ikisininde birbirine artıları var. Bence netteki karşılaştırma yorum ve testleri inceleyin. Aralarında karar vermek zor. İyice oldukça kaliteli ürünler ve kaliteleri arasında ciddi bir fark yok. Aşağıdaki adreste basit bir karşılaştırma var.

    http://audiovisual.kelkoo.co.uk/ctl/do/compareProducts?back=%2Fb%2Fa%2Fps_12803756%2F123501.html&catId=123501&pids=-12803756-12571504-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 21 Ağustos 2005, 12:58:53 >




  • EVET HAKLISIN.Bizim milletimiz genelde pahalı olan mal iyi olur der,hepsi bu
  • tsk. storm
    aslında ben teknosada ikisinide birebirinceledim.
    gerçekten ikiside birbirine çok yakın ama
    panasonicin görüntüsü ve renkleri bana daha canlı gibi geldi.
    sony de az da olsa görüntüde karlanma vardı.
    Sony 17E de USB bağlantısı yok.
    panasonic te var mı bilmiyorum.
  • cici anne: Panasonic mi Sony mi diye topik açmışsın ama Canon XL2 kamerayı mı övüyorsun.
  • cici_anne_sevda:
    tıklamasına tıkladımda XL2 gördüm yani sen bunamı pro kamera diyosun

    pro bişeye bakıyosan
    http://bssc.sel.sony.com/BroadcastandBusiness/DisplaySubCategory?m=0&p=2&sp=11

    bak xl1 ve xl2 oldukça iyi kameralar ve profosyonel özeliklerle donanmış olsalarda temele olarak consumer DV formatını kullanmaktadırlar..

    eğer DV formatı üzerine kurulmuş pro bişeylere bakacaksan bu sony DVCAM yada panasonic DVC pro ailesidir




  • ...
    The consumer-oriented DV uses 10 micron tracks in SP recording mode. Newer camcorders offer an LP mode to increase recording times, but the 6.7 micron tracks make tape interchange problematic on DV machines, and prevents LP tapes from being played in DVCAM or DVCPRO VTRs. Sony's DVCAM professional format increases the track pitch to 15 microns (at the loss of recording time) to improve tape interchange and increase the robustness and reliability of insert editing. Panasonic's DVCPRO increases track pitch and width to 18 microns, and uses a metal particle tape for better durability. DVCPRO also adds a longitudinal analog audio cue track and a control track to improve editing performance and user-friendliness in linear editing operations...
  • Bu konuya bakarak geçen hafta siparişini verdiğim Panasonic NV-GS150 kamera geldi.Hatırlarsanız 2 hafta önce aldığım Sony HC-42 evime giren hırsız ile gitmişti. Aldığım günlerde Sony'i eğer Gece Görüş dediğimiz bu mu? adlı topikte bombardımana tutmuştum.
    Bugün Panasonic kameranın suyunu çıkardım diyebilrim ve 2. mecburi tercihimin kesin doğru olduğu kanaatindeyim. Sadece 150YTL fazla vererek 3 CCD'li kamera aldım.Paket içeriği ise Sony'nin politikasını ağzına vuruyor diyebilirim. Sony makinenizi ancak temel özellikleri ile çalıştıracak mecburi aksesuarları veriyor. Panasonic'ten çıkan ise zoom özellikli stereo mikrofon (dahili mikrofonu zaten var), Kafa temizleyici kaset ve 3 adet power kablosu çıkıyor ve bu kablolarla hangi ülkede olursanız olun priz sıkıntınız olmuyor.
    Sony HC42 ile elimdeki bu modeli kıyaslarsam Panasonic kumandası oldukça kolay ve kamera elimin içinde kaybolup düğmeler için parmakları iki büklüm etmiyorum. LCD ekran için emin değilim ama Sony'nin ekranı daha iyi gibiydi. Direkt Ac adaptörü ile bataryaya dokunmadan kullanım yapabiliyorum.Sony'de o aparatı ayrı satın almanız gerekiyordu. Ayrıca panasonic dahili bir flash içeriyor.Fotoğraf kalitesini bilmiyorum denemedim ama 2.1 Mp fotoğraf çekebilme özelliği beliritlmiş ki bu da idare eder sanıyorum. Panasonic ile gelen MotionDV hakkında hiç bir fikrim yok sadece kurdum incelemeye fırsatım olmadı.Velhasıl ilk anda aklıma gelen notları aktardım.
    Son olarak ilk günden beri içime oturan Sony HC42 modeli çalındı gitti ve 2. kamera olan Panasonic NV-GS150'ye ısındım diyebilirim.




  • kadeşlerim ben film çekimi yapmayacağım.İşlerim düğün ve sünnet.Ayrıca burda en lüx kamera Panasonic M3000 (benim dışımdaki fotocularda)
    Benim için gerçekten PRO PRO PRO
    Ben canonu övmüyorum kardeş.Sadece kim neyi hangi artısı ile savunuyor bunlara birkaç şeyde ben yazarım dedim Ok canım benim.
  • Artık düğünlere de DV kameranın zamanı geldi ama eski fotoğrafçılar nedense o hurda m3000 leri kullanmaya devam ediyorlar. Maalesef %90 ı böyle (istanbulda bile). Oysa alsalar kalite bir DV omuz kamerası DVC60 ya da XL1-2 gibi müşteriye de daha kaliteli iş yapsalar kameranın parası 1 ayda çıkar sonra kar etmeye başlarlar.
  • evet haklısın istanbul gibi bir yerde en fazla 2 ay içinde kamera parasını çıkartırlar ama.Benim bulunduğum yerde çekim fiyatı bir gece 60 YTL söyle bakalım ne yapsınlar.Evet hala M300 ve M3500 leri görmekteyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.