Şimdi Ara

indirdiğim WETURKA 2.0 da virüs!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: wisecode_g

    yok virüs zararsızmış yok o exeyi koymicakmışım zaten bu ne ya.. koymicağım exenin ne işi var onun içinde?? etmiyorum teşekkür felan hatta bin pişmanım tam bir SAÇMALIK.. seninde bi yakının heralde nası savunuyosun..
    sen gta yüklerken kabul ediyorum ekranındaki yazıyı okuyomusun?? içine virüs koysalar o yazıda bi yerde virüs var onu çalıştırmayın dese ne diceksin? böyle şeymi olur diye bağrınıp durursun.. buna bişi demezsin ama işine geldiği gibi...o kıçı b*klu gta bu kodlama harikası we turka...


    sen sadece yakınlarını mı savunursun..ben haklı olanları savunurum burda sen haksızsın adamların duyurusunu okumadan iş yapmışın sızlanmaya hakkın yok..ama sana da hak vermek lazım pc göçmüş ben olsam ben de sinirlenirdim ama hatayı biraz da kendinde ara..ben de sana geçmiş olsun diyeyim...
  • http://www.goldsohbet.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=79

    EN İYİ PC OYUN FOUM SİTESİ

    benim forumum _No_NiCk_NaMe_
  • http://www.goldsohbet.com/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=45

    en iyi pc oyun forum sitesi benim _No_NicK_nAMe_
  • Eğer bi virüs varsa uyarıyı paketin içine koymak zorunda(bu bile saçmalık aslında virüslü bişey olması ve bunu bildikleri halde paylaşımda tutmaları büyük hata) ben bütün forumu araştıramam.. sen bi oyun yüklemeden önce oyunun forumlarını okuyomusun acaba?? SANMIYORUM... ne kadar geri bi düşünce ya.. başlarım siteyede bi b*k yediler ya duyulsun istemiyolar.. arkadaşı da BANlamışlar..çünkü işlerine gelmiyo.. buna AYIP denir.adam olup böyle yaptıklarını kabul etmiyolar.bilgisayarım çökmedi sadece arşivimimdeki bazı setup dosyaları bozuldu ve saatlerimi boşa harcadım.. bu konuda cahil değilim..keşke bende koyun olsaydım da rahat etseydim..

    bu devirde herkes haklı arkadaşım hadi sana mutluluklar..CAHİLLİK mutluluktur. @matrix
  • yuh be beni de bu virüs dün bitirdi. format atmaktan başka çare yk galiba temizlenmiyor meret.hepatit b mübarek.
  • Arkadaşlar bende bu pachi yeni indiriyordum sadece 13 nolu rar kaldı .Bu virüsün bulaşmaması için ne yapmamız lazım ama ben pachi yine de kullanmak istiyorum o kadar uğraştım indirmek için virüslü dosyayı silsek olur mu ya da ne yapmalıyız. (nod32 son sürüm kullanıyorum)
  • PAtch içindeki pes4.exe yerine v1.01 nocd patch i kullan.
  • Ya biraz merak edip patchi yüklerken bile olsa forumlarda göz gezdirsen bu sorunu yaşamazdın ya.. Adamlar yazmış pes4.exe sorunludur bunu oyun dizinine kopyalamayınız diye defalarca yazmışlar oysa 2 kere tıklayıp göz gezdirmekten üşeniyoruz.. Adamlar uğraşmışlar bir patch hazırlamışlar ne yapalım bir hata olmuş adamlar hatalarını forumda belirtmişler zaten.. Bu virüsün bulaşmaması için pes4.exe yi oyun dizinine kopyalama yeter.. Büyütmeyelim lütfen bir yanlışlık olmuş işte..
  • BİZİM İNSANIMIZ COOKK MANTIKSIZ YAAA ADAMLAR NE KADAR GÜZEL İŞ YAPMIŞLAR AMA ADAMA BAK YAA VİRÜS VARMIŞ SENDE TARAT SAYDIN VE FORUMU İNCELEYİP ÖYLE İNDİR SEYDİN SADE EXE Yİ KOYMUYACAKIN OLUP BİTER KARDEŞİM YAAAAA ] EMEGE SAYGI YOK BE YAA BU TÜRKİYE NEDEN ADAM OLMUYOR BELLLİ
  • bana direk stup linki verildi.. böyle bi saçmalığın olacağını tahmin edipte bu konuda forumları araştırmadım. ama yok siz haklısınız.bu forumda doru düzgün adam çok az.. daha oyun setup edemeyen adam dolu, yok oyun cd % bilmem kaçta takılıyomuşta niye oyunu yapanlar bilerek ayarlamış takılsın diye!! başka bi mantık varmı ya cd bozuk ya cd sürücün okumuyo, daha bi sürü dandik dandik yazı ve başlık..... şu yazdığınız cevaplardan da ne kadar cahil olduğunuz anlaşılıyo zaten ben ne yazıyorum siz ne diyosunuz.. direk bildiğinizi okuyosunuz.. mantıklı adam gibi adam yok ki..

    sizi adam yerine koydum ya özür dilerim hepinizden
  • Kardeşim ayıp ediosun bak burda kaçımız cevap yazmışız bir fikir ayrılığı yüzünden bu tür sözler sarfetmen çok yanlış.. Sana katılmadığımızı belirttik iyi ya da kötü yoldan bunu eleştirmene tamam ama sınırı aşmayalım.. Dediğim gibi adamlar emek vermişler bir çalışma yapmışlar bir hata olmuş işte bunu büyütmenin anlamı yokki be kardeşim.. Sende haklısın ama eleştirinin dozajını biraz fazla kaçırmışsın bu nedenle sana tamamen hak vermiyorum yukarda da yazdığım gibi.. Ama bu tür sözler kullanmayalım lütfen boşuna gerginlik, tartışma ortamı yaşanmasın..
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: korgeneralim

    yuh be beni de bu virüs dün bitirdi. format atmaktan başka çare yk galiba temizlenmiyor meret.hepatit b mübarek.

    arkadaş katılıyorum bende zone alarm var silebildi virüsü ama patch i kullanmadım açıkçası tırstım
  • Adamlar uğraşmışmış.O kadar uğraşıp patch yaptıktan sonra bunu virüslü yayınlamalarının ne anlamı olabilir.Kesinlikle art niyetli bir hareket.Kimse kalkıp emek harcamışlar falan demesin bana.2 gündür uğraşıyorum.Virüsün bulaştığı exe dosyalarını AntiVir ile onardık,şuan yayılamıyor ama makineden atamadık bir türlü.Format atıcam birazdan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.