Şimdi Ara

Karbon fiber kaplama hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
39.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar imzamdaki aracın ön kaputuna ve ön ızgaranın bir bölümüne karbon fiber görünümlü kaplama yaptırmak istiyorum.bir araçta gördüm çok hoşuma gitti.
    fakat aklıma takılan husus bu uygulama acaba muayeneden geçiyormu hafif kusura varım ama ağır kusur deyip git söktür derlerse gerçekten araca harcadığım emeğe ve paraya yazık olacak.

    Sizlerden ricam bu uygulamayı yaptırıp muayene gören arkadaşlar varmı,nasıl bir şekilde geçiyor Yer İstanbul olacak hangi muayene istasyonu şeklinde olabilir.

    veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklemekteyim.hepinize şimdiden teşekkürler
    aracın rengi siyah

    resimler aşağıda

     Karbon fiber kaplama hakkında


     Karbon fiber kaplama hakkında



  • "Görünümlü" modifiyenin hastasıyım arkadaş, bu makyaj işini anlamıyorum

    Arabaya ihtiyacı olduğu zaman kanat ihtiyacı olduğu zaman carbon kaput takılır

    İhtiyacı varmış gibi göstermek neden ? Şimdi bu aynen süngerli südyen gibi birşey

    Ortada ele gelen birşey yok ama dışarıdan öyle gözüküyor

    Bana anlamsız geliyor, anlamsız bulduğum içinde beğenemiyorum

    Yapacaksanda kaputları 300-400 liraya kaplıyorlar 3M ile ama iz bırakıyor bildiğim kadarı ile 3M söküldüğünde

    Bu şekilde değil gerçek kaputlu araba bile muyaneden geçebiliyor, ama normalde geçmemesi lazım, keza o arabaların geçmesi sana teşkil oluşturmasın
  • arkadaşlar bu resmide garajda çektim ama sahibi ile konuşma şansım olmadı.

    bu araçta komple kaplı..

     Karbon fiber kaplama hakkında
  • Muaneden geçemiyor! Aracın bir bölümünün rengi değişmiş oluyor ve çift renk olarak işlem görmesi gerekiyor. Bu şekilde muaneden geçemez araçlar. Ayrıca el becerinize güveniyorsa 30 40 liraya halledebilirsiniz.

    Bu arada drahte'nin süngerli sütyen benzetmesine hasta oldum
  • arkadaşlar yokmu bu şekilde muayeneye giden lütfen yardımcı olun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    arkadaşlar yokmu bu şekilde muayeneye giden lütfen yardımcı olun


    Var arkadaşım..
    Geçemez diyorum. Niye diyorum? Benim arkadaş çevrem bu şekilde araçlarını kaplatmak konusunda master yaptılar resmen. Ancak muayeneden ağır kusur olarak geri dönüyorlar. Misal aracın rengi kırmızı, kaput fiber görünümlü kaplamaysa çok dikkat çekiyor ve trafik polisi ruhsattaki renk kısmına ayrıca bir göz atıyor.. Siyah üstüne fiber kaplama bu kadar dikkat çekmesede muayeneden geçemiyor.
  • RedWhite Reklamın bölümü. bazı arkadaşlar 200 tl gibi rakamlara kaplatırken tavanını biz burada 60 tl ve 90 tl arasında değişir fiyatlar demiştik. 200 gibi rakamlar çok uçuk rakamlar. 60 tl ye normal folyo ile kaplanır, 90 tl ye de cast folyo dediğimiz araç folyosu ile kaplanır. cast folyo ile normal folyo arasındaki tek fark cast folyonun daha esnek ve yapıştırma esnasında yapıştırdığınızda yanlışlık olursa hemen tekrar kaldırıp tekrar yapıştırdığınızda deforme olmaz. yapıştıktan bir iki gün içinde kemikleşir ve boya gibi olur. RedWhite Reklama ait olan bu bölümde başka reklam firmalarının yaptığı işlerden bahsetmek nekadar etik onu bilemem. ama RedWhite Reklam sitemizin Sticker ihtiyacını karşılayan Sponsor bir firmadır. Aracını kople kaplatmak yada kısmen kaplatmak isteyen arkadaşlara ümraniye ve seyrantepede uygulama yapabiliriz. komple araç kaplama 700 € dur. aracını kaplatan arkadaşlar kaplama esnasında aracın kapalı bir ortamda olması gerektiği bilgisini unutmasınlar. kullanılan folyo markasınında ya 3M yada oracal marka olması da işin kalitesi açısından önem taşır. bu iki marka haricindeki folyoları tavsiye etmiyoruz. kısacası tavan yada kaput kaplama ücreti, normal folyo ile 60 tl cast folyo ile 90 tl dir. daha fazla fiyatlara yaptıranlar sanmasınki çok farklı bi işlem yapıldı. bu arada folyoyu sökmek için araca ve boyaya asla zarar vermeyen ilaçla sökülür. araçta macun boya dahi olsa 20 dk. gibi kısa bi sürede hiç zarar vermeden sökülür.
    THT FORUMDAN ALINTIDIR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_HKN -- 1 Şubat 2010; 14:19:50 >
  • Benim aracımda gerçek karbon fiber kaput+bagaj+ayna vardı panjur çevresine ve çamurluklara da kaplama yapmıştık. Bu şekilde muayeneden geçemiyor üstelik gıcık bir polise denk gelirsen aracı parka çekebiliyor(muş).Ben siyah-beyaz işlettim ruhsata 150-200tl verdim ruhsata işletmeye. Bana sorarsan sadece görüntü için cf kaplama onun yerine mat siyah falan dene.

    Burda da kaplama ile çamurluk+ön tampon+ayna kaplama yapmış bir araç var:

     Karbon fiber kaplama hakkında
  • arkadaşlar bilgiler için sağolun karbon fiber hayellerim suya düşmüş oldu ne yapalım sağlık olsun bizde botoks yaptırırız.
  • gecenlerde İstanbulda bir ku 7 gördüm kaplanmis dehset olmus arac...
    iki ku7 havasında havası vardı.
  • ağa kafama bişiy takıldışimdi arabayı komple siyah fiber yapsak ruhsata işletsem polis muayne istasyonu bişey dermi sorun sıkıntı olurmu yani
  • Sadece tavanda yapılacak kaplamada bir sıkıntı olabilir mi, benim aracın tavanına düşünüyorum gerçi Antalya'nın sıcağına ne kadar dayanır bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dean_34

    ağa kafama bişiy takıldışimdi arabayı komple siyah fiber yapsak ruhsata işletsem polis muayne istasyonu bişey dermi sorun sıkıntı olurmu yani

    Ruhsata işletirseniz sorun olmaz.
  • ben karbon fiber hastasıyım , araba direksiyonu bile kaplatmışımdır , evde bile kullanırım... önce cam'ı bile kaplatsam mı , C kasa Kapıcı Mercedesi var kaplatıcam dolaşıcam

     Karbon fiber kaplama hakkında
  • Her şeyi gördüm de klozetini kaplayan ilk defa görmüştüm çok güldüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baskan1111

    ben karbon fiber hastasıyım , araba direksiyonu bile kaplatmışımdır , evde bile kullanırım... önce cam'ı bile kaplatsam mı , C kasa Kapıcı Mercedesi var kaplatıcam dolaşıcam

     Karbon fiber kaplama hakkında





    Hocam muayeneden geçti mi klozetiniz?
  • hafif kusurlu geçtik malesef :))
  • Baskan1111 kullanıcısına yanıt
    hadi geçmiş olsun darısı başıma :)
  • Arkadaşlar Eğer carbon folyoyu sökmek istiyorsanız

    bunu kullanabilirsiniz bence


    http://www.hepsiburada.com/liste/vette-folyo-sokucu-500-ml/productDetails.aspx?productId=otsv1101200012166&categoryId=20035754


    Bu siteden bakın
  • bir yerde yazıyodu arabanın %30'unu geçmeyecek şekilde değişim yapabiliyormuşuz yanlışda biliyo olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.