Şimdi Ara

AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
4
Favori
84.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • |!Uyarı: Aşağıdaki bilgiler yazıldığı günü ilgilendirir,güncel olmayabilir!|
    Son tarifeler,kampanyalar ve bilgiler bir tık ötenizde >www.gsmobile.com.tr

    GALATASARAY TARAFTARI ARKADAŞLAR,KULÜBÜMÜZÜN MADDİ MANEVİ GÜÇLENMESİ,HEM BİZİM,HEM DE ÜLKEMİZ TÜRKİYE İÇİN FAYDALI OLACAKTIR.ZİRA TÜRKİYE DEMEK GALATASARAY DEMEKTİR.
    YURT DIŞINDA YABANCILARA TÜRKİYE DENİNCE AKLA GELEN İLK KAVRAMLARDAN BİRİ GALATASARAYDIR.

    KULÜBÜMÜZE MADDİ MANEVİ DESTEK VEREBİLMEK İÇİN KULÜBÜMÜZE AİT MARKALARA SAHİP ÇIKALIM.BUNLARIN BAŞINDA GSMoBiLe GSM HATTIMIZ VE GS BONUS KREDİ KARTIMIZ GELMEKTEDİR.

    EĞER BAŞKA GSM OPERATÖRLERİ KULLANIYORSAK,NUMARA TAŞIMA KAMPANYASINDAN DA YARARLANARAK,AVEA BAYİLERİNE GİDİP,GSMoBiLe TARİFESİNE GEÇMEK İSTEDİĞİMİZİ BELİRTELİM,HEM HER YÖNE BEDAVA DAKİKALARIMIZI KAZANALIM HEM,GSMOBILE SAHİBİ OLALIM,HEM HİÇ BİR OPERATÖRDE OLMAYAN AVANTAJLARLA KONUŞALIM,HEM DE KULÜBÜZÜ GÜÇLENDİRELİM.ÇEVREMİZDEKİLERİ DE BİLGİLENDİRİP KULÜBÜMÜZÜN HATTINA GEÇİRELİM.BU ŞEKİLDE KENDİ ARAMIZDA DAHA ÇOK UCUZA KONUŞALIM.GSMOBILE KONUSUNDA BANA BÜTÜN SORULARINIZI SORABİLİRSİNİZ.GSMobile ve TARİFELER HAKKINDA DAHA AYRINTILI GÜNCEL BİLGİLERİwww.gsmobile.com.tr WEB ADRESİNDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

    KREDİ KARTI KULLANAN ARKADAŞLARIMIZA DA GS BONUS KREDİ KARTI KULLANMALARINI ÖNERİYORUM,ÜSTELİK İLK YIL KART ÜCRETİ YOK.BONUS KREDİ KARTI DA ÖNEMLİ GELİR KAYNAKLARIMIZDAN,ZİRA HER ALIŞVERİŞİMİZDE KULÜBÜMÜZE EKSTRA KAZANÇ SAĞLANMAKTA KREDİ KARTININ BAĞLI OLDUĞU BANKA TARAFINDAN.AYRICA GS BONUS KARTLARIMIZA HEM BİLET ALIRKEN HEM DE ÜRÜN ALIRKEN İNDİRİMLER VE AVANTAJLAR SAĞLANMAKTA.GS BONUS KREDİ KARTI ALABİLMEK İÇİN GARANTİ BANKASINA YADA DENİZ BANKA BAŞVURABİLİRSİNİZ,EN KOLAY YOLUYLA, bonus.com.tr WEB ADRESİNE GİREBİLİR,GS BONUS KART BAŞVURUSU İÇİN,SİTEYE TELEFON NUMARANIZI BIRAKABİLİRSİNİZ,YETKİLİLER SİZE TELEFONUNUZDAN ULAŞACAKLAR,SİZE GS BONUS KREDİ KARTINI ULAŞTIRABİLMEK İÇİN YARDIMCI OLACAKLARDIR.

    LÜTFEN,GALATASARAY RUHUNU TAŞIYAN TARAFTARLAR OLARAK,GAYRET EDELİM,HEM TÜRK FUTBOLUNA HEM DE GALATASARAYA FAYDALI OLALIM.GÜÇLÜ VE BAŞARILI BİR GALATASARAY DEMEK GÜÇLÜ VE BAŞARILI BİR TÜRKİYE DEMEKTİR.
    TAKIMINA DESTEK VERMEK İSTEYEN BİR GALATASARAY TARAFTARI ELİNDEN GELDİĞİNCE GSMobile HATTI KULLANMALI,KREDİ KARTI KULLANIYORSA GS BONUS
    KULLANMALI,GS STORE'LERDEN ÜRÜN ALMALI,HER İNTERNETE GİRİŞİNDEWWW.GALATASARAY.COM VEWWW.GALATASARAY.ORG SİTELERİNE GİRMELİ. AYRICAWWW.GSMobile.COM.TR ADRESİNİ DE TAKİP ETMELİ.

    __________________________________________________________________________________________________________________

    Bu yazı GSMobile konusunda ve bu başlık konusunda önemli,açıklayıcı ve etkili bilgiler verecek.
    Neden Avea,Neden GSMobile?: Neden GSMobile Tarifeleri Turkcell,Vodafone,Avea dahil tüm operatörlerin tarifelerine göre daha avantajlı?:

    Basit kısa örnekler vererek başlıyayım:Eğer,daha çok kız arkadaşınızla konuşuyorsanız,yada sürekli birkaç

    kişiyle çok konuşuyorsanız,Cepöğrenci,Cepözgür,Kampuscell,Genç,MobilÖğrenci,Canımın3ü,Yeni Aile gibi

    tarifeleri çöpe atın artık.Çünkü hepsinden iyisi,avantajlısı,GSMobile 1905 tarifesi var.İster kontörlü

    ister faturalı kullanın.GSMobile içi herkesle 1905 dakika konuşmak bedava,ek ücret ödemeden ek kontör harcamadan... (Faturalıda 905 dakika bedava-Kontörlüde 1905 dakika bedava)

    Yalnız bedava konuşacağınız arkadaşlarınızın da GSMobile abonesi olması gerekiyor,tarifesi önemli değil.
    Bir diğer avantajı da kontörlüler de,diğer operatörleri aramanın dakikası 1 kontör,üstelik 150 -250 kontör yükleme şartıyla değil,100 kontör(20 TL) yüklemek yeterli.Diğer operatörlerde daha fazla kontör yüklemek zorundasınız.

    Ben bu tarifeyi,aralarında sürekli konuşanlara dikkatle öneriyorum,çünkü 1905 dakika (32 saate yakın) bedava konuşma yapabiliyorsunuz,yüklediğiniz kontörler sizde kalıyor.

    Olmadı,ben illa cepöğrenci yada mobilöğrenci yada gençtarife gibi daha çok kontör harcayan tarife

    istiyorum derseniz, 10 Numara Kaptan Tarifesi var: 30 gün içerisinde 100 kontör(20 TL) yüklediğiniz takdirde:

    (buralara dikkat) Tüm Mobilöğrencilerle,Tüm Genç Tarifelilerle ve Tüm GSMobile aboneleri ile 10 dakikası sadece 1 kontöre konuşabilirsiniz.Dikkat arkadaşlar,bu başka operatörlerde böylemi,hayır,onlarda ayda 150(30 TL) yükleseniz bile 10 dakikası 1 kontöre konuşamazken,GSMobile 10 Numara Kaptan Tarifesi ile sadece 100 kontör(20 TL) yüklediğinizde 1 ay boyunca 10 dakikası 1 kontör.
    İnanamadınızmı,o zaman lütfen turkcell.com.tr ve vodafone.com.tr adreslerine girin,karşılaştırın.Ayrıca diğer operatörlerde 100 kontör yüklerseniz diğer yönleri aramanın dakikası 3,2 kontör iken GSMobile 10 Numara Kaptanlılara sadece 2 kontör.

    Hala mı kafanız karışık,ayrıntılı anlatayım belgelerle:
    Vodafone CepÖğrenci Tarifesinde: Ayda 100 kontör yüklerseniz vodafone içi dakikası 1 kontör,150 yüklerseniz 5 dakikası 1 kontör yani 10 dakikası 2 kontör eder,ama GSMobile tarifesinde 150 değil 100 kontör yüklemeye 10 dakkası 2 değil sadece 1 kontör.Fark açık...

    Vodafone Yeni CepÖzgürde ise: 100 kontör yüklemeye 5 dakkası 2 kontör,10 dakkası 4 kontör yani.

    O çok reklam yapan Turkcell Genç Tarifeyi de anlatalım mı?Anlatalım;Herkes farkı Anlasın:
    Turkcell GençTarife'de: 100 kontör yüklemeye sadece genç tarifelileri aramak 15 dk 2 kontör.Diyelim hat kesildi 5 dakka içinde yine 2 kontörünüz gider.GSMobile da sadece 1 kontör gider.Üstelik Turkcell de bir ay içinde toplamda en fazla 1200 dakika konuşabilirsiniz bu tarife ücretinden,1200 dakika aşınca dakikası 1 kontör.GSMobile tarifesinde böyle zorluk yok,istersen indirimli konuşma dakikaların 5000 dakikayı aşsın.
    Avea nın Genç Tarifeleri ile Mobil Öğrenci tarifeleri de yine GSMobile tarifelerinden iyi değil,onu da anlatmama gerek varmı.Onda da 100 kontör yüklemeye bu kadar avantaj yok.

    Ayrıca bir diğer bilinmesi gereken durum,yukarda anlattığım operatörler yaş sınırı ve kuralı ile hareket ederken,herkesi bu tarifelere almıyorken,GSMobile yaş sormuyor.Ne olursan ol gel...

    Diğer operatörlerin hepsi bir yada her yöne bir,yani her yönü aramanın dakikası 1 kontör tarifeleri var,ama nasıl:100 yüklerseniz dakkası 2 kontör 150 yüklerseniz 1 kontör.GSMobile 3 de 1 tarifesinde ise sadece 100 kontör yüklemeye her yöne 2 dakikası sadece 1 kontör.100 de 200 kazançlısınız yani.Bu da bir GSMobile farkı.

    Faturalı Eski Açık Tarifesini Duydunuzmu?:Herkes ondan bahsediyor çünkü:Eğer başka operatörden GSMobile Faturalı Eski Açık Tarifesine gelirseniz,tüm vergiler dahil ayda sadece 49 TL ücrete Tüm Avea yönlerine 5000 dk.(beşbin) + Ev-İş yönlerine 1000 dk (bin) + diğer operatörler yönlerine 750 dakika bedava konuşma süresi kazanırsınız.Toplamda 6750 dakika eder.

    Oysa,Turkcelin en öğündüğü tarifelerden olan Kamu Heryöne 750 dakika : 49 TL değilmi.Aynı ücrete kaç dakika fark var hesaplayın.GSMobile de hem evi işi 1000 dakika arayabiliyor hemde ayrıca turkcell vodafoneyi ekstra 750 dakika arayabiliyor ayrıca avea yönlerini 5000 dakika arayabiliyorsunuz.Tam 6000 dakika fark var.Ayrıca bedava dakikalar bitince turkcell de aramanın dakikası 45 kuruş iken GSMobile Eski Açık tarifesinde dakikası 18,18 kuruş.

    Vodafone yi de açıklıyacağız,sorulara sormadan cevap var burda:

    Vodafone Heryöne Limitsiz 55 demişler ama diğer operatörlere sadece 400 dakika vermişler.Evi-İşi sınırsız arayabiliyor,vodafone içi de sınırsız ama vodafone içi 5000 dakikadan fazla konuşurmusunuz,ev-işle 1000 dakikayı aşabilirmisinizki.Fiyatı da 55 TL aylık.6 TL fazla.Bize asıl lazım olan diğer operatörü arama dakikası,vodafone de 400 dakika,bizde 750 dakika,üstelik bedava dakikalar bitince aramanın dakikası 25 kuruş,bizde 18,18 kuruş.

    Vodafone Kamu 40 diye bir tarife var:onun da zararlarını açıklayalım:
    Ayda 40 TL ücretle,vodafone kamu grup içi,buraya dikkat sadece kamu grup içi 3000 dakika.
    Yani aynı gruptan olmayan vodafonelileri aramak bedavaya girmez,ayrıca ücret alınır.Neden böyle yapmışlar,garip,neden tüm vodafonelilerle değil ki.
    Diğer yönlere de,ev-iş de için de 600 dakika vermişler,yani operatörler+ev+iş.GSMobile da ise ev-iş ayrıca 1000 dakika,diğer operatör ayrıca 750 dk,eder 1750 dakika toplamda.Fark 1150 dakika.Bedava dakikaları aştığında konuşmanın dakikası 30 kuruş,ama GSMobile da dakikası 18,18 kuruş.Zaten hangisi pahalı değil,dakika başı ücretten de anlalışıyor.

    Daha örnekler vermek çok uzun sürecektir.GSMobile avantajları,farkları,üstünlükleri anlatmakla biter ama çok uzun sürer.
    Diğer Operatörlerde Olduğu gibi,bizde de her yöne ve Operatör içi SMS paketleri var.
    Ayda 39 Kontöre Her Yöne: 500 SMS
    Ayda 39 Kontöre Tüm Avea ve GSMobile hatlarına:5000 SMS

    GSMobile aboneleri,Aran Kazan kampanyası sebebiyle diğer operatörlerden arandıkları her 10 dakika için 5 dakika kazanırlar ve bu 5 dakikayı her yöne kullanabilirler.
    60 dakika arandığınız takdirde heryöne 30 dakika kazanırsınız.kazanılan dakikalar 30 gün içerisinde kullanılmalıdır.

    Eğer Numara taşıma ile Avea hariç başka operatörlerden (Turkcell ve Vodafone) hatlarından,GSMobile hattına numaranızı taşırsanız,GSMobile hattına geçerseniz,her ay her yöne bedava 250 dakika(100 dakikaya indi) konuşma süresi kazanıyorsunuz,yüklediğiniz kontörler cebinizde kalıyor.Ben zaten avea'lıyım,yada GSMobile hattındayım,daha önce de Avea da bedava dakika kampanyasından yararlanmamıştım diyorsanız,geçin vodafone hattına,orda hattınız açıldıktan sonra tekrar GSMobile hattına gelin,bedava dakika kampanyasından yararlanın,hem de Avea dan GSMobile hattına geçerken vereceğiniz simkart parasından kurtulun.Sadece en fazla 1 hafta yada 6 gün kaybınız olacak.
    Merak ettiğiniz,bilmek istediğiniz soruları,sorunları bana istediğiniz zaman sorabilir bana danışabilirsiniz.
    Sadece GSMobile konusunda değil,hayatın her alanında ben sizinle bilgilerimi paylaşmaya hazırım.
    Yazılarımı ve sunumumu sabırla baştan sona dikkatlice okuduğunuz için teşekkürler.


    ____________________________________________________________________________________________________________________________

    KONUYU AÇTIKTAN SONRA HEM ÖZELİME HEM DE BU BAŞLIKTA BİRÇOK SORULAR GELDİ:BU SORULARDAN BAZILARI BİRBİRİNİ KARŞILIYOR ZATEN.SORULARDAN CEVAPLAMAM DA YARAR OLACAĞINI DÜŞÜNDÜKLERİMİ CEVAPLIYORUM:

    1.GSMoBile Hattına nasıl geçebilirim:
    1.a): Avea bayilerine giderek >> Ben Hattımı GSMobile Hattı yapmak istiyorum isteğinde bulunacaksınız.Hattınız zaten Avea ise yazımın devamını mutlaka okuyunuz.
    1.b): Hattınız zaten Avea ise,sizden GSMobile simkart için ücret alabilirler,size bir çözüm öneriyorum:
    Hattınızı vodafone ye taşıyınız,vodafone de hattınız açıldıktan sonra,istediğiniz zaman ve gün,Avea bayisine gidip,GSMobile hattına geçmek istediğinizi ve numaranızı vodafone den GSMobile hattına taşımak istediğinizi belirtiniz.Hem ücretten kurtulacak hem de her yöne bedava her ay 250 dakika kazanacaksınız.Eğer daha önce başka operatörden Avea hattına geçerek son bir yıl içinde bedava dakikalar kazandıysanız,bedava dakika kazanamazsınız.
    Hattınız zaten başka operatör ise:numara taşımadan dolayı zaten bedava dakika kazanırsınız.

    2.): Hattım şu an zaten GSMobile,bedava 250 dakikalar(100 dakika oldu) kazanmak için başka operatöre geçip,geri gelsem bedava dakika kazanabilirmiyim?
    2.a):Yukarda da az açıkladım,daha önce son bir yıl içinde avea hattına geçerek her yöne bedava dakika kampanyalarından birinden hiç yararlanmadınsa,sende bu taktikle bedava dakikalar kazanırsın.
    2.b): Daha önce avea ya başka operatörden geldinse,bedava dakika kampanyalarından birinden yararlandınsa,ama üzerinden 1 yıl (12 ay) geçtiyse tekrar yararlanabilirsin.

    3.GSMobile Hattında Aran kazan varmı?Avea dan arayanlar da kazandırır mı?
    3.a): Evet,GSMobile kontörlü hatları Aran Kazan haklarına sahipler.Bunun için hattınız açıldıktan sonra
    bişey yapmanıza gerek yok,otomatik olarak hattın özelliğinde mevcut.Sadece numara taşıma kampanyasından yararlanmak için hat açılır açılmaz kontör yüklemeden Kayıt yazıp 5660 numarasına göndereceksiniz.
    3.b):Avea yönünden,yada diğer taraftar hatlarından arandığınızda aran kazan olmaz,kontör kazanamazsınız,sadece Turkcell ve Vodafone yönlerinden aranırsanız kazanırsınız.
    3.c): Kişisel görüşüm başka operatörlerin aran kazan kampanyalarından daha iyidir Avea aran-kazan.
    10 dakika arandığınızda 5 dakika kısa sürede hattınıza yüklenir.Yüklemeler olması için 10 ve katları olmalıdır
    arandığınız dakikalar.Hattınıza hangi gün arankazan bedava kontörleri yüklendiyse,o günden itibaren 30 gün içinde harcamanız gerekir.Buraya dikkat,arama yaptığınızda bedava dakikalarınızdan yada kontörlerinizden gitmez,önce arankazanlardan gider,bu kontörleri SMS (mesaj) atarken de kullanabilirsiniz.SMS attığınızda
    aran-kazan gelen kontörlerden gider ve bu çok mantıklı bence.
    3.d):Kişisel hissim ve düşüncem,aran kazan kampanyaları önümüzdeki aylarda bütün operatörler
    tarafından kaldırılacaktır.Bu kişisel bir düşüncemdir,hisiyatımdır.Çünkü bazı kararların tüm Operatörlerce
    bir araya gelerek ortak alındığına inanıyorum.Aralarında ortak çalışmalar var bence.

    4.): Avea Genç Tarife ve MobilÖğrenciler beni indirimlimi (10 dk / 2 dk ) ve benzeri şekilde mi arar?
    4.a): Evet,Avealı Genç Tarife ve Mobil Öğrenci tarifelerinde indirimli konuşmalar için tüm Avealılar yazıyorsa GSMobile olan herkesi indirimli tarifelerden ararlar,konuşurlar.Sen de GSMobile 10 numara 1 kaptan tarifesinde isen, 100 kontör yüklesen bile sadece 10 dakikası 1 kontöre ararsın konuşursun,bu avantaj başka operatörde yok,bunu ilk yazımda uzun uzun anlattım kanıtladım zaten,mutlaka okuyunuz.

    5.): GS haber paketine üye olmak ücretlimi?
    5.a):Üye olmak için yapılan başvuru ücretsiz: Haber yaz 1905 numarasına gönder.Üye olma başvurusu ücretsiz olmasına rağmen,kontör gitmemesine rağmen,paket 31 mayıs tarihine kadar ücretsizdir.31 mayıs günü yada 31 mayıstan önce iptal yaz 1905 e gönder,ücret yansımaz.Benim kişisel görüşüm,bu bedava tarihi sürekli uzatılmaktadır,panik yapmayınız,siteyi takip ediniz.GS haber paketi gerçekten çok zevkli,sürekli mesajlar geliyor,goller,haberler,maç saatleri,kadrolar,transferler,anlaşmalar ve bir sürü haber.... (Not ücretsiz üyelik süresi 31 Ekim 2010 tarihine kadar uzatıldı :)

    6.):Neden GSMobile kullanmalıyım?:
    6.a): Bana göre,benim iddiam,şu an piyasadaki tüm operatörlerin tüm tarifeleri arasında taraftar tarifeleri en avantajlısıdır.Bunu başlığı açtığım 1. sayfanın başında uzun uzun mantık ve belge kullanarak açıklamıştım,mutlaka okuyunuz.Neler kaybettiğinizi yada kazandığınızın farkında olunuz.
    6.b): GSMobile Hatlarının ayrıca galatasaraylılara sürekli değişen,yenilenen çok avantajları vardır.
    Bunun için sık sıkwww.gsmobile.com.tr adresini ziyaret ediniz.Bedava GS TV üyeliği,isme özel forma,
    okullarda indirimli eğitim ve başka kampanyaların yanında önümüzdeki günlerde,hem Ali Samiyen Stadımızdaki hem de Turk Telekom Arena daki maçlar için indirimli yada bedava bilet kampanyalarının olacağını tahmin ediyorum.Şimdiden GSMobile hattınızı alın,abonelik yılları da iler de önemli olabilir.
    6.c):GSMobile +GSBonus ürünleri kullanmak kulübümüze maddi kazançlar kazandırmakta,daha iyi transferlere ve çalışmalara imkan sağlamaktadır.Her GSMobile hattı ve Her GS Bonus kartı Galatasaray Spor Kulübüne maddi katkı sağlamaktadır.Unutmayın güçlü Galatasaray güçlü Türkiye demektir...

    7.): Bankalara başka kredi kartlarımdan dolayı borcum var,borçlarımı zamanında ödemedim,yada başka kredi kartlarım da var,GS Bonus verirlermi?
    7.a):Garanti bankası gerçekten çok sıkı çalışmakta kart verirken çok seçici davranmakta.Gelir belgesi olmayana ve diğer kartından borcunu ödemekte aylarca gecikenlere kredi kartı vermeyebilir.
    Ama,bu bir Galatasaray faaliyetidir,farklı anlaşmalar mevcuttur,sizler GS Bonus almak için başvurmaktan vazgeçmeyiniz,ve daha sonra sadece GS Bonus kullanınız.Eğer Alisamiyen'deki,GS Store'lerdeki görevli arkadaşlara başvurunuzu yaparsanız şansınız beşki daha fazla olacaktır.GS Bonus kredi kartını Deniz Bank da vermekte ki,Deniz bank kulümüz için ayrıca önemlidir.Deniz Bankasına da başvurabilirsiniz,daha kolay kredi kartı alabilirsiniz belki.
    8.):Avea GSMobile hattına geçtiğimde eski operatörümün simkartında kalan numaralar ve mesajlarımı yeni simkartıma geçirebilirmiyim?
    8.a):Avea Bayilerinden GSMobile Hatlarına başvurduktan hemen sonra yada aynı anda,bayideki yetkililere Eski Simkartınızdaki (şuanki simkartınızdaki) kayıtlı numara ve mesajları yeni simkartınız olan GSMobile Simkarta nakletmek istediğinizi belirtiniz,bayide ücretsiz işleminiz yapılacaktır.Eski simkartınız iptal olmadan yapmalısınız.Genellikle taşıma onay mesajı geldikten hemen sonra yapılıyor.
    9.):Yeni simkartım olan GSMobile hattıma geçtikten sonra,şöyle bir hava atsam,rehberdeki kayıtlı arkadaşlarıma yada istediğim 250 tane numaraya GSMobile hattına geçtiğimi mesaj atsam olurmu?
    9.a):Evet tabiki,bu Avea'nın sağladığı bir özellik zaten,yeni GSMobile simkartlı hattınız açıldıktan sonra,ya Avea bayilerinde yada online işlem şifrenizi aldıktan sonrahttp://www.gsmobile.com.tr adresinden
    online işlemlere girerek,ordan da istediğiniz 250 kişiye yada 250 numaraya,yeni operatörünüzün ve numaranızın haberini verebilirsiniz.Bu işlemler tamamen ücretsizdir.
    10.):Yakınlarım ve arkadaşlarım Avea Kamu Hatları Kullanıyorlar,GSMobile hattımı aradıklarında bedava dakikalarından mı harcarlar,kendi tarifelerinden Avea yönünü arar gibi konuşurlar?
    10.a):Avea Kamu Tarifelerindeki yada Heryöne Kamu tarifelerindeki arkadaşlarınız dahil,Avea hat kullanan herkes,GSMobile hatlarıyla konuşurken,tarifelerindeki Tüm Avea yönüne yazan ücretten işlem görürler.Yani heryöne kamu kullanan avealılar sizi aradıklarında,avea yönüne verilen bedava dakikalarından harcarlar,diğer yönlere diye adlandırılan dakikaları azalmaz.Yada,Avea Genç Tarife yada MobilÖğrenci kullananlar sizi ararken,Avea yönlerini aramış olurlar,ona göre ücretlendirilirler.

    11.) : GSMobile her yöne bedavası olan faturalı hatlardan birini kullanıyorum,kalan dakikalarımı nasıl öğrenirim.Yani başka yönlerle konuşabilmek için kalan dakikalarımı nasıl öğrenirim.
    11.a) Önce ücretsiz öğrenebileceğim yöntemi yada yolunu anlatayım,www.gsmobile.com.tr adresinden hattına verilen şifre ile giriş yapıp,faturalı işlemler menüsünden kalan dakikalarını takip edebilirsin,bu ücretsizdir.
    Yada cep telefonun mesaj bölümünden dakika yazıp 6000 e gönderirsen cevap gelir ama ücretlidir,0,99 kuruştur.
    Öğrenmenin bir başka yolu da telefonunuzdan *100# yi tuşlayıp gereken menülerde ilerlemek.



    AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK

    ____________________________________________________________
    1.)Heryöne Bedavası Olan Tarife Kullanırken,yada Heryöne Bedava Dakikası Olanların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Şeyler Ekleme Gereği Duydum Arkadaşlar:
    Heryöne bedavası olan aboneler,arkadaşlar, Müşteri Hizmetlerinizi ararken kesinlikle başına 0212 ekleyerek yani 0212 444 0 905 diye arayın,bunu yaparsanız sabit yöne olan bedavalarınızdan düşer,eğer direk 444 0 905 diye yada direk 905 diye tuşlayarak arasanız bedavalarız olsa bile bedavadan düşmez,ücret yazar.Bu yüzden hangi 444 lü numarayı ararsanız arayınız,başına mutlaka 0212 ekleyerek arayınki sabit hat yönü arama olarak değerlendirilsin ve sabit hat yönüne olan bedavalardan düşsün.Sadece Avea Müşteri Hizmetleri,GSMobile Müşteri Hizmetleri değil,ister banka olsun ister başka bir yer olsun,mutlaka 444 numarasının önüne 0212 ekleyiniz.yani 0212 444 0 123 ( Kuveyt Türk), 0212 444 0 444( Yapı Kredi) 0212 444 1 444 (Türk Telekom) 0212 444 0333 (Garanti Bankası) 0212 444 0 900 (Finans Bank) gibi yerleri ararken başına 0212 mutlaka ekleyiniz.
    Eğer Heryöne paketlerinizde sabit hat yönü yoksa bu dediğimi yapsanız bile ücret düşer,sabit hat,ev-iş yönüne de bedava dakika olmalı.
    2.)Arkadaşlar,ödetmeli (ödemeli) aramalara cevap verirseniz,kabul ederseniz,konuştuğunuz dakikalar bedava dakikalardan düşmez,ayrıca ücret yansır.Bu yüzden ödetmeli arama çağrısı aldığınızda,red ediniz,yada çağrıyı kapatınız,sonra ödetmeli arama isteyen aboneyi ayrıca kendiniz tuşlayarak arayınız,bu şekilde bedava dakikalarınızdan harcamış olup,ekstra ücret ödemek zorunda kalmazsınız.
    3.)Arkadaşlar,diyelimki heryöne SMS paketi aldınız,bu SMS ler her numaraya sms gönderildiğinde bedava olmuyor,tam detayını bilmemekle bu konuda sizi uyaralım,dikkatli olunuz.Mesela 4 rakamlı numaralara,mesela bankaların yaptığı kredi veren kampanyalara sms gönderdiğinizde sms paketinden düşmez,ayrıca ücretkendirilir.
    ===Daha birçok az bilinen konuda uyarılarımız olacak burada,vaktimiz oldukça ekleme yapacağız,burayı takip etmeye devam ediniz.Diğer operatörleri de ilgilendiren yazılarımız var,olacak da,bu yüzden diğer operatörleri kullananlar da yazılarımızı takip ettikçe faydalanabilecekler.
    ____________________________________

    GSMobile kullanan üyeleri burada ilk sayfada ilk yazıda yayınlıyoruz,sizler de son başlığın son sayfasının son mesajına yazıp başvuruda bulunarak,tarifenizi belirtip beni de GSMobile Aboneleri Listesine ekle yazarsanız isminizi ve tarifenizi buraya ekleyebiliriz.

    GSMobile Kullanan Üyeler:
    NetAnket.Net, (Faturalı Eski Açık Tarifesi),
    Mp3DeLiSi,(1905 faturasız),
    Papi40,
    black jack,
    GSMobiLe, (1905 Tarifesi + Eski Açık),
    Hellmarch! ,
    uAslAnkara,
    thunderksk,
    Roll,
    Evrekas,
    Müşteri Hizmetleri,
    Misafir, (Faturasız 1905-Şampiyon Tarife)
    T_Gzgnr,
    Bluerdem,
    Caccia,(10 Numara Kaptan Tarifesi),
    cassio10,
    Kalbi Boş Bir Bayan,(10 Numara Kaptan)
    qarakedi,
    osasuna,
    tolga68
    lynx23,
    erencaner,(faturasız 1905),
    kültabağı,
    dncrrgnrr,(Eski Açık Faturalı),
    sansayn,
    fusem
    hidalgo1911,
    dinar626,
    ~Lion King~
    rockerboy-h
    fallen_king ,
    Yakita ,
    SerdarAltay, (5 hattı var,1, Eski Açık diğerleri 2 de 1)
    lionking42
    Peerless,
    .Runaway.
    sinnocence
    egzersayz
    _SoMeDaY_
    Half Man Half Amazing : (1905 Tarifesi).
    Fox-Mulder : (GSMobile Heryöne 240 Tarifesi).
    AhmedKaymakcı : (10 Numara Kaptan ).
    FANATİK_25 : (GS Mobile 1905 Tarifesi).
    Misimovic : ( Şampiyon Tarife + Heryöne 240 Tarifesi + 11 bin SMS paketi).
    © : Şampiyon Tarife + 15lik Tarife
    hidrojenperoksit ;
    Erkan07 ;
    Ice_Sh@dow ;



    Bazı arkadaşları unutmuş olabilirim,görmemiş olabilirim,kusura bakmasınlar.PM atın unuttuklarım ve göremediklerim lütfen.
    NİKİNİ EKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR SAYFANIN SONUNA KULLANDIĞI TARİFELERİ YAZIP BENİ DE EKLE DİYEREK NİKLERİNİ EKLETTİREBİLİRLER.

    Kullanmak isteyen arkadaşlar için bir GSMobile imzası hazırladık,imzayı ve kodu buraya yazıyorum (altta) Ayrıca 7. sayfada değişik imzalar da mevcut.
    GSMobile İmza

    AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK

    GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT


    Kodu Aşağıda ▼↓

    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_37560874/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/5a/e1/75/5ae1750111fa90641d55e2c88260b413.png[/image] 
    [color=red][size=1][b] GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT[/b][/size][/color][/link][/center]



    _______________________________
    Ekiketler:
    GSMobile,GS Mobile,GSMobil,GS Mobil,GSMOBİLE,GSMOBİL,GS MOBİL,Eski Açık,ESKİ AÇIK,Galatasaray,cimbom,ultraslan,Türk Telekom Arena,Seyrantepe,Seyrantepe Stadyumu,Ali Samiyen,AliSamiyen,donanimhaber,forum,donanımhaber forum,quote orjinalten alıntı,quote orijinalden alıntı,futbol,futbol forum,Arda Turan,Sinem Kobal,10 Numara Kaptan,Taraftar Hattı,Taraftar Hatları,Avea,Avea Taraftar Hattı,Tarifeler,En İyi Tarife,En Avantajlı Tarife,Cep Öğrenci,MObil Öğrenci,Cep Özgür,Heryöne,Heryöne Kamu,Kamucell,Öğrenci Hattı,1905,1905 Haber,SMS Paketi,Yükle Kazan,Kampanyalar,Kampanya,Numara Taşıma Kampanyası,Numara Taşıma,Numaranı Taşı,KAYIT yaz 5660'a gönder,BTK,numara sorgula,Haber 1905,GSBonus,GS BONUS,www.galatasaray.com ,www.galatasaray.org ,www.gsmobile.com.tr ,www.avea.com.tr , Sorgula,Dakika Sorgula, Online İşlemler, Sim Kart,128 KB Simkart,64 KB Sim Kart,Fatura Detay,Ayrıntılı Fatura,e-fatura,e-ekstre,ekstre,Müşteri Hizmetleri,Ses 6000,SES yaz 6000'e gönder,Kalan Dakikalar,Dakika Sorgu,Kalan Dakika Sorgu,GSMobile kampanya,GS Mobile Kampanya,Faturalı Hat,Faturasız Hat,Faturalı GSmobile,Heryöne Tarife,GSmobile 3G,GSMobile Modem,Aran Kazan,AranKazan,ARANKAZAN yaz 1030'a gönder,AraKazan,Ara Kazan,ücretsiz dakikalar,bedava dakikalar,paket dakikaları,paket fiyatı,tarife paketi,Galatasaray Haber Paketi,2 de 1,Faturasız GSmobile 1905,HepsiBir Tarifesi,Heryöne 90,Heryöne 240,Her yöne 540,Her Yöne 1000,Hat İptal,Yedek Sim Kart,Kalan Bakiye, *123#, 4440905,4441500,Kurumsal GSmobile,Cepten İnternet Paketleri,
    (google ve arama motorlarından gelişler içindir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 28 Haziran 2021; 1:37:12 >



  • Çok uygun görünüyor.Hem takımımıza yardım edeceğiz hemde ucuzluktan faydalanacağız.

    Çok iyi En yakın zamanda geçeceğim.
  • sanırım açık birkaç konu var
  • Okumaya çalışacağım.
  • Arkadaşım ben bugun hattımı gsmobile yapmaya götürdüm ordaki yetkılı en iyi tarife su arda turanın oynaddıgı 10 numara kaptan tarifesimi ne var o dedi ... O tarife ile ilgili bir sorum olacak hattınızda 160 kontür bulunması gerekıyor peki 160 kontür varken hattımda o hatta geçtiğimde kampanyalardan yararlanacan mı yoksa bir dahamı kontür yüklemem lazım kampanyalardan yararlanmak için .
  • Bir soru daha soracam arkadasım Gsbonus kart ile ilgili
    Ben babamın üstünden ek kart cıkartmak istiyorum ama bu ek kart cıkartmanın sartları varmı ?
    Benım tek bildiğim +18 olması gerekıyor tmm bu sarta uyuyoz ama ben suan Üniye hazırlanıyom bir dershaneye gidiyom ve bir büroda calısıyom , o forma ögrenci yazsam adamlar ögrenci belgesi isteyecekler yok , çalısıyom yazsam maaş bodrosu isteyecekler oda yok , ben ne yazacam o foruma hiç birşey yapmıyom desem bana ek kart cıkma ihtimali varmı ?
  • Bugun itibari ile bende Gsmobililerden biriyim :)
    Bugun kartımı taktım ama bir sorum olacak bu kartta bilgilerin gelmesi için bir ayar çekmek lazın mı , ben sırf Haber yazıp 1905 e gönderdim baska birşey yapmadım ...
    Birde bugun gittim ek kart basvurusu için ordaki kadın ek kartın Gs bonus olarak cıkmayacagını benım elime cevreci ek kart geleceğini söyledim neden diye sordugumda ana kart sahibininde kartının Gs bonus olması lazım senınkının de öyle cıkması için dedi . Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edersenız sevinirim .
  • Orijinalden alıntı: black jack

    Bugun itibari ile bende Gsmobililerden biriyim :)
    Bugun kartımı taktım ama bir sorum olacak bu kartta bilgilerin gelmesi için bir ayar çekmek lazın mı , ben sırf Haber yazıp 1905 e gönderdim baska birşey yapmadım ...
    Birde bugun gittim ek kart basvurusu için ordaki kadın ek kartın Gs bonus olarak cıkmayacagını benım elime cevreci ek kart geleceğini söyledim neden diye sordugumda ana kart sahibininde kartının Gs bonus olması lazım senınkının de öyle cıkması için dedi . Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edersenız sevinirim .


    quote]Orijinalden alıntı: black jack

    Bir soru daha soracam arkadasım Gsbonus kart ile ilgili
    Ben babamın üstünden ek kart cıkartmak istiyorum ama bu ek kart cıkartmanın sartları varmı ?
    Benım tek bildiğim +18 olması gerekıyor tmm bu sarta uyuyoz ama ben suan Üniye hazırlanıyom bir dershaneye gidiyom ve bir büroda calısıyom , o forma ögrenci yazsam adamlar ögrenci belgesi isteyecekler yok , çalısıyom yazsam maaş bodrosu isteyecekler oda yok , ben ne yazacam o foruma hiç birşey yapmıyom desem bana ek kart cıkma ihtimali varmı ?


    Black Jack niki uzun yıllar önce internetten tanıştığım mustafa adlı bir arkadaşın bir başka sitede kulkandığı nikti.Onu hatırladım şimdi.Senin adın da Mustafa ise supriz olur.

    Öncelikle tebrik ederim GSMobile hattını kullanmaya başladığın için.GSMobile hattına geçtiğinizi belirtirken hangi tarifesine ne şekilde geçtiğinizi buraya yazarsanız ve aynı türde mesaj yazan arkadaşlarda bu ayrıntıları yazarsa,başka arkadaşlara da ekstra bilgiler vermiş oluruz.Bunu önemle rica ediyorum.

    GSBonus sadece Garanti den değil,denizbank tanda alınıyor,oraya da sitesinden başvurunuz,sanırım daha kolay belgesiz kredi kartı verebilirler ama kesin bişey söyleyemiyorum.
    Sadece bankaların stratejilerini az çok bildiğim için ipucu veriyorum.Garanti den illa almak isterseniz,çalıştığınız yerde 1 aylık sigortalı olabilseniz,ve o aya ait sigorta dökümünde aldığınız maaş zaten yazmakta,
    Onun fotokopisini çekip altına işyeri yetkilisine imza attırıp yada attırmadan gidiniz garantiye başvurun en az 1000 tl limitli kredi kartınızın çıkacağını başkalarına çıktığı için tahmin ediyorum.

    Benim size önerim,bonus.com.tr adresinden kredi kartları bölümünden,GS Bonus ü seçip,sonra online başvuru yapınız.Ordan, ben garanti müşterisi değilim,adımlarından bilgilerinizi bırakınız,sizi arasınlar.
    Ev-iş numarası yazmak zorunda değilsiniz,yazabilirsiniz de.Cep numarası yazınız,ama ad soyad mutlaka yazınız.iş yeriniz yoksa,çalışmıyorsanız yine de şansınızı bu belirttiğim adımlarla deneyiniz.

    Başka bonus kredi kartlarımdan borçlarım var,yine de verirlermi diyen arkadaşlara da önerim,başvursunlar yine de,3 içerisinde hiç borcunu ödeyeyemiş tanıdıklarıma kredi kartı verildi.

    GSBonus Kredi kartının ilk yıl kesinlikle ücretsiz olduğunu biliniz.GSBonus ve GSMobile hakkında çok ayrıntılı bilgileri burada yakın zamanda sunacağım.Çünkü,şu an ajandamda sorular oluşturuyorum,

    0212 444 0 334 numarasını arayıp GS Bonus hakkında,0 212 444 0 905 hattını arayıp GSMobile hakkında karşımıza çıkabilecek tüm soruları soracağım,cevaplarını aldıktan sonra burada sunacağım.

    GSBonus lü olmanın ve GSMobile kullanmanın supriz hediyeleri oluyor zaman zaman.Bugün beni arayan GSMobile yetkililerinin bana Galatasaray Antalya maçına 2 bilet hediye etmeleri gibi.

    Ayrıca benim konuyu açarken açtığım yazıyı dikkatle okuyanlar gerçekleri göreceklerdir,farkı anlayacaklardır.Ben konuyu açarkenki yazdığım ilk sayfanın başındaki yazıyı rasgele değil,bilgilerle belgelerle yazdım,

    sonuna kadar arkasındayım.Başka operatörlerin anlattığım tarifelerin anlattığım tarifelerini kullanan arkadaşlardan kim aksini savunursa yine istatistiklerle anlatırım.

    Bu forumda,etkili olan,ilgili kişilere bilgi belgeye dayanan doğru bilgiler verebilen arkadaşları takip edip,onlara hem bedava kontör hem de Bedava bilet hediyeleri vermeyi düşünüyorum.
    Tabi benim elime düştükçe...


    GSMobile konusunda destek olmak isteyenlerin imzasınahttp://forum.donanimhaber.com/m_37560874/tm.htm linkini koymaları yada bu linki başka arkadaşlara tavsiye etmeleri

    gelişmeleri sürekli takip etmemiz ve daha çok bilgi paylaşmamız adına faydalı olacaktır.
  • Arkadasım gerçekten verdiğin bilgiler için cok ama cok sagol ...
    Öncelıkle ben 0212 444 0 334 bu numarayı arayıp ek karta Gs bonus olup olmadıgını sorabilirmiyim ( kusura bakma suan iş yerindeyim arayamıyom ondan böyle saçma bir soru sordum ) Bu arada ismin Fırat :)
  • Bu arada Gs mobile ile ilgili yazı yazmayı unutmusum bugun gittim yetkılı bayiye 8 TL ücret ödedim 2 de 1 kampanyasına geçtim elime bir yenı kartın içinde oldugu zarf verdi onun içinde bir tane Gs mobile ile ilgili bilgilerin oldugu kitapcık vardı ve yenı bir hat iş yerime geldim o hattı taktım ve çalıstı :) sonra Haber yazıp 1905 e msj gönderdim bugun içinde 3 tane Galatasaray ile ilgili msj geldi Haldün Üstünelin dediği kampanyalarla ilgili ben herkeze tavsiye ediyorum maddi yanındada kara geçeceksiniz manevi yanını hiç demiyorum bile suan Fanatiği oldugum takıma sadece 8 TL gibi kücük bir miktara katkı yaptıgım için çok mutluyum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black jack

    Arkadasım gerçekten verdiğin bilgiler için cok ama cok sagol ...
    Öncelıkle ben 0212 444 0 334 bu numarayı arayıp ek karta Gs bonus olup olmadıgını sorabilirmiyim ( kusura bakma suan iş yerindeyim arayamıyom ondan böyle saçma bir soru sordum ) Bu arada ismin Fırat :)


    Fırat çok güzel isim,kızım olacak nisan ayına yakın.İsmine Dicle vermeyi,oğlum olursa Fırat vermeyi düşünüyordum bir ara.Fırat ve Dicle ülkemiz sınırları içerisinden yıllarca suyu kesilmeden akan, bir yerde birleşen,ve ülke sınırlarımız dışında başka insanları başka milletleri sevindiren,onlara suyundan veren,onların susuzluklarını gideren nehirlerdir.Aslen kürt değilim ama bu isimleri vermeyi düşünmüştüm,ya ilerde oğlum oolmazsa espirisini kaybeder diye vazgeçtim.Bu nehirler birçok millete hizmet etmekle,ırkçılığa karşı olmayı,ırkın insana gurur vermesi gerektiğini ama kibirlendirmemesi gerektiğini anlatmak isterler aslında.

    Başka isimdeki bir Bonus karta ek kart olarak GS Bonus ek kart verileceğini sanmıyorum sitedeki açıklamalarını okuduğumda.Ek kart ayrıca ücretlendirilir,yıllık kart ücreti de vardır zaten bunu da bilmeniz de yarar var.

    GS Store önünde ve içerisindeki GS Bonus başvurusu yaptıran arkadaşlardaki formları doldurmanız da etkili olacaktır.

    Deniz Banka sına da başvurunuz ama Deniz Bankasının bonus kartları bazen piyasadaki garanti bankasına ait bonus kampanyalarından yararlanamıyor diye biliyorum.Yalnız bazen deniz bankasının garanti bankasından daha etkili daha cazip kampanyaları da oluyor.Özellikle Galatasaraylılar için.

    Müşteri Hizmetleri numarasını arayabilmek için kontörü olmayan parası yeterli olmayan yada uygun olmayan arkadaşlar buraya sorularını 1.2.3 diye sıralayarak bırakırlar da ben, müsait zamanımda arayıp ben soruların cevaplarını alırım buraya yazarım.

    (GS Mobile hattıma özel Galatasaray - Antalya maçı için 2 hediye bilet verildi.Suprizler ne güzel...)Siz de suprizlere hazır olun.
  • Ya ben bu tarifeyi nasıl keşfedememişim ? Süpermiş , Her yöne 250 dakikası var (numara taşırsam), Gsmobile içi 1905 dakikası var hadi bunu yapmayacağım desem, 10 numara Kaptan var , üniversiteli olduğum için birçok arkadaşım var Avea Öğrenci ve Genç Avea'lı o da benim için avantaj ...SMS paketleri var , 500 veya 5000 artık hangisini istiyorsam , hepsini geç 100 kontör yükleyeceğim 150 değil , maddiyat bakımından da bu da benim için avantaj . Bir de üstüne hasta Galatasaraylıyız . E daha ne isteyim ? @NetAnket.Net bilgilendirme için çok teşekkür ederim
  • adamlar nerdeyse üste para verecekmiş,okudukca şok oldum valla..Güzel bilgilendirme olmuş,teşekkürler @netanket..Bu tarifeler iyi anlatılabilirse çok tutar diye düşünüyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo_1

    adamlar nerdeyse üste para verecekmiş,okudukca şok oldum valla..Güzel bilgilendirme olmuş,teşekkürler @netanket..Bu tarifeler iyi anlatılabilirse çok tutar diye düşünüyorum..


    Hemşo geç Gsmobile hattına vuralım muhabbetin gözüne. Sen çaldır, ben seni ararım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi


    Hemşo geç Gsmobile hattına vuralım muhabbetin gözüne. Sen çaldır, ben seni ararım.


    toprağım, bende zaten avea işiniz rahat tarifesi var herhangi bir avea hattına 3500 dk veriyor,ben nasıl konuşucam o kadar çok vaktim yok ki..Aveanın kendi şebeke içine verdiği dakikalar gerçekten inanılmaz ama ben zaten çok konuşan birisi değilim..İstersen veriim benim fazla dakikaları sen konuşta ziyan olmasın mübarekler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo_1


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi


    Hemşo geç Gsmobile hattına vuralım muhabbetin gözüne. Sen çaldır, ben seni ararım.


    toprağım, bende zaten avea işiniz rahat tarifesi var herhangi bir avea hattına 3500 dk veriyor,ben nasıl konuşucam o kadar çok vaktim yok ki..Aveanın kendi şebeke içine verdiği dakikalar gerçekten inanılmaz ama ben zaten çok konuşan birisi değilim..İstersen veriim benim fazla dakikaları sen konuşta ziyan olmasın mübarekler


    Mesele Gsmobile üzerinden konuşmak. :D Cimboma katkı sağlaya sağlaya. Dakika bende de çok
  • Arkadaşlar,dün kulüpten,GSMobile pazarlama bölümünden arandım, Galatasaray-Antalya kupa maçına 1 bilet hediye vermek istiyoruz dediler.Ben de 1 yetmez,2 olsun eşimle gelebileyim dedim.isterseniz 4 bilet hediye de verebiliriz dediler,tamam dedim aldım.Biletlerin 3 ünü kullanacağım,1 bileti de burdan bir arkadaşa hediye etmeyi düşünüyorum.
    Bedava bileti kullanmak isteyen arkadaş varsa burdan yazsın lütfen.Maç günü öğlen kendisine ulaşacağım.


    AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK
  • 10 Numara Kaptan Tarifesi ile Tüm GSMobile Avea Mobil Öğrenci ve Avea Genç tarifelileri sadece 100 kontör yükledikten sonra 1 ay içinde 10 dakikası 1 kontöre arayabilmek çok harika ama acaba kartalcell 10'a Alşkım 1 Tarifesi ve Fenercell 10 dakika 1 tarifelerini de indirimli olarak 10 dakikası 1 kontöre arayabiliyormuyuz.
    Bazı beşiktaşlı arkadaşlarımı kartalcell e geçirdim de,onları da 10 dakikası 1 kontörden ararsam harika olacak,adamlar GSMobile hattına geçmiyorlar kendi takımları varken :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 8 Şubat 2010; 18:52:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GSMobiLe

    10 Numara Kaptan Tarifesi ile Tüm GSMobile Avea Mobil Öğrenci ve Avea Genç tarifelileri sadece 100 kontör yükledikten sonra 1 ay içinde 10 dakikası 1 kontöre arayabilmek çok harika ama acaba kartalcell 10'a Alşkım 1 Tarifesi ve Fenercell 10 dakika 1 tarifelerini de indirimli olarak 10 dakikası 1 kontöre arayabiliyormuyuz.
    Bazı beşiktaşlı arkadaşlarımı kartalcell e geçirdim de,onları da 10 dakikası 1 kontörden ararsam harika olacak,adamlar GSMobile hattına geçmiyorlar kendi takımları varken :))




    GSMobile 10 Numara Kaptan tarifesi ile sizinde belirttiğiniz gibi >>>Tüm GSMobile + Avea Genç Tarife + Avea Mobil Öğrenci yönlerini 10 dakikası 1 kontöre arayabilir,konuşabilirsiniz.Yalnız bunun ön şartı diğer bütün operatörlerin benzeri tarifelerinde olduğu gibi aylık kontör yükleme şartıdır.Diğer operatörlerin benzeri tarifelerinde 10 dakika ya 1 kontör ücret karşılığında konuşabilmek için en az 150 kontör hatta 250 kontör yüklemek gerekirken,GSMobile 10 Numara Kaptan tarifesinde 100 kontör yüklemek yeterlidir.Yazdıklarımı,operatörlerin sitelerine giderek ilgili tarifelerin detaylı anlatımlarını okuyarak da karşılaştırmalısınız,bazen burdaki bilgiler yeterli ve güncel olmayabilir.

    GSMobile 10 Numara Kaptan tarifesi ile diğer taraftar hatlarındaki aynı tür tarifelerle 10 dakikası 1 kontöre konuşma indirimi yoktur diğer hatlar da avea olmasına rağmen.Bana göre de bu bir gözden kaçan yanlıştır.

    İlerde,GSMobile 10 Numara Kaptan tarifesinden,mesela Fenercell 10 dakika 1 tarifesine indirimli olarak 10 dakikası 1 kontöre konuşma kampanyasının olacağını inanıyorum,bu yanlış düzeltilecektir.

    Sizlerin,taraftar operatör sitelerindeki iletişim bölümünden yazı atarak bu durumu hızlandırmanız işe yarayacaktır.Kulüplerin,2010 hedefleri 400 bin aboneye yakındır.Bu sayıya ulaşabilmeleri için elbette çok cazip kampanya

    ve tarifeler sunacaklardır.Sizlerin,şikayetlerinizi tepkilerinizi ifade ederek ilgili yerlere yazılarınız mutlaka dikkate alınıyor bunu biliniz.Bu tepki ve öneriler arttıkça,tüketici ve abonelerin yararına düzenlemeler oluyor.

    Yani bir tepkiniz,bir şikayetiniz yada bir öneriniz varsa ilgili firmanın sitesine girip,ilgili yeri tıklayarak onlara yazmalı,bunun için zaman harcamalınısınız.Kendi kendine aralarında homurdanmak işe yaramıyor arkadaşlar.

    Sesinizi duyurmak için zamandan fedakarlık yapıp gidip sitelerine yazacaksınız.Siz gibi yazanlar arttıkça,firmalar tüketici aleyhine bir çalışma yapmaktan hep korkacaklardır.Gösterin kendinizi...
  • bilet işi iyiymiş ya. hafta içi olmasaydı işime yarardı. özellikle istanbuldakiler kaçırmasın. ben yozgattayım :((
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.