Şimdi Ara

BEL AĞRISI ÇEKENLERE HANGİ YATAK ?....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
4
Favori
226.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuda uzun bir müddet değişik satıcıları, ve netteki siteleri dolaştım...Sert yatak arayan 100 Kg 120 kg cıvarında kilosu olanlar mecburen FULL ORTOPEDİK sert yaylı yatakları araştırıyorlar...Bende bu konudaki bulduklarımı arayan arkadaşlarıma hazır bilgi olsun düşüncesiyle foruma getirdim...Bu gurupta ALTIN YATAK WİNDSOR mevcut...Yaylı full ortopedik sert yatak...150 x 190 cm olanı 82 x 10 = 820 Lira.... İŞBİR YATAK ta ise bu gurupta COLİSİT PRİNCE full ortopedik 150 x 200 Cm olanı 59 x 12 = 715 Lira.... COLİSİT KİNG olanı 150 x 200 Cm ebadında 90 x 12 = 1088 Lira...Başka bir firma ise YATSAN FULL ORTOPEDİK MEDİCAL PREMİER 150 x 190 ebadında 52 x 11 = 572 Lira....Doktorların sert yatak tavsiye ettikleri beli ağrıyanlar için ve sert yatak seven 110 kg. dan ağır kişiler için özel üretilmiş...Kumaşı örme kumaş.... Burada üç ayrı markanın sert yataklarını yazdım...Başka markalarda bulduklarımı daha sonra yazacağım....saygılarımla...







  • çok uzun süre bel ağrısı çeken birisi olarak çok sert yatakların bel ağrısına fayda sağladığını söyleyemiyeceğim,aksine ağrınızı arttırır.tavsiye edilen ortopedik veya yarı ortopedik yataklardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: receppal

    çok uzun süre bel ağrısı çeken birisi olarak çok sert yatakların bel ağrısına fayda sağladığını söyleyemiyeceğim,aksine ağrınızı arttırır.tavsiye edilen ortopedik veya yarı ortopedik yataklardır.


    Anatomiyi kendisine uymaya zorlayacak kadar sert olmamalı ama aynı zamanda çok da yumuşak olmamalı ki desteklesin.
  • Bel ağrısı için yarı ortopedik ya da ortopedik yatak olmaz. Kronik bel ağrınız varsa kesinlikle full ortopedik yatak almalısınız. Blue star (yataş) modelini ısrarla tavsiye ederim. Kaç kişi ve kendim bu yatak sayesinde kronik ağrılarımızdan kurtulduk.
  • ewet blue star bel ağrıları için iyi bir yatak. işin içine biraz da konfor girsin dinç uyanayım derseniz five-z daha profösyönel bence. ewimde five-z kullanıyorum çok memnunum. tavsiye ederim arkadaşlar
  • İdaş'ın ultraortapedik Climarelle Climapocket Latex yatağı var.
    Fiyatı biraz tuzlu ama bir denemenizi tavsiye ederim idaş showroom'larında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvc -- 14 Kasım 2010; 22:38:40 >
  • İşin içinde taşkafa varsa ciddiye almaya gerek yok, he de geç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YarımAda

    İşin içinde taşkafa varsa ciddiye almaya gerek yok, he de geç.


    Neler var ya...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YarımAda

    İşin içinde taşkafa varsa ciddiye almaya gerek yok, he de geç.

    Sen biraz fazla geçmişsin, son durağı da kaçırmışsın...
  • 1 seneyi geçti felçli gibi 1 ay yattım fıtıktan. Kımıldayamaz hale gelmiştim 1 ay boyunca sadece tuvalet... Ortapedik yatak beni mahvetti. Divan'ın yarı ortapedik çok ucuza aldığım tek kişilik yatağında normale döndüm. Sünger yüzeyler ve sert yüzeyler belimi hasta halime doğru geriletiyor. Bunlara yatak, koltuk ve sandalye dahil. Süngerimsi yüzeyler belimi yerinden oynatıyor, sert yüzeyler ise belimin tutulmasına neden oluyor. ALgoloji bölmününde yaptırdığım gevşetici iğneler çok işe yaradı, büyük iyileşme sağladım. Mutlaka doktorunuza danışarak bu iğneleri olunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazbut -- 1 Aralık 2010; 23:57:55 >
  • Burayı okumanızı tavsiye ederim. Bel ağrısı çekenlere doğru yatak seçimi konusunda çok güzel anlatılmış.

    http://www.kosmodisk.com.tr/index.asp?tn=article_view&cid=206644&c=9787

    Sitede buna benzer ürünler de var. İsterseniz göz atın
  • Piyasada öyle markalar varki sırf satmak için aslında ortopedik olmayan ürünleri ortopedik full ortopedik diye duyuruyor.Bu halkla dalga geçmek ciddiye almamak.Avrupa Birliği kriterlerini bu yüzden istiyorum.
    Sadece yatak konusunda değğil,sağlık konusunda ve birçok farklı ürün konularında aslında alakası olmayan özellikler varmış gibi sunuluyor ürünlerde.
    Avrupa Birliği kriterleri ve insan sağlığı güvenliği kriterleri şartları uygulansa nal toplar bu firmalar.
    Ülkemizde her geçen gün bu konularda düzelmeler var,gün gettikçe yenilikler bizi sevindiriyor insan sağlığı açısından ve haklsız rekabet açısından ama hala birileri süre dolmadan denetimler tam kontrollü olmadan ne satabilirsem satayım derdinde.
    Ben herkesden rica ediyorum,aldığını bir ürün yada alşmasanız bile reklamı yapılan üründe bir yanlış varsa aslına uygunsuzluk varsa tüketici yanıltılıyorsa lütfen mutlaka eleştiriniz ve gerekli yerlere,malı satan firmaya,denetimi yapan yetkili mercilere mail atınız,artıkı bir maille gerekli yerlere ulaşabiliyoruz.Ülkemizin kalkınması adına bireysel olarak mücadele etmeliyiz.
    Yazıda bahsettiğim konuyu daha iyi anlatmak için bir örnek vereyuim,FLO markasıyla mağazalaşmış olan firma sürekli reklam yapar mesela ayakkabıları konusunda,ben de diyorum ki keşke reklamlarda bahsettikleri gibi olsa da ürünü alan yabancılar bir daha alsa.Flo mağazalarında sık sık ortadoğulu turist alıcılar görüyorum,keşke kaliteli olsa ürünleri de gurur duysak ama üzülüyorum kaliteleri konusunda ve eleştiri maili de attım 2 ay içind en az 3 kere.
    Clarks,Camel Active,Camper gibi markaların ürünlerini bir inceleyin dedim.Ayak sağlığı çok önemli,Flo da bunun farkında ve ayak sağlığına vurgu yaparak reklam yapıp bizi ikna etme peşinde ama gel görki kazın ayağı öyle değil.Keşke Flodan Türk Malı Made in Turkey Made in Türkiye ürünler alabilsem,Clark's almak zorunda kalmasam,Camper almak zorunda kalmasam.Ülkeme katkım daha çok olsa.




  • Visco yataklarla ile ilgili bilmeniz gereken her şey…
    Markası, modeli ne olursa olsun tüm yaylı yataklarda, yatak omurgaya değil de omurga yatağa uyum sağlamak zorunda kaldığından omurga zorlanır ve uyanıldığında bel ve sırt ağrıları ortaya çıkar.Visko Love yataklarda omurganın doğal eğriliği korunduğundan, daha kaliteli, daha derin bir uyku uyumak, sabah dinlenmiş ve dinç bir şekilde uyanarak güne başlamak mümkündür.
    Visco yataklar ortopedik midir;
    Ortopediklik kişiye, yaşa ve kiloya göre değişen bir kavramdır.Toplumda yerleşmiş olan önyargı sert yatakların daha iyi olduğudur.Bu bilgi kısmen yanlıştır.Günümüzde üretilen yaylı yatakların ortopedikliği, imalatları esnasında yayların arasına yerleştirilen sünger takozların sayısı ile orantılanır.Yatak içinde yayların arasında kullanılan sünger takozların sayısı, ne kadar fazla ise yatak o kadar full ortopediktir bilinci hatalıdır.Ve yaylı yataklarda kullanılan keçe hijyen için doğru bir ürün olarak kabul edilmemektedir.
    Oysa ki ortopedik yatak, kişiye, yaşına ve kilosuna en uygun olan yataktır.Örneğin 10 yaşında 20 kilo ağırlığında bir gencin full ortopedik yaylı yatakta yatması kemik gelişimi için ne kadar yanlışsa, 60 yaşında 60 kg ağırlığında biri için de full ortopedik yaylı yatak o kadar yanlıştır. Full ortopedik olarak etiketlenen yataklar herkes için iyi olmayabilir. Visco yataklar ise yay içermezler.Viscoelastic malzeme doğası itibariyle basınca ve sıcaklığa göre şekillenen hafıza özellikli akıllı malzemelerdir.Visco yatakların üretiminde, yatağın alt kısmında PU (Poliüretan) Lateks malzeme kullanılır,bu destekleyici özelliktedir.Üst kısmında ise vücut şeklini alan omurgayı destekleyen viscoelastic malzeme vardır.Daha sonra iç astar ve en dışında yatak kılıfı yer alır.Visco yatakların içini görebilirsiniz ancak yaylı yatakların içini göremezsiniz.
    Dolayısıyla yatağı kullanacak kişinin ağırlığına duyarlı olan visco yataklar herkes için ortopediktir. 20 Kg ağırlığında birinin visco yatağa yapacağı basınç da,90 kg ağırlığında birinin yatağa uygulayacağı basınç da, visco yataklar tarafından emilerek, vücuda uygulanan basınç hem minimize olur hem de vücudun her noktasına eşit oranda minumum basınç uygulanır.Aynı zamanda omurganın doğal eğrisi de zarar görmemiş olur.Yaylı yataklarda ise yatağa yaptığımız ağırlığa (basınca) karşılık yaylarda bize şiddetli bir basınç uygular.Bu basınç hem fazla hem de vücudun her noktasına farklı farklı oranlardadır,uyku esnasındaki rahatsızlarımız ve yatakta dönmelerimiz bu basınçtan kaynaklanır.Omurganızın doğal eğrisinin korunmasını bekleyemezsiniz.Dolayısıyla visco yataklar herkes için ortopedik ve idealdir.ayrıntılı bilgi için www.viskoloveshop.com
    Tamamı visco olan yatak var mı?
    Visco yatakların altında kullanılan PU lateks malzeme sadece destekleyici özelliğe sahiptir.Şayet tamamı visco olan bir yatağa yattığımızda yatağın içine tamamen gömülebiliriz.Bu doğru bir yatım değildir.Bundan dolayı visco malzemelerin altında lateks katman (sert sünger) kullanılır.Aynı şekilde yayların üzerine yerleştirilmiş visco katmanlı yataklar da doğru bir ürün değildir.Viscoelastic malzeme özelliği itibariyle şekil alan ve hareketli bir malzemedir, dolayısıyla hareketli bir malzemenin altına yine hareket eden yayların yerleştirilmesi doğru değildir.80 dns yoğunluğundaki Visko Love yataklarda, yataktan kalktıktan yaklaşık 12 sn sonra (ortam ısısına da bağlı) eski hallerine (ilk) geri dönerler.Bu firmamız tarafından garanti belgesiyle 10 yıl boyunca garanti altına alınmıştır.
    Visco yatakların medikal özellikleri nelerdir?
    Visco yataklar yatağa yattıktan yaklaşık 3 dk sonrasına kadar sizin vücut ısınız,ağırlığınız ve yatağın bulunduğu ortamın sıcaklığı ile orantılı olarak hareket ederler.Bu hareket bel boşluğunuzun tamemen dolması ve vücudunuzun birkaç cm yatağa gömülmesiyle son bulur.Visco yataklarda hangi pozisyonda yatarsanız yatın omurganızın doğal eğrisi (S hali) korunacaktır.
    Vücuttaki kan dolaşımının en ideal hali ayakta dik duruş halidir.Bu pozisyon visco yatakta da aynen sağlanır.Visco yataklarda kan dolaşımınız ideal seviyede olur ve kesintisiz uyku kalitesi bu sayede artar.Yatağın bel boşluğunu doldurarak omurgayı desteklemesi de oluşabilecek bel ve boyun rahatsızlıklarının da önüne geçilmesini sağlar.
    Visco Yataklar Nasıl Kullanılır :
    Visco yataklar özellikleri itibariyle ısıya duyarlı ürünlerdir.Visko Love yatakların ideal kullanımı oda sıcaklığı (20 santigrat derece ) dır.Visco yataklar +5 derecenin altında şekil alamayacak kadar sertleşirler ve şekil alma görevlerini yerine getiremezler. +45 derecenin üstündeki sıcaklıklarda ise viscoelastic malzeme normalden daha hızlı hareket eder ve daha yumuşak olurlar, ancak ne soğukta ne de sıcakta deforme olmazlar.Tüm gerçek viscoelastic yatakların garanti sürelerini bozan tek kullanıcı etkeni yatağın suyla temas etmesidir.Eğer bir visco yatağa, minimum 1 çay bardağı su döktüyseniz derhal yapmanız gereken fermuralı kılıfından çıkararak suyun temas ettiği bölgeyi fön makinası yada bir ısıtıcıyla kurutmanız ve fermuarlı dış kılıfını da ayrıca kurutmanız gerekir.Bunları yaptıysanız sorun yok.Şayet müdahale etmezseniz visco malzemenin içine emilen suyun miktarı oranınca, sadece o bölgede 6 aylık bir süreçte önce şekil alma özelliğinin yitimi ve daha sonra dökülmeler görülmektedir.Visco yataklarımız terlemeden dolayı deformasyona uğramamaktadır.Bebek ve çoçuklar içinse su geçirmez alezler kullanabilirsiniz.
    Visco yatakların vücut ısısını alması gerekir, dolayısıyla yatağınızda kalın bir uyku pedi yada alez kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.İnce bir nevresim kullanmanız yeterlidir.Yatak ve yastıklarımızın tamamı fermuarlı yıkanabilir kılıflardır ve yıkama dereceleri 30 santigrat derecedir.Visco yastıklarınızı olduğu gibi çamaşır makinasına atarak kullanamazsınız.
    Visco yataklar, yaylı yataklarda olduğu gibi ters yüz yapılmaz, yönleri değiştirilmez.Yaylı yataklarda yapılan bu öneri, hergün aynı bölgesine yattığınız yayların bir gün çökeceği gerçeğiyle ilintilidir ve sadece yaylı yatakların kullanım süresini uzatır.Visco yatakların sadece visco (şekil alan) kısmına yatılır, PU lateks kısmına yatılmaz.Visco yataklar bu özellikleriyle 10 yıl garanti altında ve daha uzun süre kullanım ömrüne sahiptir.Yatağınızı düz bir zeminde karyola yada baza üstünde kullanmanızı tavsiye ederiz.
    Visco yataklar terletir mi?
    Gerçek viscoelastic malzemeler yapısı itibariyle açık hücreli nefes alabilen ürünlerdir.Ancak bugüne kadar tüm visco yataklarda alınmış en büyük şikayet terletme şikayetidir.Sadece viscoelastic malzemenin açık hücreli olması yetmez, yatağın dışında kullanılan kılıfının da hava sirkülasyonu yüksek bir ürün olması gerekir. Ural Medikal Visko Love yatak açık hücreli viscoelastic malzemenin yanında hava sirkülasyonu sağlayabilen kılıflar kullanmaktadır.Tüm yatak ve yastık modellerinde sanitized apreli antibakteriyel özel kılıfların yanında 2009 da ürün grubuna soktuğu 2009 Interzum Award ödüllü Avrupa Uyku Araştırma Enstitüsünce tescillenmiş Cairfull 3d kumaşla VİSCO AİR 3D YATAK, NASA için tasarlanmış Outlast Adaptive Comfort kumaş ile OUTLAST VİSCO YATAK hava sirkülasyonu çok daha fazla olan sınıf üstü ürünlerdir.Ayrıca Türkiye de yine bir ilk olan AQUA JEL VİSCO YATAK ile visco katmanın üzerine yerleştirilmiş jel katmanlar sayesinde aşırı terleyen insanlar için de terletmeme garantisi vermektedir.Aqua Jel visco yatakta kullanılan kılıf ise yine ödül almış Coolmax kumaştır.Bunun dışında Bambu özlü,soya özlü yatak kılıflarının yanında MASSAGE AROMA THERAPY yatak kılıfında ylang ylang bitki özü kullanılmıştır.Visco Love da her bünyeye,yaşa ve kiloya uygun nano teknolojiyle üretilmiş yeni nesil kılıflarıyla yatak bulunmaktadır.Firmamız tüketicilerinin eleştiri ve önerilerinin yanında teknolojiye de büyük önem vermektedir. ayrıntılı bilgi için www.viskoloveshop.com

    Bana en uygun yatak hangisi;
    Basınç azaltıcı hafıza özelliğine sahip Visco yataklarımız her bünyeye,yaşa ve kiloya uygun üretilmektedir.Uzman doktorların görüşlerinde kemik ve omurga yapısının gelişmesi için 0-3 yaş arası bebeklerde visco yatak uzman doktorlar tarafından önerilmemektedir.Bebekler için yaylı yatağın daha tehlikeli olduğunu belirten uzmanlar sıradan bir sünger yatak yada lateks yatağı 0-3 yaş arasına tavsiye etmektedir.
    Kemik gelişiminin 23 yaşına kadar devam ettiği düşünülürse visco yataklar omurganın doğru ve sorunsuz gelişmesi için daha büyük önem arzetmektedir.Yaylı yataklarda oluşabilen bel ve boyun problemlerinin visco yataklarda oluşmadığı hatta bel fıtığını iyileştirmeye destekleyici özelliği olduğu uzmanlarca tespit edilmiştir.
    Omurga dostu visco yataklarımızın alt kısmında kullanılan PU Lateks katman 13 cm kalınlığındadır. Bu katmanın üstünde yer alan viscoleastic katman ise 7cm yada 9 cm kalınlığındadır.Kişisel olarak 100 Kg ve üzeri için 9 cm kalınlığı olan visco katmanılı yataklarımızı yada dansitesi daha yüksek ürünleri tavsiye etmekteyiz.Tabii ki dansite (kg/m3 ) de yatak seçiminde önemlidir.Örneğin eşlerden biri 50 kg, diğeri ise 110 kg ağırlığında olan bir çift için doğru yatak, içerisinde 9 cm viscoelastic katmanı yada dansitesi daha yüksek olan yataklardır.Kilosu 100 ü geçmeyen kişiler içinse 7 cm visco kalınlığı olan yatak modellerimiz idealdir.Seçiminizi yaparken ürün açıklamalarından ürünün tüm özelliklerini görebilir yada bizleri arayabilirsiniz.
    Yatak modellerimizin kısa açıklamaları
    Hıgh: 80 dns. gibi yüksek yoğunluğu sahip visco malzemesiyle herkes için ideal bir üründür.7 cm visco katman barındırır.10 yıl garantilidir.Sanitized apreli özel fermuarlı kılıfa sahiptir.
    Comfort: 80 dns yoğunlukta 9 cm visco katman barındıran ideal yataklarımızdan biridir,10 yıl garantilidir. Sanitized apreli özel fermuarlı kılıfa sahiptir.
    Naturel 60-70: 60 ve 70 dns. olarak 2 faklı yoğunlukta üretilen bu modelde 60 dns olan yatak 5, 70 dns olan yatak 10 yıl garantilidir.Her iki modelde de visco katman 7 cm dir.Özellikle kemik gelişimi devam eden gençler için idealdir. Sanitized apreli özel fermuarlı kılıfa sahiptir.
    Outlast: 60 dns yoğunlukta 7 cm visco katmanı ile diğer modellere göre ekstra yumuşaklık sağlanmış Özel Outlast Adaptive Comfort kılıf ile hava sirükülasyonu daha yüksektir.5 yıl garantilidir.
    Visco Air 3D: 70 dns yoğunlukla 7 cm visko katmanı ile ideal bir yataktır.2009 İntezum Award ödüllü, hava sikülasyonu yüksek 3 boyutlu kumaşa sahip yatağımız 10 yıl garantilidir.
    Silver: 70 dns yoğunluk ve 9 cm visco katmanı ve antistress- antibakteriyel özelliğe sahip gümüş ipler ile örülmüş kılıfa sahiptir.Sanitized apreli özel fermuar kullanılmıştır.10 yıl garantilidir.
    Aqua Jel Yatak ‘Uykunun Kliması’: 70 dns yoğunluk ve 7 cm visco katmanın üstünde 950 dns yoğunlukta Jel katmanlar sayesinde aşırı terleyen bünyelerin vazgeçemeyeceği muadilsiz yatak.Collmax kılıf ile extra özellik kazandırılmış yatak 10 yıl garantilidir.
    Natur Soya:70 dns yoğunluk 7 cm visco katmanı olan yatak,soya yağı katkılı viscoelastic malzemesi ve soya lifi kullanılarak hazırlanan soybean kılıf,sanitized apreli antibakteriyel fermuar ile üstün bir yataktır.10 yıl garantilidir.
    Bamboo: 70 dns yoğunluk 7 cm visco katmanı,doğasından antibakteriyel özellik barındıran bamboo elyafından özel kılıf ve sanitized apreli antibakteriyel fermuar.10 yıl garantilidir.
    Massage Aroma Therapy: 60 dns yoğunluk 7 cm visco katmanı ve iki katman arasına yerleştirilen masaj aleti ile hem visco hem masaj konforu bir arada.Özel kumandası ve 26 ayrı masaj konumu ile yönetilebilen visco yatak, aromatherapy de kullanılan ylang ylang bitki özlü mikrokapsüller içeren kılıfı ve santized apreli antibakteriyel fermuarı ile mükemmel konforu sunmaktadır.
    ayrıntılı bilgi için www.viskoloveshop.com
    Ambalaj Sistemi:
    Firmamız sizler için geliştirdiği ve tasarladığı ürünlerin ambalajlarına da büyük önem vermektedir.Yataklarımız ROOL-PACK teknolojisi ile 20 tonluk preslerde vakumlanarak silindir şeklinde NON-WOWEN ambalajlanmakta siz değerli tüketicilere ulaştırılmaktadır. Bu şekilde imalatında kullanılan hem PU Lateks malzemenin hem de viscoelastic malzemenin kalitesini ve garantisini de gözler önüne sergilemiş oluyoruz.

    Yatak satın almadan önce hangi ölçüyü almanız gerektiğini iyi etüd edin.
    Tek kişilik ebatlar : 80x200 -90x190 –90x200 - 100x200 – 120x200
    Çift kişilik ebatlar: 140x190 – 140x200 – 150x200 – 160x200 – 180x200 ve 200x200
    Standart olarak üretilen bu ebatların dışında özel ölçü üzerine de sipariş verebilirsiniz. Ancak yatağınızı satın almadan önce mutlaka kullanmakta olduğunuz karyolanızın yada bazanızın ölçüsünü alarak sipariş veriniz.
    Ural Medikal:
    Üstün teknolojisi ile dünyanın bir çok ülkesine visco yataklarını ihraç eden Ural Medikal aynı zamanda Türkiye’de birçok ulusal yatak firmasına visco yatak ve yastık üretmektedir.

    ayrıntılı bilgi için www.viskoloveshop.com




  • yataş five-z çok memnunum 10 numara yatak al pişman olmazsın
  • Kısaca Firmamızı tanıtayım.

    1991 yılından beri KRAL Baza ve Yatak olarak üretim yapmaktayız.

    Halen İstanbul Avrupa - Anadolu Yakasında 124 mağazanın yatak ihtiyacını karşılıyoruz.

    6 tane farklı imalat yerinde olmak üzere günde toplamda 240 yatak kapasitesiyle üretim yapmaktayız.

    Maalesef Visco , Latex yatak üretimi yapmamaktayız.Ama visco kalitesinde hatta daha da üstünde elbette

    ürünümüz bulunmaktadır.

    ( LÜTFEN VİSCO YATAKLA YAYLI YATAK KIYASLAMASINI FİYATLARI DÜŞÜNEREK YAPINIZ )

    ÜRÜNLERİMİZİ BİZZAT GELİP GÖREBİLİRSİNİZ.ALACAĞINIZ ÜRÜNÜ SİZİN YANINIZDA YAPARIZ POŞETLERİZ

    VE O GÜN TESLİM EDERİZ.( İSTANBUL İÇİ 24 SAAT İÇİNDE TESLİM )

    Aşağıda Kendi Evimde de Kullandığım Yatağı size anlatmak istiyorum.

    150x200 %100 Pamuklu Kumaş 32 dansite kuş tüyü süngerli (Her iki tarafındada 3 Cm ) Yaylı yatak = 390 TL

    32 dansite kuş tüyü süngerler yatağın her iki tarafınada 3 CM olarak bulunmaktadır.

    Kuş tüyü sünger ; Bu süngerin Özelliği yumuşak olmasıdır.Visco benzeridir.

    Kullanılan Yaylarımız 2.20 mm kalınlığında 5 cm çapında çelik Herkül yaylardır.

    Yatağın her iki yüzündede 300 gr/m2 Termo elyaf kullanılmıştır.

    Yatağımızın her iki yüzündede %100 Pamuklu kumaş kullanılmaktadır.


    Yatağımızın yüksekliği 30 Cm'dir.

    İstanbul İçi Teslimat Firmamıza Aittir.

    Ürünlerimiz 5 Yıl garantilidir.

    DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN : 0546 696 25 89

     BEL AĞRISI ÇEKENLERE HANGİ YATAK ?....




  • Merhabalar,

    Bende daha ziyade bel ve az da olsa sırt ağrısı vardı ama 1,5 senedir viscosu yüksek olan bir yatakta yatıyorum. Visco yatakta yatmaya başladığımdan beri ağrılarım yavaş yavaş azaldı ve şimdi hiç bir ağrım kalmadı. Tavsiye ederim... Böyle bir yatak alacaksanız ilk maliyeti fazla olacaktır ama sonuçta hayatınızın 3 te 1 i yatakta geçiyor.
  • Viscolove ( Visco Love ) antalya bayisinden kesinlikle alışveriş yapmayın... ne ürün teslim ediyorlar ne de paranızı iade ediyorlar. 1,5 ayı geçti halen kredi kartıma iadeyi alamdım ve hukuki süreci başlattım.
    alışveriş yapmadan önce ikinci kez düşünün! bu yazımı da bilinçlendirme adına her yerde yayınlayacağım.
  • bel ağrısına visco yatak tavsiye edenler olmuş
    İstikbal comfort hem hesaplıdır hem de klasik bir üründür şiddetle tavsiye olunur.
  • İşbir Yatak'ta %20 indirim var. Diğer visco adıyla satılanların hiçbir alakası yok. Benzeri Tempur var ama onun fiyatı İşbir'in 2 katı...
    Hiç kasmayın sağlık bu, adam gibi bir yatak alın.. Önerim Ergoplas modeli... İşbir Yatak Ergoplas
  • Dormeonun visco yataklarını yada Octaspring serisine bir bakın derim ben.Değişik bir teknoloji kullanılmış yataklarında.Rahat kelimisini daha kolay idrak ediyor insan kullanınca:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.