Şimdi Ara

ad-aware silme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar programı kaldırırken aşağıdaki hatayı veriyor. Nasıl kaldırabilirim? Revo uninstaller programını denedim sonuç yok zaten o da programın kendi uninstaller ını çalıştırıyor. Direk kaldıracak bir program yok mu veya çözüm?
     ad-aware silme sorunu



  • Antivirüs programınızı bilgisayarınızdan kaldırmak için; Uninstallers (removal tools) "unwise.exe" Lavasoft Ad-Aware SE klasöre (C: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware) çalıştırın. Bunun işe yaraması için install.log dosyasının olması gerekir yani nasıl kurulduğunun bilinmesi tanınması gerekir.
    Bu işe yaramıyorsa; manual kaldırmak zorundasınız, C: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware klasörü içindeki "unregaaw.exe" dosyayı çalıştırın. Lavasoft ile ilgili tüm klasörleri silin, başlangıçta çalışan programlardan kaldırın. C:\Documents and Settings\[Kullanıcı Adı] \Application Data\Lavasoft ve tüm Lavasoft klasörünü silin. Çöp kutusunu boşaltın ve yebiden başlatın.
    Ayrıca; Başlat -> çalıştır -> regedit (yazıp-tamam) Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresinde F3 veya ctrl+f ile "Lavasoft" diye aratın, ne kadar Ad-Aware ile ilgili kayıt varsa silin.
  •  ad-aware silme sorunu


    Sadece şunu silemiyorum tek sıkıntım o regedite baktım o kadar uğraştım uzman bir arkadaş teamwiewer ile yardımcı olabilir mi ?
  • Ben halletim artık sorunum kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.