Şimdi Ara

Mart 2010 Galatasaray Kongresi ve Başkanlık Seçimi Topiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
0
Favori
11.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu ayın sonunda yani haftaya Galatasaray'ımız yeni başkanını seçiyor.Öncelikle centilmence ve Galatasaray'a yakışır,sonunda klubumuzun kazanacagı bır secım olmasını temenni ediyorum.Hem forum saglıgı ve duzenı hemde bilgi butunlugu acısından ayrı ayrı her projeye farklı bı topıc acmaktansa bır secım topıgınde hepsının iç içe tartısılması gerektıgını dusundugumden bu topiği açtım.Lütfen herkes kendi düşüncelerini ve seçim haberlerini bu topic altında paylaşırsa sevinirim.

    Sizden ricam takım tutar gibi Başkan tutup begenemedıgınız adayın sadece olumsuz yonlerını degıl dogrusuyla yanlısıyla tam objektıf degerlendırmeler yapmanızı istiyorum.Forumlarda gözlemlediklerımı ve kendı dusuncelerımı katarak ben baslıyorum

    Öncelikle burda biz bize tartışıyoruz ve bu tartışma son derece şeffaf ve objektif olmalıdır.Hepimiz Galatasay’ın iyiliğini istiyoruz.Ama görüyorum ki DOĞRULAR YANLISLAR dan cok İSİMLER tartışılıyor.Takım tutar gibi başkan tutuyoruz hatta.

    Şuan benim gözlemlediğim kadarıyla -uA forumundaki gözlemlerim tabiki-Adnan Öztürk’ün demeçlerinin yanlış olması nedeniyle kendisine büyük bi antipati oluşmuş durumda ve sırf bu yüzden attığı olumlu adımlar da görmezden geliniyor.Kendi fikrim kim ne derse desin ortaya koyduğu Peter kenyon,Tomas Kurth ve Esteve Calzada’yı getirme fikri hatta fikirle kalmayıp anlaşıp cumartesi günü hepsını yanına alarak basın toplantısında boy gosterecek olması kesinlikle bir vizyonun işaretidir ve aynı zamanda önemli bir mesajdır.Bir kere bunu karalamaktan vazgeçmeliyiz.Zira kenyon kim falan komik oluyor.Kenyon’u burda tartışırsak oturup uzun uzun Adnan başkanımızın yaptığı transferleri de tartışmamız lazım Dos Santos Elano Meira hatta Keita bile.Bakın bunlar kötü transfer demiyorum hatta hepsini agzım acık ızlıyorum bınlerce kez tesekkurler Adnan Başkana ama şu da bı gercek ki Kenyon ve kendi klasmanında değerlendirildiğinde çok çok daha ağır toptur,zirvede olan bir spor adamıdır ve büyük bir vizyondur eminim ki Avrupada da büyük sükse yapar gelmesi halinde.O yüzden Kenyon’u,Kurth’u,Calzada’yı tartışmaktan vazgeçmeliyiz bence artık.

    Öte yandan Adnan Öztürk’ün proje sunmaktan çok Adnan Polat tarafından sunulan projelere çemkirmesi kesinlikle GALATASARAY Başkanlığına aday olan bir kişinin düşmemesi gereken bir hatadır.Galatasaray centilmenliğiyle kesinlikle bağdaşmayan bir davranıştır.İlk baş bu tutumunu değiştirmesi lazım Adnan Öztürk’ün.Hatta bu yanlışını ileri götürmüş.Bayan Basketbol ve Engelsiz Aslanlarımızın kupalarını görmezden gelmiştir.Hadi bu işine geliyor görmezden gel de engelsiz aslanlardan bahsederken davetlerde boy gösterdiler diye başarılarını hiçe sayarak onları birer magazin figuru olarak lanse etmesi gerçekten beni çok üzdü ve bu yüzden Engelsiz Aslanlarımıza birer özür borcu olduğunu düşünüyorum.

    Henüz bu üst düzey spor yöneticileri dışında bir projesini göremedik A.Ö.’ün.Galatasaray adası hakkındaki söylemleri ise hem doğru hem yanlış o adanın gerçek değerinin çok altında fiyatlarla pazarlandığı bir gercek bu konuda haklı.Ama yanlış yaptığı nokta ise adayı Gs Kongresine açıcam tarzındaki söylemleri.Adnan Öztürk maalesef tutarsız davranıyor önce çok büyük bi adım olarak gördüğüm bu üst düzey spor adamlarını getırecegını belırtıyor 2 satır altta daha roportaj bıtmeden Arda’yı,Emre Çolak’ı,Sabri’yi yetiştiren hocaların gönderilip yerine hollandalı ekolu adı altında yabancı hocalar getırılmesınden dem vuruyor.İlk baş söylemlerinde daha net olması gerektiğine inanıyorum bu tutarsızlıktan kurtulmalı.

    Kongre açısından düşünürsek Adnan Öztürk’ün kongre tarafından iyi tanınmadığı gerçeği var.İnan Kıraç gibi duayenlerimiz bile çıkıp iyi tanınmadığını açıkça söylüyor.Bu açıdan Adnan Öztürk’ün işi zor.Öte yandan Adnan Polat Lise mezunu olmamasına rağmen kongrede karizması bulunan ender insanlardan.Kongremizin Adnan Polat’a olan güvenini tam buluyorum.Kongre’de sürekli eleştiriler oluyor falan diyebilirsiniz çünkü bu eleştirileri yapanlar hep aynı kişiler Fatih Altay’lı gibi tipler ve sayıları inanın bana çok az.O yüzden her ne kadar kongrede ağır darbe aldığı gibi haberler yansısada ben Adnan Polat’ın Kongre uyelerı tarafından sevıldıgıne ve ona duyulan guvenın tam olduguna inanıyorum.Bunun en büyük örneği de Şu talihsiz basketbol skandalı.İnanın bana sevilmeyen guvenılmeyen biri olsaydı o olaydan sonra o makamda kalması şans olurdu.

    A.Ö.’ün yönetiminde bulunacaklar hakkında kesin hiçbir isim yok gibi bişey Ali Dürüst ismi geçiyor.Eğer gerçeklik payı varsa Ali Dürüst ismi A.Ö’ ye kendi alabileceğinin 2 katı oyu bile getirebilir.Çünkü Ali Dürüst kongrede baya sevilen bir başkan kadar karizması oldugunu herkesin kabul ettiği bir isim.Adnan Öztürk’ün kampanyasına çok şey katacaktır.Adnan Polat’ın ise tıkır tıkır işleyen bir yönetim kadrosu oldugunu soylememek buyuk haksızlık olur.Son derece başarılı bı ekibi var kendisinin.Özellikle Yiğit Şardan pazarlama alanında Gs mobile Gs bilyoner Gs Tv nin yenilenmesi gibi güzel işler çıkarmıştır.Her ne kadar onun başında bulunduğu şube de istenmeyen talihsiz bir olay olsa dahi yeni yönetimde mutlaka tekrar yerini alacagını o takıma dahil olacagına ınanıyorum ve bunu beklyıorumda.Haldun Üstünel’e değinmek dahi istemiyorum İçimizden biri gibi davranmakla kalmıyor efsanevi işlere imza atıyor.Kendisi hakkında birşeyler söylemeye bile gerek yok son derece önemli bir isim her ne kadar amator caylak olarak diger secımde kadroya gırmıste olsa bu yonetım zamanında yaptıklarından sonra kongreye kendısını cok ıyı tanıttıgını ve sevıldıgını goruyorum bu sefer ekıbın onemlı adamlarından bırı olarak yonetım ekıbınde adının yukarılarda olacagına ınancım sonsuz.Sonuç olarak Adnan Öztürk’ün Adnan Polat’ın ekibi kadar güçlü bir ekip kuramayacağını düşünüyorum.

    Bir iki çift lafımda Faruk Süren ile Fatih Altaylı’ya var maalesef bu seçim onlar kaybetti.Gözümdeki tüm karizmalarını sıfırladılar.Hadi Fatih Altaylı neyse bir piyon olarak kullanılıyor medyacı olduğu için.Ama Faruk Sürenin verdiği demeçler hiç şık olmadı geçmişte Galatasaray başkanlığı yapmış birine yakışmayacak bir görüntü çizdi bu seçimde.Öte yandan Fatih Altaylı’nın şu trajikomik borç yazısı ya ona ne demeli.Bu seçimin kaybedenleri olarak onları görüyorum ben.Galatasaray’da bu kadar üst düzeyde olan insanlar bu kadar ucuz söylemlerle gündeme gelmemeli borç 800 600 diye 200 200 düşmek falan ilkokulda sınıf başkanlığı secımınde yasanmayacak polemıklere ımza attılar.Kendilerine hiç yakışmadı.

    Sonuç olarak bu seçimin kazanacak tarafı kesinlikle Adnan Polat olacaktır diye düşünüyorum.Başladıgı ve sona geldığı 10 a yakın projesı olmasının yanında bunları klub bır bataktayken gerceklestırmıs olması kendisine olan güvenimi arttırdı.

    2 sene once geldıgınde Karanlık bir tüneldeyiz dedi.
    Şimdi Tünelin ışığını görebiliyorum diyor.

    Artık sıra kongre’de kongenın Adnan Polat’a en az 2 yıl daha vermesi boynunun borcudur dıye dusunuyorum bırakın da Büyük başkan Tünel’den çıkarak Büyük Galatasaray Taraftarına verdiği sözü gerceklestırmenın haklı gururunu yaşasın.







  • Sonuna kadar Polatı destekliyorum, nedenlerini çoğu kez yazdım.
    Adnan Öztürk hazıra konmaya çalışıyor, dışarıdan gelip en tepeye konmaya aday. Önce alt kademeden başlayıp bu kulübü tanıması lazım.
    Polatın marifetlerini bundan sonra daha net göreceğimizi sanıyorum. Bundan önce gördüklerimiz sadece başlangıçtı.
  • Ben acıkcası hazıra konma gibi bır amacı oldugunu sanmıyorum bu adam klup enkaz halındeykende baskan adaylıgını koydu cunku.
  • Adnan Polat !!!

    Bitmiştir benim için...
  • Hangi seçime katıldı resmi bilgi verebilir misin?

    Adnan Öztürk için "Canaydın ve tayfasının maşası" deniyor , klüp için ne yapmış şimdiye kadar?Yöneticilik başarısı falan beklemiyoruz hiçbişey yapmadıysa kaç kuruş atmış klübe?

    Çok ciddi söylüyorum şu anda Gs klübünün başına eğitimi iyi olan 25 yaş üzeri kim geçse klübü rahatlıkla idare edebilir.Karabasanların çöktüğü günlerde böyle günlere kısa zamanda getiren yönetime bu yapılanları sindiremiyorum

    quote:

    Orijinalden alıntı: = RaiKoNéN =
    Ben acıkcası hazıra konma gibi bır amacı oldugunu sanmıyorum bu adam klup enkaz halındeykende baskan adaylıgını koydu cunku.




  • Acilen lise çıkışlı birinin başkanlığa gelmesi gerekiyor yoksa galatasarayı uzun vadede aydınlık değil karanlık bir gelecek bekliyor. Eski kolej havasını özledim açıkcası.
  • "Nakit paraları benim kasalara kaçırıyorduk"

    Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Yeşilyurt Spor Kulübü'nde kulüp üyeleriyle bir araya gelerek, 27 Mart'ta yapılacak olağan genel kurul öncesi seçim çalışmalarını sürdürdü.

    Seçim çalışmaları süresince 2 bin 400 üyeyi bilgilendirdiğini ifade eden Polat, kulübü seçim ortamından uzak tutmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Sporcularımız bu seçimden çok etkileniyorlar. Çok merak ediyorlar acaba ne olacak diye. Aslında onların motive olması gereken başka işler var. Üyelerimiz hiç tanımadıkları insanlar tarafından telefonla taciz edileceğine biz gerçekleri anlatalım dedik. Bilinçli olarak sandık başına gitmesini istedik. Galatasaray'ın başkanı olmak yönetim kurulu üyesi olmak çok zor bir iş. İşinizden ailenizden feragat ediyorsunuz. Gün içinde yüzden fazla kararlar alıyorsunuz. Bu kararların hepisinin doğru olması mümkün değil, hatalı kararlar da alabiliyorsunuz. Geçtiğimiz 4 sene içinde de geçmiş yönetimler ile ilgili enkaz edebiyatı yapmadık. Bundan sonra da yapmayacağız. Özhan Bey'in uzun ısrarları sonucunda Galatasaray'da göreve geri geldim. 4 sene önce TV'de anket yapılmıştı. Taraftarlara şimdi de adı geçen arkadaşların da olduğu listede 'Kimi başkan olarak görmek istiyorsunuz' diye sordular. Yüzde 92 oyu ben aldım. Bu destekle başkanlık koltuğuna oturdum. Canaydın döneminde nakit gelen paraları benim holding binamdaki kasalara kaçırıyorduk. Özhan Başkan bana, 'Bu paraları sen al senin kasanda kalsın. Kulübün kasalarına da haciz gelebilir' diyordu ve gelen paralar Polat Holding'in kasalarında duruyordu. O günlerden şimdi 70 milyon Dolar kredi alabilecek durumlara geldik. İnsanın hayatında para problemi olduğu için parayı düşünmekten başka işlerle uğraşamıyorsunuz, günü kurtarmanın peşinde koşuyorsunuz. 'Biz öncelikli olarak Galatasaray'ın mali yapısını düzeltmeliyiz' dedik ve yeniden bir organizasyon yaptık. Tasarrufları bizim yediğimiz yiyeceklerden keserek başladık. Ali Haşhaş'ı bu konuda görevlendirdik. Ali Bey, kulüpte yediğimiz simiti çayı kesmedi, ama kaşar peynirini kesti. Buralardan bile tasarruf ettik.

    "BİZİ ELEŞTİRİRKEN, KULÜBÜ KORUMAK LAZIM"

    Galatasaray TV'den 35 bin üyemiz olmasına rağmen kar ediyoruz. Biz geldiğimizde Galatasaray 10 senedir ekonomik kriz yaşıyordu. Bize mal ve hizmet satan herkes parasını almıştır. Galatasaray'ın itibarını artırdık. Kim ne derse desin biz çok fazla umursamıyoruz. Yaptıklarımız ortada, kulübün durumu ortada. Galatasaray'ın borcu için yüzlerce milyon Dolar'dan bahsediyorlar. Hala abuk subuk rakamlar telaffuz ediliyor. Bunda iyi niyet yok, art niyet var. '400 milyon TL zarar ettirdi' deniliyor. Bu kadar para olsa zarar ettireceğim, ama hiçbir zaman Galatasaray'ın bu kadar parası olmadı. Bizi eleştirirken kulübü korumak lazım. Kulübe zarar veren açıklamaları, eleştirileri yapmak Galatasaraylılık değildir. Bazıları illa bu kulübün başına geçmek için akıllarına gelen herşeyi söylüyor. Biz onlara, 'Fair Play içinde olalım, kulübe zarar verecek açıklamalar yapmayalım' dedik, ama dinletemedik. 2 senede Galatasaray'ın itibarına toz kondurtmadık. Galatasaray futbol takımını yeniden yapılandırmaya soktuk. Futbolcularımızın hepsi milli futbolcu. Milli maçlar olduğu vakit bizim için tam anlamıyla kabus. Galatasaray'ın futbolcuları olarak yapılabilecek bir eleştirileri var mı? 92-96 senesinde Galatasaray'ı yeniden yapılandırmaya soktuk. Derwall'in bıraktığı takımı 4 senede dağıttık, yenilerini aldık. UEFA Kupası'nı alan kadro 8 sene beraber oynadıktan sonra kazandı. Alp 16 sene, Süren 6 sene, Ben 12 sene bir dönem çalışıp 6 ay sonra 'Ben sıkıldım, gittim' demişsiniz. Kafanıza göre 'Galatasaray'a başkan olacağım' demekle başkan olursanız, 6 aylık tecrübe ile başkan olacağım derseniz, işi öğrenene kadar 2 senelik zamanınız geçer. Başka bir şirkette yöneticiyseniz, 'ben patrondan izin alayım da 2 saat kulübü yöneteyim' derseniz bu iş olmaz. Patrondan izin alarak Galatasaray yönetilmez. Ben gecemi gündüzüme kattım, ama bundan memnun olmayanlar var, başta babam olmak üzere. Galatasaray Kulübü o kadar büyük bir grup ki, camiden çıkamıyorsunuz, her gün biri ölüyor, biri nişanlanıyor, biri evleniyor. Protokolüne bile yetişmek başlı başına bir iş."

    "KİMSE BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER BEKLEMESİN"


    Yeniden başkan seçilmesi halinde yönetimde büyük değişiklikler beklenmemesi gerektiğini vurgulayan Polat, şöyle konuştu:

    "Seçimle ilgili benden birçok değişik isim bekleniyor, ama benden kimse büyük değişiklikler beklemesin. Ben tünelin ucundan güneşi görüyorsam, bunu ekip olarak başardım. Bu işi yine arkadaşlarımla birlikte yürüteceğim. Eski futbolcuların bazılarına '14-16 yaş takımının başına geç' diyorum, 'bana bunu mu layık gördünüz' diyorlar, gidiyorlar. Sonra biz vefasız oluyoruz. Ben başkan olduğum sürece Florya'yı iş bulma kurumu ve aş evi gibi kullandırtmam. 12 senedir kürekçilere fıta alınmamış. İlk defa fıtaları biz aldık. Galatasaray'da 48 takım 1800 sporcu var. 16 tesis var. Galatasaray'ı büyük bir holding gibi düşünmek lazım. Türkiye'ye biniciliği Galatasaray getirmiştir. Ali Sami Yen Stadı o kadar eskidi ki, neyi tutsanız elinizde kalıyor. Musluğuna kadar herşeyini değiştirdik. Ali Sami Yen'de tuvalet yoktu. Bayanlar maça tuvalet yok diye gelemiyordu. Hepsini yaptık. Adnan Öztürk'ün söylemlerine bakıyorum, "Söyledik, söyledik, stadın üzerini kapatıyorlar" diyor. Ne konuşuyorlar anlamıyorum. Zaten protokolde olan bir şeyi kendileri yaptırmış gibi anlatıyorlar. Olan bir şeyi kaybediyorlar, sonra bulduk diyorlar. Galatasaray'ın politikası bu değil. Galatasaraylılara neler yapacağını anlat, Galatasaray'da böyle siyaset yapılmaz. Galatasaray'ın duruşunda böyle siyasi anlayış yoktur. Bana haksızlık ediyorlar, Galatasaray'ın geleceği ipotek altında diyorlar. İstesem Riva'yı satarım, bu yetkim var. Ama satmadım. Galatasaray'ın bir çöpünü satmadım. Doğruyu söylemiyorlar. Galatasaray Adası'nı aldığımda her taraf fare doluydu. Kışın 20 kişi gelirdi, konken oynarlardı. Başka da kimse gelmezdi. Biz de buranın çehresini değiştirecek bir anlaşma yaptık. Faaliyet raporu ibra edildi. Bu yeni sözleşmede vardı, onu da ibra ettiler. Genel kurul yönetim kurulunu seçtiği vakit yetkilerini yönetim kuruluna veriyor. Yine de genel kurulun verdiği karara saygı duyuyoruz. Adnan Öztürk ve yardımcıları ada ile bize gol atacak diye yeni bir sıkıntı ortaya çıkarttılar. Bize gol atmıyorlar, Galatasaray Kulübü'ne gol atıyorlar. Adayı resmen bize gol atmak için kullandılar. Galatasaray, liselilerle liseli olmayanlar tartışmasını ortaya çıkartmaya çalışıyorlar. Bu akıllıca bir iş değil. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Galatasaray'ı bölemeyecekler. Galatasaray'ın gücünün bozulmasına izin vermeyeceğiz. Buna da izin vermeyeceğiz, boşuna uğraşmasınlar. Ankaragücü maçı için benim bilgime ve tecrübeme dayanarak vereceğim cevap, para cezası olacaktır. Saha kapatma cezası falan da gelmeyecektir. Bütün Galatasaraylılar rahat olsun. Fenerbahçe maçını Ali Sami Yen Stadı'da taraftarımızla birlikte oynayacağız."




  • Polat’tan gönderme

    Bu arada Başkan Adnan Polat, dün gece Polat Renaissance Otel’de üyelerle bir araya geldi. Polat, başkan adayı Adnan Öztürk’e yüklenerek, “Alp Yalman 16, Faruk Süren 12, Mehmet Cansun 6, Özhan Canaydın 12, ben 6 yıl yöneticilik yaptıktan sonra başkan oldum. Hiç tecrübeniz yoksa burayı anlayana kadar bir döneminiz geçer. Patrondan iki saat izin alıp kulübü yönetme fantazilerine girmeyin” dedi.
    Adnan Polat, sporcuların yoğun seçim gündeminden olumsuz etkilendiğini de ifade ederek yönetiminde büyük değişiklik olmayacağını kaydetti.
  • adnan öztürk çok sessiz ve derinden geliyor.
    hemşehrim olmasına rağmen umarım seçimi kazanamaz.
    adnan polatın en az 1 dönem daha durması lazım. en azından bunu hakkediyor.
    klubu nereden nereye getirdi
  • Adnan Öztürk derinden falan gelmiyor resmen ve alenen getirilmeye çalışılıyor.Gazetelere , spor programlarına falan bakın "Yüzyılın transferi" , "Adnan Öztürk bombayı patlattı" vs. binbir türlü sallamasyon ne olduğu belli olmayan şişirme var.Stad gözümüzün önünde yükseliyor,takımız premier lig oyuncularından oluşuyor,en önemlisi nihayet şirketlerde birleşme gerçekleştiriliyor ama hiçbiri hiç tanınmayan bir yönetici ismi kadar medyada yer almıyor.

    Sonuna kadar her türlü Adnan Polat , bu takımın "maşa" başkanı olamaz...
  • Seçime 4 gün kaldı. Belkide Polatın başkanlıkta ki son 4 günü olacak.
    Her ne kadar medyada az yer alsada Polatın seçilmesi garanti gözüyle bakılıyor.
  • Adnan Polat!

     Mart 2010 Galatasaray Kongresi ve Başkanlık Seçimi Topiği
  •  Mart 2010 Galatasaray Kongresi ve Başkanlık Seçimi Topiği
  • SEÇİM 2010: CANLI YAYIN!

    Kulübümüzün Seçim Genel Kurul Toplantısı, BUGÜN 10.00’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılıyor. Genel Kurul'dan dakika dakika gelişmeler, sandıklardan oy sonuçları ve tüm detaylar gün içinde Galatasaray.org'da olacak....

    Seçim Genel Kurul Toplantısı'nı Galatasaray TV'den CANLI yayında da takip edebilirsiniz.

    Başkanlık için yarışacak Adnan Polat ve Adnan Öztürk'in Yönetim Kurulu Aday Listeleri için tıklayınız.

    09:55 Genel Kurul Toplantısı Başkanlığı'na oy birliği ile İrfan Aktar seçildi.

    09:58 Seçim öncesinde saygı duruşu yapılıyor.

    10:04 İrfan Aktar, oy kullanacak genel kurul üyelerimi için kulübümüzün tüzüğünden seçime ilişkin önemli detayları paylaşıyor.

    10:15 Sandık başı görevlileri seçimi için oylamalar yapılıyor.

    10:21 Tüzüğümüz gereği oy kullanımına geçmeden önce Başkan Adayları 10'ar dakikalık son konuşmalarını gerçekleştirecekler. İlk olarak Adnan Öztürk kürsüye çıktı.

    10:23 Adnan Polat şuan kürsüde seçim öncesi son konuşmasını gerçekleştiriyor.

    Genel Kurul Canlı Yayınını Web'den izlemek için
    Galatasaray.com'a ÜYE OLUN!

    10:35 Oy kullanma süreci başladı.

    12:25 Oy kullanımı devam ediyor. Katılımın oldukça yüksek olduğu gözleniyor.




  • 14:14 oldu hala oy kullanıyorlar heralde. Sitede bir güncelleme yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: v_arif_v

    14:14 oldu hala oy kullanıyorlar heralde. Sitede bir güncelleme yok



    oy verme 15:00 da sona erecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA_GS


    quote:

    Orijinalden alıntı: v_arif_v

    14:14 oldu hala oy kullanıyorlar heralde. Sitede bir güncelleme yok



    oy verme 15:00 da sona erecek.



    Teşekkürler. Bilmiyordum
  • Kim önde acaba ?
  • Umarım Polat kazanır.2 sene çok az zaman kulübü yöetmek düzeltmek için.
  •  Mart 2010 Galatasaray Kongresi ve Başkanlık Seçimi Topiği
    Haldun sararmış solmuş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.