Şimdi Ara

SAMSUNG 3D LED TV C7000-C8000-C9000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
53.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung 3D C serisi Ledler İstanbul Bilişim de satışa girmiş, 40C7000 modelini düşünüyorum,kdv dahil 4292 TL ye geliyor.7000 ile 8000 arasında ne farklar var detay kıyaslama olmadığı için anlayamadım,LG 3d ledler de bu ay sonuna kadar gelecekmiş,bu saatten sonra 3d siz led almak bana mantıklı gelmiyor,samsung 3d ledler üzerine arkadaşların yorumlarını bekliyorum....



  • LG Infinia serisinden 400 Hz hızına sahip Full LED Slim 3D televizyon 20 Nisan'da Türkiye'de piyasaya sunuluyor. LG LX9500

    Dünya'nın ilk 3D LED TV'si olan LG LX9500'ün yenilikçi tarzdaki aydınlatma yapısı ile en iyi 3D deneyimini sunacağı belirtildi. Ekranın tam arkasından 1200 adet LED ile aydınlatılan LG LX9500'Ün tam LED aydınlatma sistemi ile ekran parlaklığı ve görüntü kalitesi konusunda rakipsiz olacağı iddia ediliyor. TruMotion teknolojis ile 400Hz tazeleme oranı sunan LX9500'ün kontrast oranının 10.000.000:1 olduğu açıklandı.

    G LX9500, INFINIA adı verilen tasarımı ile teknik olduğu kadar görsel özellikleri ile de etkileyici görünüyor. 22.3 mm'lik kalınlığa sahip olan LG LX9500'ün çerçevesi de oldukça ince olarak tasarlandı zira 16 mm'li çerçeveye sahip olan LG LX9500 görsel olarak kullanıcıların göz zevkine de hitap ediyor.

    LG LX9500'in "Multi Picture Format" adı verilen teknolojiyi desteklediği ve bu teknoloji ile LX9500'in 3D kameralarla çekilmiş olan görüntüleri bilgisayar üzerinde herhangi bir dönüştürme işlemi yapmadan görüntüleyebileceği açıklandı.

    Lg LX9500'ün AG-S100 kodlu 3D gözlükler ile de kullanılabildiği ve bu gözlüklerin ekranın tazeleme oranıyla senkronlu çalışmak için lenslerden birini bloke edebildiği belirtiliyor. Gözlüklerin uzun süreli kullanıma müsait olarak hazırlandığı ve USB üzerinden şarj edilerek 40 saate varan kullanım süresine sahip olduğu ifade edildi.

    LG LX9500'ün 47 inç ve 55 inç'lik boyutlarda piyasa sunulacağı açıklandı. İlk olarak Kore pazarında piyasa sunulacağı belirtilen Dünya'nın ilk 3D özellikli tam LED aydınlatmalı televizyonu olma özellğinin taşıyan LG LX9500'ün daha sonraki zamanlar içinde de Amerika ve Avrupa'da satışa sunulacağı ifade edildi. Mayıs ayında piyasaya sunulması beklenen televizyonlardan 47 inç boyutlu modelinin 4.134$ fiyat etiketiyle satılması beklenirken 55 inç'lik model hakkında herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

    LG'nin yaptığı açıklmaya göre 2010 yılı içinde 3D pazarından %25'lik pazar payı bekledikleri ortaya çıktı. LG'nin ileriye dönük planları içinde 3D teknolojisini farklı ürünlerde de uygulamak istediği belirtildi zira bu cihazların 42 - 150 inç arası boyutlarda Plazma, LED LCD TV, Dünya'nın ilk Full HD 3D projeksiyonu ve Bluray oynatıcılar olduğu belirtiliyor.
  • acaba fiyatları ne kaar olacak??
  • yurtdışı fiyatları:
    C7000 40 inches 1,799 €
    C7000 46 inches 1.999 €
    C7000 55 inches 2.999 €

    C8000 40 inches 1,999 €
    C8000 46 inches 2.299 €
    C8000 55 inches 3.299 €
  • Doğru düzgün Hd yayın bile yok ülkemizde 3d ne işe yarayacak anlamıyorum biri anlatabilirmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SteveVai17

    Doğru düzgün Hd yayın bile yok ülkemizde 3d ne işe yarayacak anlamıyorum biri anlatabilirmi?

    sanırım oyunlarda ve filmlerde kullanılır....

    Bir sorum olacak yeni bir lcd almayı düşünüyordum acaba biraz daha bekleem mi , çünkü genelde p3 ve bilgisayardan hd film izleme amacıyla kullanıcam ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efilyan -- 4 Nisan 2010; 14:51:26 >
  • bence 3d için çok erken 40" kucucuk tvdemi 3d seyretcez.Şuan 1 tane bıle bluray duzgun 3d fılm yok. en az 3-4 sene var bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biohard35

    bence 3d için çok erken 40" kucucuk tvdemi 3d seyretcez.Şuan 1 tane bıle bluray duzgun 3d fılm yok. en az 3-4 sene var bence.

    valla eğer öyleyse alırım bi lcd , zaten kararsızım alıp almama konusunda
  • yurt dışında 3 markanın 3D ürünleri piyasaya sürüldü ve yorumları yapılmaya başlandı. bu markalar panasonic, samsung ve lg. açıkçası yapılan yorumlarda bariz bir biçimde panasonic'in üstün olduğu belirtiliyor. ancak yorumları yapanlar sony'nin tv sini denemeden panasonic'in 3d de en iyi görüntüyü verdiğini söylemenin erken olduğunu dile getiriyor.

    bu arada bir başka okuduğum yazıda ise japonya da panasonic'in 3d tv sini piyasaya sürmesi üzerine , ürününe çok güvendiği belirtilen sony nin meraklı tüketicilerin kıyaslama yapabilmesini sağlamak için japonyada mağazalara demo amaçlı standlar kurduğu ve özellikle bu standları mağazalarının en gözle görülür bölgelerine yerleştirdiği şeklinde belirtiliyordu.

    bunların dışında ben de 3d yayınları çok az ve tv lerin henüz ilk seriler olması nedeniyle en azından bizim ülkemiz için en azından bir yıl beklemenin uygun olacağını düşünüyorum.

    ayrıca yukarıda lg ile ilgili yazı sanırım reklam yazısı gibi birşey. zira piyasaya çıkacak olan tüm 3d tv ler real d teknolojisi kullanıyor ve bilgisayar ile işlenme yapılmaksızın görüntü ekrana getiriliyor. Bu LG ye ait bir özellik değil. yine gözlüklerle de ilgili anlatılan teknoloji real d ye ait ve diğer marka tv lerde de geçerli olacak.

    bir başka söyleyeceğim şey ise 3d notebook larla ilgili olacak. 3d teknolojisinde görüntüler şaşırtmalı çekiliyor ve iki görüntü arasındaki mesafe, gerek etki gerekse de gözü yormaması için çok önemli. notebook ekranları ise çok küçük olduğundan (dolayısıyla görüntü küçük ve 3d görüntü içindeki şaşırtma mesafesi de olumsuz etkileniyor.) 3d etkisini almanız zorlaşıyor ve izleyenler tarafından pek artı puan alamıyor. bu tecrübe de 3d için ekran boyutunun önemli olduğunu anlatıyor. bence 40'' den başlasa da daha iyi bir izleme için, daha büyük ekranların tercih edilmesinin uygun olacağını düşündürüyor.
  • Panasonic Full HD plazma televizyonlar
    Yeni Full HD 3D özelliğine sahip VIERA Plazma HDV’ler ve dört dörtlük DMP-BDT300 Blu-ray 3D Disk oynatıcı, sinemalarda yaşanan 3D deneyimini evlere taşıyarak, görsel eğlencede çığır açıyor. Full HD 3 Boyutlu Plazma modelleri, kullanıcıların çeşitli internet içeriğine ulaşmasını hatta televizyonda Skype bağlantısı kurabilmesini sağlayan VIERA CAST; Panasonic sahiplerinin VIERA Link uyumlu ses ve görüntü ürünlerini tek bir uzaktan kumandayla kontrol etmelerine olanak veren VIERA Link ve kullanıcıların kendi çektikleri görüntü ve HD filmleri kolayca izlemelerini ve bir SD kart üzerine kaydedilmiş müziği VIERA TV’leri üzerinde dinlemelerini sağlayan VIERA Image Viewer gibi zengin özelliklere sahip.

    Panasonic 3D görüntü teknolojileri
    Panasonic Convention’da en çok ilgi çeken ürünlerden biri olan yeni DMP-BDT300 3D Full HD Blu-ray disk oynatıcısı ise uyumlu ekranlara şaşırtıcı, canlı ve kuşatıcı Full HD 3D görüntüleri yansıtıyor. BDT300 standart Blu-ray Diskleri, DVD’leri ve CD’leri oynatabiliyor. DMP-BDT300, Panasonic’in özel UniPhier LSI çipli çığır açan teknolojilerini kullanarak oynatıcının 1920 x 1080 çözünürlükte bir Full HD 3 Boyutlu görüntü yaratmak için gereken çok sayıda görsel bilgiyi kusursuz bir şekilde işlemesine olanak veriyor.

    Panasonic Full HD 3D kamera
    İkiz objektifli 3 Boyutlu kameranın sağ ve sol Full HD görüntü akışları, diğer bant, optik disk, HDD veya başka mekanik tabanlı kayıt sistemlerine göre daha yüksek düzeyde güvenilirlik sağlaması için SD Bellek Kartları üzerine dosyalar olarak kaydedilebiliyor. 3 Boyutlu kamera; koşulların zorlu olduğu ortamlarda da çalışabiliyor; aşırı düşük veya yüksek hava sıcaklıklarına, darbeye ve titreşime dayanıklı... Yeni kamera, kaydedilmiş içeriğe anında ve rasgele erişimle hızlı, yüksek verimlilikte dosya tabanlı iş akışı; hem Mac hem PC tabanlı platformlara kolay bağlantı kurma imkanı ve daha yüksek kayıt kapasitesi sunuyor.
  • Sony 3D TV : Sony Corporation ve FIFA (Uluslararası Futbol Federasyonu), 2010 Dünya Kupası’nın bazı 3D görsel medya hakları üzerinde anlaştı. 2010 yılında Güney Afrika’da icra edilecek olan Dünya Futbol Kupası, 3D ile naklen yayın açısından bir ilk olma özelliğini taşıyacak. Yaklaşık 25 kadar müsabakanın, Sony’nin profesyonel kameraları tarafından izleyicilere aktarılması söz konusu. Çok net görüntüleri, detayları, kritik anları ve tartışmalı pozisyonları gösterebilme yeteneğine sahip olacak olan bu kameraların, Sony’nin deneyim ve tecrübesi ile birleşince seyircilere ekran önünde keyifli anlar yaşatması bekleniyor. Bu teknoloji, Sony’nin diğer ürünlerine de entegre edilecek.
  • Hadi 3D TV'ler daha yeni geldi ve hemen alıp almama konusunda fikirler ortaya konuluyor.
    Avatar ve Titanların Savaşını 3D Expand ile sinemada izledim. Çokta matah bir şey değildi. Perde çok karanlık oluyor gözlükle. Doğru düzgün bir 3D ancak 2-3 yıl sonra alınabilir rakamlara kavuşur. Samsung'un LCD c650 serisi bu zamanlarda fiyat/performansı en iyi olan tv, tavsiye olunur.
  • samsungevi.com a 40'' 3d led modeli gelmiş anadolu elektronik garantisi altında.bu siteden alışveriş yapan var mı istanbul bilişime göre 1000 tl civarı daha pahalı ama garanti için değer.ben bu c serilerinin 46'' modelini bekliyorum,onun da fiyatı belli sitede sanırım yakında gelecek.diğer 3d ledlerle karşılaştırma yapan oldumu tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • LG, 3D TV’yi Türk kullanıcıların beğenisine sunan ilk marka oldu.

    Dünyanın tek 400Hz hızına ve Full LED özelliğine sahip 3D TV’si LG Infinia LX9500, Kanyon AVM önündeki LG Özgürlük Evi’nde, Einstein, Marilyn Monroe ve Andy Warhol gibi tarihi kişiliklerin canlandırılmış hologram görüntüleri eşliğinde tanıtıldı.

    LG, 2010 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) tüm TV kategorileri arasında en önemli ödül olan “En İyi Yenilikçilik Ödülü”nü (Best of Innovations) ve 2010 reddot tasarım ödülünü kazanan LG Infinia LX9500 öncü modeli ile pazardaki dengeleri değiştirmeyi hedefliyor.

    Kanyon AVM önündeki Özgürlük Evi’nde düzenlenen “LG ile Özgürlüğün 3 Boyutu” etkinliği ile basına tanıtılan LG Infinia LX9500 Full LED Slim 3D LCD TV, dünyanın tek 400 Hz hızına sahip Full LED Slim 3D TV’si olma özelliği taşıyor.

    LG’ye özel IOP(Integrated Optical Plate) panel teknolojisi ile geliştirilen ve her noktayı kaplayan arka LED aydınlatmaların yer aldığı tek teknoloji olan LG Full LED Slim 3D TV, 400 Hz hızı sayesinde pazardaki en gerçekçi ve en akıcı 3D görüntü deneyimini yaşatıyor.

    Olağanüstü netliğe sahip 3D görüntü kalitesinin ardında TruMotion 400Hz teknolojisinin yanısıra, 10,000,000:1 dinamik kontrast oranı da yer alıyor. LG Full LED Slim 3D TV, tam anlamıyla izleyicilerini aksiyonun kalbine götürüyor.

    LG’nin geliştirdiği ve televizyon dünyasındaki yaklaşımları tamamen değiştirecek yeni INFINIA Serisi’nin 3D özellikli öncü modeli, sadece 22.3mm olan ince gövdesi ve mükemmel 3D görüntülere izin veren 16mm süper dar çerçevesi ile dikkat çekiyor.

    LG LX9500 Full LED Slim 3D TV ayrıca başka bir “ilk”e daha imza atıyor. Çoklu Resim Formatı’nı destekleyen ürün, kullanıcılara 3D içerikler yaratmalarına imkan tanıyor. Kullanıcılar 3D kameralarıyla çektikleri görüntüleri PC’de dönüştürmek zorunda kalmadan LG 3D TV’den izleyebiliyor.

    LX9500, 3D görüntü deneyimi yaşatan aktif tip 3D gözlüklerle beraber sunuluyor. 3D gözlükler ekranın yenileme hızıyla senkronize bir şekilde gözlük camlarından önce birini, sonra diğerini bloke ederek görüntüye derinlik ve boyut kazandırıyor. LX9500 ayrıca gözlük camlarına sinyal gönderen çift IR vericisine sahip olan tek 3D TV olarak dikkat çekiyor.

    Çift IR vericisi tüketicilerin daha geniş görüş açısı ve daha uzun bir mesafeden 3D içerikleri izlemesine olanak tanıyor. Gözlükler USB üzerinden şarj edilebiliyor ve 40 saat kesintisiz izleme keyfi sunuyor.

    2D içerikleri High-Definition (yüksek çözünürlüklü) görüntü kalitesinde sunan LG LX9500, Skype™ üzerinden video görüşme ve NetCast™ özelliği ile geniş bant bağlantısı üzerinden çervimiçi video ve film izleme imkanı da sunuyor.
  • Samsung'un Türkiye pazarına sunduğu üç boyutlu (3D) televizyonlarda, bir yazılım yardımı ile geleneksel iki boyutlu yayınlar üç boyutlu olarak izlenebilecek.

    Dünya Kupası yaklaştıkça firmalar arasındaki üç boyutlu (3D) televizyon rekabeti de arttı. İstanbul'da önceki gün yeni 3D televizyon modelinin lansmanını yapan LG'nin ardından, dün de Samsung üç boyutlu televizyonlarının tanıtımını yaptı.
    Samsung'un Türkiye pazarına sunduğu üç boyutlu (3D) televizyonlar, yazılım yardımı ile iki boyutlu görüntülere de üçüncü boyutu ekleyecek. Televizyonun kumandası üzerinde bulunan bir tuşa basarak geleneksel iki boyutlu yayınlar üç boyutlu olarak izlenebilecek. Üç boyutlu televizyonların tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Samsung Electronics Türkiye Genel Müdürü C.S. Lee, "Samsung olarak amacımız, her evde 3 boyutlu seyir deneyiminin yaşanmasına katkıda bulunmak ve ürünlerimizle bu deneyimi en kaliteli şekilde sunmak olacak" dedi.

    3D'li televizyon satışı 4 milyonu bulur
    Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Lemi Paksoy ise Türkiye'de bu yıl sonuna kadar 3D özelliğine sahip 15 bin televizyon satmayı planladıklarını açıkladı. Paksoy, Türkiye'de geçen yıl düz ekranlı 200 bin televizyon sattıklarını, bu yıl hedeflerinin 400 bin olduğunu söyledi. Tüm dünyada 2010 yılı içinde 4 milyon 3D özelliğine sahip televizyonun satılmasını beklediklerini dile getiren Paksoy, "Amacımız bunun yarısının Samsung olması" diye konuştu. Türkiye pazarına sunulan televizyonların fiyatlarının 3 bin 300 TL'den başlayıp 9 bin TL'ye kadar çıktığını ifade eden Paksoy, bu rakama özel gözlük fiyatlarının dahil olmadığını, Blu-ray oynatıcı ve gözlük içeren ayrı paketleri de satışa sunacaklarını dile getirdi. Paksoy, iki adet gözlüğün fiyatını 250 TL, Blu-Ray oynatıcının fiyatının ise 900 TL olacağını kaydetti.

    3D'li 200 yeni film geliyor
    Yönetmen James Cameron tarafından 2009 yılında çekilen Avatar filmi ile tekrar popüler olan üç boyutlu sinema teknolojisi, televizyonlar yardımı ile evlere de giriyor. Hollywood'daki büyük stüdyoların hemen hepsi üç boyutlu film çekmeye karar verirken, bu yılın sonuna kadar 200 filmin bu teknoloji kullanılarak hazırlanacağı tahmin ediliyor. 2009 yılında dünya çapında 5 bin olan üç boyutlu film gösterebilen sinema salonu sayısı ise 2010 yılı sonuna kadar 10 bine çıkacak. 2014 yılında ise filmlerin yüzde 20'sinin üç boyutlu olarak çekileceği tahmin ediliyor.
  • Ben samsungevi.com dan 46c7000 modelini aldım. Yanında birde 3d başlangıç kiti. Siparişin ertesi günü evimdeydi ve kurulum için servisi bile organize etmişler benim için... Tv normal tv yayınlarını bile 3d ye çeviriyor. Çok başarılı gerşekten. Hele 3d başlangıç paketindeki videoyu izlemelisiniz. Ben hala inanamıyorum gördüklerime. 3 defa izledim. Tekrar izleyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengiz Guler

    Ben samsungevi.com dan 46c7000 modelini aldım. Yanında birde 3d başlangıç kiti. Siparişin ertesi günü evimdeydi ve kurulum için servisi bile organize etmişler benim için... Tv normal tv yayınlarını bile 3d ye çeviriyor. Çok başarılı gerşekten. Hele 3d başlangıç paketindeki videoyu izlemelisiniz. Ben hala inanamıyorum gördüklerime. 3 defa izledim. Tekrar izleyeceğim.


    Öncelikle televizyonunuzu güle güle kullanın.
    Ufak bir saptama yapmak isterim, şu tv yayınını 3D yapmak ile ilgili;

    Neden 3D kamera çekimi + 3D özel yayın veya 3D Blu-ray medya ve okuyucu + 3D tv ve gözlük sırası ile giderken tüm sistem,
    2D yayını 3D'ye nasıl çeviriyormuş! Söyleselerde yayıncılar dünyanın parasını ekipmana harcamasa.

    Onun yerine 3D emulasyon yapıyoruz, haliyle görüntü kalitesi düşüyor gerçek 3D olmadığı için deseler.
    Tv'nin işlemcisi gelen 2D sinyali stereo hale çevirip (gerçek 3D değil) bir nevi upscale işlemi yapmaya çalışyor deseler, şu Samsung'u daha çok seveceğim.

    Ama Led arka aydınlatmalı LCD'yi bağıra bağıra LED TV diye yeni bir flat panel türü olarak pazarladılar, milletin diline yerleştirdiler ya.
    Hani bir laf vardır bilirsiniz "yalan söylediğinde büyük söyle ki herkes inansın" derler, bu senenin Samsung pazarlaması taktiği bu olacak belli.
  • 46C650 veya 46hx700 almayı düşünüyordum fiyatları 4000 tl civarında. Fakat şimdi 40c7000 alsam nası olur sizce? Amacım 3d için almak değil full hd görüntü kalitesi ve ps3 için alacağım. bu c7000 nin 40 ekranlısını alsam diğer tv ler ile aynı fiyata geliyor.
  • Samsung 3d tvlerin üzerinde full led yazıyor ve 3d özelliğini de gayet başarılı kullanmışlar yazılımla da olsa gayet güzel olumsuz yorum yapmak yerine gidip samsung magazalarında demosunu izlemeniz yararınıza olacaktır.
    Masa başından yorum yapmaktansa ben öyle yaptım ve gerçek izlenimlerimi kısaca yazayım 3d bluray in izleme ve performansı büyüleyici.
    Tv almamamın sebebi ise ps3 için uyumlulugu konusunda sony nin yapmış oldugu şüpheli açıklamalardır ya sadece 3d yi kendi tvlerine özel yaparlarsa ya diğer markalara kilitli bir sistem geliştirmişlerse işte o zaman gereksiz yere bir tv ye 5000 lira vermiş oluruz bence biraz duralım 1-2 ay kadar sabredip paralarımızı hemen yatırmayalım samsung a lg ye.
    3d alınacaksa bence ps3 için alınmalıdır zaten ps3 de bluray olacağı için sony şimdiden pazarlama stratejisine başladı bile 3D özellikli PS3 diye tvlere reklam bile vermişler bilemm gözünüze çarptı mı?
    Sony i beklemeden alan arkadaşlara da hayırlı olsun. Rekabet güzel şey. :) Umarım sony Türkiye fiyat konusunda rakiplerine fark atar bu kez fiyat konusunda saçmalamaması dileğimle.
    not: LG ve Samsung 3D tvler hd divx ve mkv oynatabiliyor ama sony yine aynı telden divx ve mkv yi bırakın mp4 bile zor görünüyor usb den sony de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 9 Mayıs 2010; 18:14:38 >
  • Ben samsung bayiğinde de LG lansmanında da teknosada da 3d deneyimini yaşadım ve kısaca aktarmak isterim.

    Lg LX9500 ürününü TV aldığınızda 2 Adet 3D gözlük vermesidir onun dışında tasarımı oldukça hoş.
    Samsung C serilerinin de tasarımı çok hoş fakat burada eleştirmek istediğim tek konu 2d de n 3d ye görüntü.
    Gerçekten abartıyor bazı arkadaşlar samsung sadece yapmak için yapmış 2d den 3d ye ceviren sistem gerçekten boş bu özelliği yokmuş gibi düşünseniz yeridir.
    son olarak samsung c8000 serisinde usb den divx, mkv oynatabiliyorduk samsung bu sisteme dts ses formatı desteğide vermiş (supper olmus bence)
    umarım diger mkv destekleyen lcd-led tv lerde de upgrade ile bu desteği verebilirler.

    Bu yorumlarımı kendi deneyimlerim doğrultusunda yazdım bilginize...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.