Şimdi Ara

PROFILO CM 1001 CTR ÇAMAŞIR MAKİNESİ KULLANANLAR!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
16.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlıkdaki ç. makinasını almayı düşünüyorum. En ucuz pratikev.com sitesinde 750tl e buldum. Ama kargo parası 50tl, yani toplam 800tl e geliyor. Sizce f/p oranı nasıl? Kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa çok sevinirim.



  • burda daha ucuz üstelik kargoda ücretsizhttp://www.spotbeyazesyaci.com/pinfo.asp?pid=1258
  • Linkteki ürün 1000CTR, bir de stoklarda olmadığı yazıyor.
  • Bu ürünü 7 kilo diye satıyorlar kesinlikle 7 kilo değil 5 kiloluk eski arçelik 4500 makinanım aldıği çamaşırı aile almıyor hemen iade ediyorum
  • Kütür kütür makine. Bende foruma bakıp aldım memnunum. Laf atanların önerdiği alternatiflere bakarsan komik olduğunu görürsün. Vestel, Arçelik, Ariston, Indesit vb. gibi kof değil ve Electrolux'ten daha kaliteli. Bir düşün BSH grubu üretiyor. Yani Siemens ve Bosch grubu, bu adamlar 100 yıldır makine üretiyor öyle LG, Samsung gibi 10-20 yıl değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 15 Aralık 2010; 16:47:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhan s40

    [/size>New"]Kütür kütür makine. Bende foruma bakıp aldım memnunum. Laf atanların önerdiği alternatiflere bakarsan komik olduğunu görürsün. Vestel, Arçelik, Ariston, Indesit vb. gibi kof değil ve Electrolux'ten daha kaliteli. Bir düşün BSH grubu üretiyor. Yani Siemens ve Bosch grubu, bu adamlar 100 yıldır makine üretiyor öyle LG, Samsung gibi 10-20 yıl değil.



    profilo alman patentli bosh siemens ile birebir aynıdır (aksesuar model hariç)
  • Not: Makineyi boşuna meth etmiyorum. Bende uzun süre araştırdım. Foruma danıştım, üstadlardan bilgi aldım ve sonucunda bu makineyi aldım. Yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz ve eşim çok memnun. Çocuk kilidi sayesinde bizim ufaklık programlara müdahale edemiyor, velet tuşlarla oynamayı çok seviyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 15 Aralık 2010; 16:52:12 >
  • sıvı deterjan bölümü yokmuş,orda bi sıkıntı olurmu acaba
  • Arkadaşlar profilo 1001 ctr yi evimize aldım,Ecoplus'da A++ enerji ve su tasarrufu oldugu söyleniyor fakat bu programın yıkama süresi 3.06,normal yıkama süresi 2.36;daha uzun sürede daha fazla enerji ve su harcamazmı??bilgilendirirseniz sevinirim...
  • benım profılo 1001 ctr de bugun geldı. kıra cıkacagım eve. ben sunları sormak ıstıyom.
    servıs gelmeden kolıyı acayım mı
    servis mı tum baglantıları yapacak
    yoksa
    tadılatı falan kendım mı yaptırmam gerek.
    daha once camasır makınesı kullanılmıs bu evde ama bulasık makınesı kullanılmamıs bulasık makınesı ıcı8n su yerı var mı acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helo60

    Arkadaşlar profilo 1001 ctr yi evimize aldım,Ecoplus'da A++ enerji ve su tasarrufu oldugu söyleniyor fakat bu programın yıkama süresi 3.06,normal yıkama süresi 2.36;daha uzun sürede daha fazla enerji ve su harcamazmı??bilgilendirirseniz sevinirim...


    şimdiki makinalar kısa programda daha fazla su daha fazla elektrik harcıyor yani işini çabuk bitirmek için daha fazla enerji harcıyor,ekonomik olması için A+++ kullanmalısınız vakit alıyor ama daha az su ve elektrik sarfiyatı demek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helo60

    Arkadaşlar profilo 1001 ctr yi evimize aldım,Ecoplus'da A++ enerji ve su tasarrufu oldugu söyleniyor fakat bu programın yıkama süresi 3.06,normal yıkama süresi 2.36;daha uzun sürede daha fazla enerji ve su harcamazmı??bilgilendirirseniz sevinirim...

    Çamaşır makinesinde en yüksek enerji tüketen parça ısıtıcıdır. Motora oranla 7-8 kat daha fazla elektrik tüketir.

    Dolayısıyla kullanıcılarda çok çalışan makine çok enerji yakar mantığı vardır, bu yanlış bir düşüncedir. Hiç su ısıtmaksızın 3-4 saat çalışan makine en fazla 0,3kw enerji yakar; ki bu standart 60'C programın 3'te 1'i bile değildir.

    Isıtma enerjisinden tasarruf etmek için çamaşır makinesi az miktarda su alır. Az miktardaki suyu ısıtmak için az enerji harcanır. Az miktarda su çamaşırı hemen temizleyemeyeceğinden program süresi uzatılarak ve mekanik hareketler artırılarak temizleme performansı bu yolla yükseltilir.




  • Teşeekür ederim candoğan bey ve yağmur arkadaşıma....
  • ya candoğan kardeş ben banyoya koydum cam makınesını ama nem falan yapar mı. makıneye zarar verır mı aklım onda kaldı. hava yerı yok cunku. eskı kıracılar yatak odasına ve mutfaga koymuş. ben oraları pek ıstemıyorum. ne yapamam lazım. nemde kalıp bozulurmu yanı. bır de bu makınen cıkıs borusu bosta duruyor nereye takılcak ya. cevap verırsen sevırım candoğan.
  • Nem elektronik karta sahip beyaz eşyaların en büyük düşmanıdır. Banyoya yerleştirilen ve sürekli nem alan makinenin elektronik kartı nem yoğuşmasından dolayı zarar görebilir. Kasada çürüme dahi olabilir ama Profilo'nun bu serisi çürümeye diğer markalara oranla dayanıklıdır.

    Ben çamaşır makinelerinin mutfakta veya yatak odasında kullanılmasından yanayım. Banyo elektrikli cihazların kullanılmaması gereken bir ortam.

    Yatak odanızda makinenizin görünmeyeceği bir köşe yaratıp üstüne dolap yaptırabilirsiniz. Ya da mutfakta yer açmanız gerekecek.

    Ben 2002'de taşındığımız evimizde fırın yerini iptal edip boydan boya tezgah yaptırarak bulaşık makinesi ve çamaşır makinesini yerleştirdim. Bu şekilde 10. senemize girdik, kullanıyorum ve memnunum. Cihazlarda paslanmanın zerresi yok. Hatta ablam yıllar evvel bulaşık makinesinin önünde sürahi düşürüp kırmıştı, fırlayan cam parça makinenin önündeki boyayı çizmişti. O çiziğin altından sac halen pırıl pırıl duruyor, 10 sene oldu.

    İşin özeti evinizin resimlerini çekin, herkesle paylaşmak istemiyorsanız özelden bana yollayın yerleşim hakkında fikir vereyim.




  • yok ya dosya cıok buyuk dıyor yukleyemedım candogan. neyse artık.
  • http://www.hizliresim.com/

    Buraya yükleyip yüklediğiniz linki atn yardımcı olayım.
  • http://i1104.hizliresim.com/2011/4/3/3732.jpg
    http://i1104.hizliresim.com/2011/4/3/3745.jpg
    http://i1104.hizliresim.com/2011/4/3/3756.jpg
    http://i1104.hizliresim.com/2011/4/3/3767.jpg
    http://i1104.hizliresim.com/2011/4/3/3778.jpg

    demokrasıde careler tukenmıyor dıyorsun. banyom budur.
    banyoma aılemın ıtırazlarına karsın yıne de dusakabın yapmak ıstıyom. teknesız yada teknelı. montajıyla bırlıkte 200 tl yı asamayacak sekılde. ama cıkıs yerı sorunu oluyor. ayrıca dusakabını koyacagım koseyle arası muslugu anca tam 90 cm ıle alıyor. klozet sorun yaratyıyor. onu söküp az saga kaydırabılır mıyız. pekı cıkıs yerıne nasıl su gıdecek. bı daha tadılat yapıp kabın ıcınede mı gıder yerı yapayım.
    makınen su bosaltım borusunu da ne yapcagımı bılmıyom su an. yoksa dusakabını sofben yapacagım yere yanı orta kısma makınen yanına mı yapayım. teknesız yapsam daha mı ıyı.
    ayrıca sofben daha takılmadı mını sofben taktıracagım. heralde sofben yerı makınen yanındakı 2 tane gırıs cıkıs olan yer degıl mı.




  • ayrıca dusakabın makınenın nem almasını az cok onler mı.
    bır de makınen uzerıne bele kapatmanın neme yıne bı katkısı var mı.
  • bır de su cıkıs hortumununucuna baska bır hortum eklemeyınız! bu durum rısklıdır. su çamasır makınesıne akabılır... dıye bır yazı var kullanma kılavuzunda.
    bır de unutmadan soyleyım bu banyonun elektrık yerı kapının hemen dısında o yuzden elektrık tesısatı cekılmelı sanırım. yada uzatma kablosu mu olur bılmem sofben ve makıne ıcın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.