Şimdi Ara

OFFICIAL GEARS OF WAR 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
4
Favori
121.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GEARS OF WAR 3
    20 EYLÜL 2011

     OFFICIAL GEARS OF WAR 3


    LEVEL.com'dan;
    Bleszinski'nin açıklamalarına göre, oyunun senaryosu Gears of War 2'den 18 ay sonrasını konu alacak ve oyunda iki yeni silah bulunacak. Yeni silahlardan ilki, standart bir pompalı tüfek ama şarjör değiştirme süresi normale göre daha kısa ve menzili de normale göre az. Diğer yeni silahsa Pendulum Launcher ki bu da oyunun klasik silahı Lancer'ın farklı bir versiyonu.

    Bleszinski, önceki oyunlardaki siper alma sisteminin yeni oyunda da aynen korunacağını, çünkü bu sistemin oyun piyasadaki en iyi siper alma sistemi olduğunu söylüyor. Üçüncü oyunla birlikte ilk defa bayan bir karaktere de seride yer verilecek. "Anya" adındaki bu karakter, Delta Squad'ın bir üyesi olarak oyunda yerini alacak. Gears of War 3'ün seriye ekleyeceği en önemli yenilikse dört kişiye kadar destek veren online co-op senaryo modu olacak. Bu modda her oyuncu, Delta Squad'ın bir karakterini kontrol ederek savaşa dahil olacak. Oyunun multiplayer yapısıysa genel olarak elden geçiriliyor ve bu sayede lag probleminin en aza indirgendiği bir yapı oluşturulmaya çalışılıyor.

     OFFICIAL GEARS OF WAR 3


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3


    MULTIPLAYER BETA YORUMLARI;


    JOSEPH_STALin:
    Oyun birazcık daha hızlanmış,onun dışında animasyonlarda çok büyük bi gelişme yok.Lancer biraz daha etkili olmuş ve iyide olmuş,sonunda herkes elinde shotgunla gezmiyor.Testere çok daha iyi işliyor,en az 10 adamı testereyle biçiyorum her maç,2. oyunda bu kadar kolay değildi. Retro yu kullanmak zor,bi kaç kere adamı bıçağa takmayı başardım,animasyon olarak gaz verici ama silahı çok sekiyor,işkence resmen.

    Grafiklere gelirsek,bugüne kadar verilen resimleri bizzat oyunda gördüm.Işıklandırma tamamen değişmiş,süper olmuş,artık karanlık mekanlar yok,her taraf apaydınlık.Güneşin yansımaları Bulletstormdaki gibi.Çevre çok güzel görünüyor,her tarafın toz bulutuyla kaplandığı bi harita var ki şahane,yalnız bu haritada kalabalık çatışmalarda epey yavaşladı oyun.

    Karakter detaylarında da artış söz konusu,özellikle Locustların derileri çok belirgin görünüyor,Anya çok iyi modellenmiş,Marcusta büyük bi değişim yok,Dom da saç sakal geziyor biliyorsunuz Cole un amerikan futbol kıyafeti çok güzel.Cole bu kez biraz daha zayıf çizilmiş,olması gerektiği gibi aslında,bi insan evladının sahip olamayacağı kaslar vardı önceki oyunlarda.

     OFFICIAL GEARS OF WAR 3 OFFICIAL GEARS OF WAR 3
     OFFICIAL GEARS OF WAR 3 OFFICIAL GEARS OF WAR 3
     OFFICIAL GEARS OF WAR 3 OFFICIAL GEARS OF WAR 3
     OFFICIAL GEARS OF WAR 3 OFFICIAL GEARS OF WAR 3


    R.Rondo9:
    Öncelikle oyunun tek kelime ile mükemmel olduğunu belirtiyim. Oyunu açtığınızda yine 1 ve 2. oyundakiler gibi bir ana menü ile karşılaşıyoruz, fakat bu sefer kırmızı yerine siyah tonları kullanılmış ve açıkçası benim hoşuma gitti, oyuna bir ağırlık koymuş. Beta olduğu için şu anda menü hakkında detaylı birşeyler söyleyemiyoruz ancak kullanımının çok karmaşık olmadığını belirtelim. Oyuna ilk başlayacaklar biraz karıştırabilir ne nerede diye. Oyun içi grafikleri ise gerek kaplamalar gerek ışıklandırma olsun, diğer iki oyuna oranla çok daha canlı gözüküyor. Fakat ilk 2 oyunda ki o karanlık, yeni oyunda hakim değil, daha canlı renk tonları kullanıldığından, kasvetli bir ortam oluşmuyor. Bu kimileri için güzel kimileri için kötü bir haber. Benim şahsi görüşüm, bu seferki grafikler çok daha gerçekçi bir görünüm katmış oyuna.

    Oyuna girip start tuşuna bastığımızda karşımıza VERSUS, STATS & AWARDS, EVENT CALENDAR ve RETURN TO DASHBOARD menüleri çıkıyor.
     OFFICIAL GEARS OF WAR 3

    RETURN TO DASHBOARD
    Üzerine gelip tuşuna bastığınızda Dashboard'a dönüyorsunuz. Ne kadar gerekli bir düğme tartışılır.

    EVENT CALENDAR
    Epic Games tarafından bazı bilgilendirme ve duyuruların bulunduğu kısım. Silah skinlerinin nasıl açabileceğinizi, hangi hafta hangi oyun türlerinin oynanacağı tarzı bilgiler bulunuyor.

    STATS & AWARDS
    Burası ise mp ı oynadıkça, kazandığımız maç ve vurduğumuz adamlara göre birçok açılacak challengelerin bulunduğu bölüm. Kendi altında, SUMMARY, CHALLENGES, MEDALS ve LEADERBOARDS olmak üzere 4e ayrılıyor.

    Summary kısmında kendi profilimiz hakkında bilgilere ulaşıyoruz... Kaç level olduğumuz, kaç maç oynadığımız, kaç maç kaç maç kaybettiğmiz, Executionlarımız (infaz), kaç defa revives (takımında ki oyuncunu yere düştüğünde kaldırma) uyguladığımız, kaç adam öldürdüğümüz, yaptığımız asistler ve adamları kaç defa düşürdüğümüz yazıyor. Kısaca hemen hemen her türlü bilgiye buradan ulaşabiliyorsunuz.

     OFFICIAL GEARS OF WAR 3

    Challengeler ise biraz daha karışık, o da kendi içerisinde 4 e ayrılıyor ve bunların ilki olan ribbons ta; 84 adet şerit bulunuyor. Oyun içerisinde ki rolünüze göre bu şeritleri kazanıp, hem ekstra puan toplayıp hemde bu şeritleri açabiliyorsunuz. Örnek vermek gerekirse Personal Asistant şeritini almanız için, bir round içerisinde 5 adet asist yapmanız gerekmekte ki bu en basit alınabilen şeritlerden biri. Bir diğer bölüm ise Weapon Skins, yani silah ciltleri... Beta modunda yanlış görmediysem 5 adet skin bulunuyor, bunları açmanız içinde sizden istenen miktarda maçlar yapmalısınız. 4 skin, sırayla, urban, flame, gold, omen ve chrome.... Belli bir modda yapacağınız 5 maç size flame skinini açmanızı sağlıyor. Gold'a erişmek içinse beta süresince 100 maç yapmanız gerekiyor.. 3. bölüm olan Characters kısmında oyunda kullanabileceğiniz karakterleri açmanız için neler yapmanız gerektiği belirtilmiş. Örneğin Anya'yı açmanız için sizden 10 adet TDM maçı yapmanızı istiyor. Sonuncu bölüm ise oyunun size zevk verdiği Executionları içeriyor. Sizden istenilen öldürme sayısına ulaştıkça yeni yeni infaz çeşitleri ortaya çıkıyor ve bunları oyun içerisinde kullanabiliyorsunuz...

     OFFICIAL GEARS OF WAR 3 OFFICIAL GEARS OF WAR 3 OFFICIAL GEARS OF WAR 3

    Medals kısmında, oyun içerisinde ki madalyalar bulunuyor. Buda tıpkı challengeler gibi, sizden bazı görevleri yapmanızı istiyor. Örneğin 10 Headshot, 50 Asist, 10 Execution tarzı görevler, Bunları gerçekleştirdiğiniz taktirde madalya sizin oluyor.

     OFFICIAL GEARS OF WAR 3

    STATS & AWARDS kısmının son bölümü ise LEADERBOARDS oluyor. Burada tüm dünyadaki sıralamanızı Public ve Ranked derecelerinde görebiliyorsunuz...

    GEARS TEAM İMZALARI;


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3

    GEARS TEAM
    Brothers to the End

    [center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_39012916/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/ec/68/5e/ec685e3ea67bbba198a4713507352bc2.png[/image][/url] 
    [b]GEARS TEAM
    Brothers to [color=#CC0000]the End[/color][/b][/center]


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3

    GEARS TEAM (MARCUS FENIX)
    Brothers to the End

    [center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_39012916/tm.htm][image]http://img69.imageshack.us/img69/6489/clubmza1.png[/image][/url] 
    [b]GEARS TEAM (MARCUS FENIX)
    Brothers to [color=#CC0000]the End[/color][/b][/center]


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3

    GEARS TEAM (ANYA STROUD)
    Brothers to the End

    [center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_39012916/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/d0/b8/3a/d0b83a4042ea9376eb353a62d52243f9.png[/image][/url] 
    [b]GEARS TEAM (ANYA STROUD)
    Brothers to [color=#CC0000]the End[/color][/b][/center]


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3

    GEARS TEAM (DOM)
    Brothers to the End

    [center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_39012916/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/45/61/a8/4561a88ca0b707d67d946a44ee37eeff.png[/image][/url] 
    [b]GEARS TEAM (DOM)
    Brothers to [color=#CC0000]the End[/color][/b][/center]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 22 Aralık 2011; 21:24:52 >









  • Çok güzel haber, E3 tede ilk video çıkar ortaya
  • Of of of
  • Gears Of War 3 çok canlar yakacak.

    Beklediğimiz bir haberdi, iyi oldu bu. Video falan gelir birkaç ay sonra inşallah.

    Yine kopacaz kafadan Yıldo hesabı.
  • yalnız ben göremedim live da ama ? bide araştırdım bulamadım oyun sitelerinde haber yapılırdı bu genelde ?
  • .Locustlar bizi bekleyin sizi tekrardan kesmeye geliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrStark

    yalnız ben göremedim live da ama ? bide araştırdım bulamadım oyun sitelerinde haber yapılırdı bu genelde ?


    Dün gece saatlerinde görülmüş logo.. Birde bu haber EX olarak yapıldı, yanii bir oyun sitesinin kendi haberi.. Dolayısıyla diğer siteler zaman geçmeden basamazlar..
  • Eğer doğruysa müthiş bir haber zaten E3 de gelecek büyük ihtimal ama biraz erken duymak fena olmadı.
  • Heeeyt beee...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

    .Locustlar bizi bekleyin sizi tekrardan kesmeye geliyoruz.

    kaldı iki carmine büyük ihtimal nasıl olucak carmine kardelerden birisi daha ölücek ama birisi efsanevi olucak marcus ile aynı rütbede olan bir carmine kardeş varmış wikipedia dan bakmıştım albay mı çavuş mu neydi hatırlıyamadım rütbesini şimdi.yalnız ben bizim baird,dom veya cole un bu oyunda ölebileceğinden korkuyorum çünkü bu oyun yapılrısa gears 2 deki queen in dediği gibi baya karanlık olucak dramatik filan.gears 2 den daha dramadik olucak çünkü millet zaten dom ile karısının sahnesinde baya üzülmüştü.şimdi delta dan ölecek elemanlar olabilir.




  • US, April 8, 2010 - New gameplay details have emerged for Gears of War 3, courtesy of Edge magazine's trusted source. While these details should be labeled as rumored for now, this is the same source that accurately predicted Epic Games would be revealing a new Gears of War trailer on April 8. That date has since been moved to Monday, April 12, however.

    İgn de verilmiş bu haber, Edge magazin den güvenilir bir kaynak sızdırmış bilgileri. Hala dedkodu olarak sınıflandırıyorlar bu bilgeleri ancak kaynak 8 nisanda yeni bir gears oyununun duyurulacağını veren kaynakmış. Cliff Blezinski 8 nisandaki gösteriminin 12 nisana ertelendiğini söylüyor.

    12 nisanda çıkar herşey ortaya, çok bomba bir haber.

    Haberin devamında yeni bir locustla ilgilide bir şeyler anlatılmış. Bu yeni locustlar atapot kolu misali uzantılara sahip olup, o kolları uzatarak bizim aldığımız coverları kapsayacaklarmış. Bunlarla savaşabilmek için cog üyeleri yeraltında hareket edebilen patlayıcılar taşıyacaklarmış.

    Haberin devamı için;

    http://uk.xbox360.ign.com/articles/108/1082579p1.html

    12 nisanı bekleyelim, erteleme olmazsa gene Cliff buraya yumruk havaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 9 Nisan 2010; 14:13:32 >




  • Sailsof süper detaylar, konuya ekliyorum kardeşim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrStark


    quote:

    Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

    .Locustlar bizi bekleyin sizi tekrardan kesmeye geliyoruz.

    kaldı iki carmine büyük ihtimal nasıl olucak carmine kardelerden birisi daha ölücek ama birisi efsanevi olucak marcus ile aynı rütbede olan bir carmine kardeş varmış wikipedia dan bakmıştım albay mı çavuş mu neydi hatırlıyamadım rütbesini şimdi.yalnız ben bizim baird,dom veya cole un bu oyunda ölebileceğinden korkuyorum çünkü bu oyun yapılrısa gears 2 deki queen in dediği gibi baya karanlık olucak dramatik filan.gears 2 den daha dramadik olucak çünkü millet zaten dom ile karısının sahnesinde baya üzülmüştü.şimdi delta dan ölecek elemanlar olabilir.


    Katılıyorum.İçlerinden 1 i kesin gidici,ama 2 si hayatta kalır,yoksa co-op oynanış olmaz .Diğer bi yandan bu oyun için en çok merak ettiğim noktalardan biride yeni silahlar,testereli silaha nasıl bir geliştirme yapacaklar merakla bekliyorum ve 2. oyundaki havan ve ağır makinalı silahlar harika tadlar bıraktı bende,keşke ufacık 10 saniyelik bi gameplay video verseler E3 de.




  • Stormoffdarkness,

    Gördüğüm en Co-Op'cu adamsın yav.. Bir insan bu kadar çok mu sever Co-Op modunu, Conviction herhalde tam senin kriterlerine göre bir oyun olacak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

    Sailsof süper detaylar, konuya ekliyorum kardeşim..


    Sen haberi vermeseydin bulup bakmak bile gelmezdi aklıma, ama bu gün çok mutlu ettin beni bu haberle saol, hemde dün doğum günümdü ekstra mutlu oldum o yüzden

    Birde şu var, bu çok daha güzel bir özellik gibi gözüküyor.

    Gears of War 3 will also have "a heavy duty mech suit" that COG members can use for both protection and causing havoc on the battlefield.

    Birde savaş alanında kullanımımıza sunulan bir mech suit var, etrafı kasıp kavurabileceğimizden bahsedilmiş. Buda sanırım lost planettaki mech suit gibi olur, belki, biraz daha hızlı ve daha ağır silahlarla etrafı kaosa sürükleyebilecek tarz birşey olur(ya da ben öyle umuyorum)




  • Hepimiz için harika bir haber.
  • İşte bu çok fena ve derinden geldi 2 zaten harikaydı 3 nasıl olcakki
  • Gears of war 1 i yeni oynamaya başlamıştım iyi oldu
  • Haber inanılmaz

    Aslında ayın 12si bekleniyordu Cliffin duyurusu için ama MS nasıl bişey yaptıysa,daha sonra göstermesi gereken haberi yayınlayıverdi ve herşey ortaya çıktı


    Oyunda bol bol su altı görevleri mevcutmuş,Edgede öyle yazıyormuş,ilginç olacak


    Bu da resmin uzaktan çekilmiş hali


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 9 Nisan 2010; 14:43:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sailsofcharon
    Sen haberi vermeseydin bulup bakmak bile gelmezdi aklıma, ama bu gün çok mutlu ettin beni bu haberle saol, hemde dün doğum günümdü ekstra mutlu oldum o yüzden

    Birde şu var, bu çok daha güzel bir özellik gibi gözüküyor.

    Gears of War 3 will also have "a heavy duty mech suit" that COG members can use for both protection and causing havoc on the battlefield.

    Birde savaş alanında kullanımımıza sunulan bir mech suit var, etrafı kasıp kavurabileceğimizden bahsedilmiş. Buda sanırım lost planettaki mech suit gibi olur, belki, biraz daha hızlı ve daha ağır silahlarla etrafı kaosa sürükleyebilecek tarz birşey olur(ya da ben öyle umuyorum)


    Doğum günün kutlu olsun o zaman hocam.. Birde geçen gün bir sitede görmüştüm, oyunda genel olarak Su Altı bölümleri'de olacakmış, hatta seninde belirttiğin Ahtapot kollu yeni Locust'ların haberi ile bütünleşiyor bu detay.. Su altı bölümü olursa gerçekten mükemmel sahneler görebiliriz, bu yeni Locust'lar da bu bölümlerde karşımıza çıkabilir..

    Ayrıca ben oyunun 1'den fazla DVD olacağını düşünüyorum, bu da grafiksel kalite ve belkide uzunluk bakımından güzel bir gelişme olabilir..


    quote:

    Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

    Haber inanılmaz

    Aslında ayın 12si bekleniyordu Cliffin duyurusu için ama MS nasıl bişey yaptıysa,daha sonra göstermesi gereken haberi yayınlayıverdi ve herşey ortaya çıktı


    Oyunda bol bol su altı görevleri mevcutmuş,Edgede öyle yazıyormuş,ilginç olacak


    Bu da resmin uzaktan çekilmiş hali


     OFFICIAL GEARS OF WAR 3


    Agam ne yaptın sen yav..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 9 Nisan 2010; 14:48:31 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.