Şimdi Ara

Safkan Rottweiler Yavrusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi Safkan Rottweiler yavrusu arıyorum?

    10 yıldır kedi besledim artık köpek beslemek istiyorum.
    En fazla üç aylık olmasını istiyorum.

    Elinde yavrusu olan yada yavrulayacak dişi Rottweiler a sahip arkadaşlar benimle irtibata geçsin.

    Ücretsiz veren olursa çok sevinirim. Öğrenciyim durumum ortada. Hayvan sevgisinide parayla yapmak istemiyorum.

    Ama güzel bir köpek ise cuzi bir miktar verebilirim.

    Lütfen boş geçmeyin. Bu ara mutlaka almak istiyorum.



  • Öğrenciyim bütçem az diyorsun. Peki o hayvan hastalanıp 1000TL masraf çıkarırsa ne yapacaksın?
  • rott. özellikle de safkan hiç de ucuz bir cins değil.
    ve günde mutlaka 2 kez gezdirilmesi,sağlıklı yetşimesi için hergün et yemesi lazım ki sen öğrencisin.
    bayağı pahalı olur hem satın alması hem bakımı.
    bizimki 2 yaşına girecek yakında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ata

    Öğrenciyim bütçem az diyorsun. Peki o hayvan hastalanıp 1000TL masraf çıkarırsa ne yapacaksın?


    Bakacağım hayvanın hastalanması çok az bir ihitmal olmakla beraber, eğer hastalanırsa Veterine götürürüm. Gerekirse telefonumu yada bilgisayarımı satarım.


    quote:

    Orijinalden alıntı: airsilver960

    rott. özellikle de safkan hiç de ucuz bir cins değil.
    ve günde mutlaka 2 kez gezdirilmesi,sağlıklı yetşimesi için hergün et yemesi lazım ki sen öğrencisin.
    bayağı pahalı olur hem satın alması hem bakımı.
    bizimki 2 yaşına girecek yakında



    Ücretsiz alabilsem et durumu pek zor gelmiyor bana. Etrafta birçok manav var, bunların çöplükleri et yağ kemik karışımı. Anlaşırım bir manavla aylık 100 TL ye çöplerini ver diye. Paşalar gibi beslenir. Bunu Rott yavrusu bir köpekte uyguladık. Arkadaşımındı Erzincan'da.

    Kısacası bakım benim için çok zor değil. Hergün iki kere dışarı çıkarırım hemde kısa süre filan değil baya dolandırırım.

    Önemli olan bulmak.




  • Bu aralar yavru olarak etrafta oldukça var 2 2.5 aylık. Bulan vermek isteyen olursa lütfen benle irtibata geçsin, ümidimi kesmeyeceğim
  • Güncel Güncel Güncel !
  • Ben bır rottweıler sahıbıyım ve oncekı kopegımde rottweılerdır, yanı son yıllarımı rottweıler ırkına adamıs bır ınsanım.. Konuyu sole ozetlıgım guzel bır kopek bulmak okadar kolay deıl en ıyı rotda kırma bır rott da yavru ıken aynı sayılır onun ıcın anne babayı gormen lazım, ben kopegımı almanyadakı cıftlıklerı, macarıstandakı cıftlıklerı arastırdım sonra sans eserı yakınımda buldum vs.. bunu solememın nedenıde ole cuzı mıktar falan dıyosunda okadar da zahmetsız masrafsız degıl sonucda kopek beklemek masrafıda alırken baslar.. Hector yanı kopegım hastalandıgında serumlar antıbıyotıkler benzın vs gıbı masraflar 1 ay ıcınde 2000 tl yı bulmustu.. ogrencı ısen ve aılende kopegıne butce ayırmıycak ıse sen nasıl bunun altından kalkıcaksın? Ben hector'u cıftlestırıcem ama duzgun sahıp sorunundan dolayı yavrulara acıyorum ve sureklı bu ıslemı ertelıyorum.... Acıkcası kopegımın yavrularınıda bedavaya vermem "maddı bır beklentım keınlıkle yok" ama malum bedavaya alınan sey kıymetsız olur.. Eger bırısı kopegı alırken 1000 1500 tl verırse daha fazla ozen gosterır. Tabı 300 tl ye petshoplardanda alabılırsın ama tavsıye etmem ve durumunuda kopek sahıplenmek ıcın tekrar gozden gecırmenı dılerım sonucda sureklı saglıklı olmuycak bu kopek.




  • Şu para verirsen daha değerli olur bölümünü bence geçelim. Dediğinde bir noktada haklısın, herkeste olmasada bende öyle yani en azından, para vererek aldığım şey her zaman daha değerli olur tabi ama konu bir canlı beslemek özellikle köpek gibi sana yakın arkadaş olacak bir hayvan için para vermek bana biraz ters geliyor. Bende köpek olmasada 10 yıldır filan kedi besliyorum. Hayvanlarım hiçbir zaman hasta olmadı sadece bir kere kavgadan geldiğinde kolunun altında büyük bir delik oluşmuştu hemen veterine götürdüm( tanıdıktı) gerekli işlemleri yaptı ben bakmadım tabi duygusalım böyle hayvan konularında insanlara aynısı olsa umursamam belki ama hayvanları görünce içim bir tuhaf oluyor. Her neyse ondan sonra bir sprey vermişti geçmişti. Ailemin yanında olsam zaten bahçeli bir evde yaşadığımız için hiç problemsiz ücretsiz veteriner olsun eti kemiği olsun herşeyi rahat halledebilirdim. Ama burda değişiyor olay sadece. Şöylede bir düşüncem vardı annemde hayvanları çok sevdiği için (annem benden fazla sever hatta yada daha düşünceli diyeyim. Hergün dışarıya yoğurt süt, su ve artmış yemekleri ayrı ayrı kaplara koyup sokaktaki hayvanlar gelip yer içer diyor.) Ben üç ay bakıp sonra anneme göndermeyi düşündüm. Bende belirli bir süre için yazdan yaza uğraşırdım yada ilk sene böyle olurdu sonra komple yanıma alırdım. Gerçi annemlerde o bahçeli eve çıktığından beri değişmeyi planlıyor anlık çıkmıştık oraya ama yine bahçeli bir eve çıkacakları için problem olmayakcatır.
    Yani ben hayvanım için benim olmasıda şart değil elimden gelen herşeyi yaparım çünkü hayvanlara karşı büyük bir zaafım var.
    Yavru iken saf kırma birbirinden ayırt edilmiyor bende böyle okudum hep ama eğer parayla alırsam Veteriner kontrolne götüreceğim. Anne baba görme olayını pet shoplara sordum iki tanesi kabul etti. Hiç merak etme dediler. Veterine götür kontrol ettir safkan değil derse geride alırım 2 hafta içinde filan dedi. (Yer Kadıköy Halitağa) ama fiyat olarak 650 TL istedi ki safkan diyenler 750 650 600 arası fiyatlar biçiyor hep.

    Eğer yavrularınız olursa en doğru insanlardan birine hayvanınızı vereceğinizi bilmenizi isterim. Maddi beklentiniz yoksa böyle olursa çok sevinirim zira yinede bir miktar para isterseniz oturup konuşabiliriz Haberinizi bekliyor olacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Commander

    Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi Safkan Rottweiler yavrusu arıyorum?

    10 yıldır kedi besledim artık köpek beslemek istiyorum.
    En fazla üç aylık olmasını istiyorum.

    Elinde yavrusu olan yada yavrulayacak dişi Rottweiler a sahip arkadaşlar benimle irtibata geçsin.

    Ücretsiz veren olursa çok sevinirim. Öğrenciyim durumum ortada. Hayvan sevgisinide parayla yapmak istemiyorum.

    Ama güzel bir köpek ise cuzi bir miktar verebilirim.

    Lütfen boş geçmeyin. Bu ara mutlaka almak istiyorum.


    Arkadaş benim 2 yaşında macer koca kafa erkek rotun var
    En iyilerinden kiLosu 61 boyu 64 cm gayet salıkli arkadaşımın da
    Dışı rotu var ciftlestiler anlicain kardes 5 tane 4 aylık rot var
    2 aylık egitimleri var küçükler daha istersen. Konusuruz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.