Şimdi Ara

Windows 7 ile kablosuz ağa bağlanamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
83.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kablolu olarak normal bi şekilde internete girebiliyorum. USB wireless adaptörümü taktığımda, wireless ağımı görebiliyorum ama bağlan deyince şifreyi falan giriyorum ama ağa bağlanılamadı, sorun gider falan diyor. sorun giderince de sonuç alamıyorum. ağıma cep telefonum ile bağlandım. arkadaşımın laptopu ile bağlanıp internete girdim. ama ben bağlanamıyorum. üst kattaki diğer masaüstü bilgisayar da bağlanıyor. buz yüzden programsal bi sorun olduğunu düşüyorum. USB wireless adaptörümü üst kattaki PC ye takınca yine bağlanılabiliyor. sorun kesin benim windows 7 de. yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim. hatta deneyimi olan bi arkadaş teamviewer ile bana bağlanma zahmetini gösterirse çok sevinirim. lütfen yardımlarınızı bekliyorum...



  • Wireless adaptörünüzün marka ve modeli nedir ?
  • Wireless adaptörü Realtek 8187SE çipine sahip bir adaptör. Markası Everest. Modemim ise CNET Car-854, yine bu wireless modem de Realtek çipsetli. fakat dediğim gibi wireless adaptörümü başka bilgisayara bağlayınca sorun çıkmıyor. veya benim modemime başkası bağlanınca yine sorun yok.
  • evet bu driveri yüklemiştim hocam, ama yine olmadı.aynı dirveri farklı bilgisayara yükleyip, benim USB wireless adaptörü taktığımda sorun çıkmadı ama. yani bana öyle geliyorki, windows 7 ayarlarında bi sıkıntı var. ama ileri derecede ağ ayarlarından pek anlamadığım için bişey yapamıyorum.
  • kablouz ağınızdaki şifrelemeden ötürüde girmiyor olabilir. wpa psk2 şifreleme metoduyla modeminizi şifreleyip tekrar bağlanmayı deneyin.
  • arkadaşın dedigine katılıyorum şifreleme metodunda bi sorun olmali şifreyi tamamen kaldirip girmeyi deneyin bir de
  • CASPER INTEL DUAL CORE E6300 2.8 2GB DDR3 RAM 320 GB HDD WIN 7 STARTER (ürün kodu CD-VTE6300F ) (Casper NEO NBD.E630-2K05S)

    Masa üstü bilgisayar ve bu bilgisayarla birlikte kullanmak için

    CNET CAR854 54 Mbps KABLOSUZ ADSL2/2+ 4 PORT MODEM+ROUTER

    Özellikli bir modem aldım.

    Cnet car 854 modemin bağlantılarını yapıp
    http 192. 168. 1. 1
    adresinden (şifre ve parolası admin) cihazla birlikte verilen tek sayfalık kurulum klavuzunda belirtilen PPPeE ayarlarını ıss kullanıcı adı ve şifresi ile kurulum yaptım. Sadece kullanıcı adı ve şifre yazdım, diğer ayarlar zaten otomatik yüklüydü. Ayarları kayıt edip ara yüzden çıktıktan bir dakika sonra modem otomatik olarak çalışıyor. Modem ışıklarında hiçbir problem yok.

    Ancak, LAN üzerinden kablolu ve WAN üzerinden geniş bant kablosuz bağlantı yapılamıyor.
    Hata : 651 uyarısı veriyor.
    Bu nasıl bir sistem hatası olabilir?

    Aynı bilgisayarda başka bir kablolu modem ile sorunsuz şekilde bağlantı kuruluyor.

    Realtek RTL8168/8111 Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.0) driver problemi olabilir mi? Windows 7 realtekin audio tanımamıştı. Driver kurunca düzeldi.

    Söz konusu modemi kullananlar modemin çabuk ısınması problemi yaşadılar mı?

    Telefon hattında paralel bir hat olması bağlantıda problem yaratır mı? Modeme gelen kablo splitterden geliyor.

    Bu sistemi kullanan arkadaşlar sistemden hoparlör ve kulaklıkla ses alma sorunu yaşayan var mı? Sorunu nasıl aşabildiniz?

    Bu sistemin hard diski 320 GB görünmesine rağmen bölümlenmiş hard diskin toplamı 300 GB bile bulmuyor.

    Konu ile ilgili acil yardım
    bagimsizburo @ gmail.com
  • aynı sorun bende de var w7den galiba.ancak bende laptopu modemin yanına götürdüğümde bağlanıyor.2-3 metre veya oda dısnda baglanmıyor.modemle alakası yok benimkinin.cünkü dısarıda da bulmuyor avm vb. yerlerde.arkadasında hangi işletim sistemi yüklü (kazuya).xp ise sorun w7 den dir çünkü cok kişi böyle diyor.windows un "yardım" kısmıda bunu söylüyor zaten
  • Bendede aynı problem çözen?
  • Çözüm:
    Başlat > Çalıştır > Regedit yazın

    Açılan regeditde
    "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Ndisuio" anahtarına ulaşın ve 4 yazan "Start" değerini 1 olarak değiştirip pencereyi kapatın bilgisayarı tekrar başlatın..
  • Arkadaşlar, asus laptopım var. Airties rt206 kablosuz modem var. Şimdi sıkıntıma gelince kablosuz interneti kullanamıyorum. KAblolu herşekilde bağlantı yapabiliyorum fakat kablosuz giremiyorum. Ağı görüyor fakat bağlanmak istediğimde şifreyi yazdıkdan sonra hemen windows ****** isimli ağa bağlanamadı diyor. Her türlü şifreli ve şifresiz şekilde denedim fakat hep aynı hatayı alıyorum. Modem driveri güncel makinedede win7 yüklü. Başka cihazlarla ve başka ağlara bağlanabiliyorum fakat kendi ağıma bağlanamıyorum. Yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazuya7

    arkadaşlar kablolu olarak normal bi şekilde internete girebiliyorum. USB wireless adaptörümü taktığımda, wireless ağımı görebiliyorum ama bağlan deyince şifreyi falan giriyorum ama ağa bağlanılamadı, sorun gider falan diyor. sorun giderince de sonuç alamıyorum. ağıma cep telefonum ile bağlandım. arkadaşımın laptopu ile bağlanıp internete girdim. ama ben bağlanamıyorum. üst kattaki diğer masaüstü bilgisayar da bağlanıyor. buz yüzden programsal bi sorun olduğunu düşüyorum. USB wireless adaptörümü üst kattaki PC ye takınca yine bağlanılabiliyor. sorun kesin benim windows 7 de. yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim. hatta deneyimi olan bi arkadaş teamviewer ile bana bağlanma zahmetini gösterirse çok sevinirim. lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

    ARKADAŞLAR AYNI SORUN BENDEDE VAR. İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 7 BİLGİSAYARIM MASAÜSTÜ, ÜST KOMŞUM İLE İNTERNET BERABER KULLANIYORUZ LAPTOPUMLA GİRİYORUM BAĞLANIYOR HİÇ BİR SORUN YOK FAKAT MASAÜSTÜ BİLGİSAYARIM BİR TÜRLÜ BAĞLANMIYOR ŞİFREYİ GİRİYORUM TEKRAR ŞİFRE EKRANI KARŞIMA ÇIKIYOR BENDEKİ PLATOON MARKA WİRLESS ADAPTÖR FAKAT KOMŞUMDA TP LİNK BİR WİRLESS ADAPTÖR VARDI ONUNLA DENEDİK YİNE AYNI AĞI BULUYOR FUL ÇEKİYOR AMA ŞİFREYİ GİRİYORUZ SANKİ YANLIŞMIŞ GİBİ TEKRAR ŞİFRE EKRANINA DÖNÜYOR ŞİFREDE SORUN YOK ÇÜNKÜ LAPTOPUM İLE GİREBİLİYORUM MODEMDE DE SORUN OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM BENDEN BAŞKA 4 KOMŞUM DAHA AYNI AĞDAN KABLOSUZ OLARAK BAĞLANIYO ANLAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
  • modemin kurulum cd'sini tak kablolu bağlantıyla yeniden modemi kur yeni bir şifre ver,güvenlik sekmesinide en yüksek değer Yapma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_66

    Çözüm:
    Başlat > Çalıştır > Regedit yazın

    Açılan regeditde
    "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Ndisuio" anahtarına ulaşın ve 4 yazan "Start" değerini 1 olarak değiştirip pencereyi kapatın bilgisayarı tekrar başlatın..


    Denedim hiç bir işe yaramadı.Wireless modemden Windows 7 işletim sistemli laptoptan bağlan diyorum wifi şifresin yazıyorum kablosuz ağa bağlanamadı sorunu gider diyor.fakat farklı laptop ve iPhone cihazımdan bağlanıyorum aynı modemde sorunsuz.Bu laptopumdan bağlanmaya çalıştığımda aynı hatayı veriyor.
    Laptopmu modemin yanına götürdümmü çalışıyor diğer odada yada 1,2 metre uzaktan bağlanmaya çalışınca bağlanmıyor!
  • bende cenix 802.11g markalı wireless adaptörü var.normalde internet'e adaptörsüz giriyorum adaptörle de ağa bağlanıyor ama İnternet erişimi yok ne yapmalıyım?
  • girdiğiniz ağın modeminde sizin bilgisayara MAC filtrelemesi uygulanıyor olabilir...
    antivirüs ayarlarınız yüksek bir koruma değerinde ise bu engel olabilir...
  • PC'nizin driver kurulum cdsi varsa onun içinde wireless driveri mevcuttur iyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanmcrae

    Denedim hiç bir işe yaramadı.Wireless modemden Windows 7 işletim sistemli laptoptan bağlan diyorum wifi şifresin yazıyorum kablosuz ağa bağlanamadı sorunu gider diyor.fakat farklı laptop ve iPhone cihazımdan bağlanıyorum aynı modemde sorunsuz.Bu laptopumdan bağlanmaya çalıştığımda aynı hatayı veriyor.
    Laptopmu modemin yanına götürdümmü çalışıyor diğer odada yada 1,2 metre uzaktan bağlanmaya çalışınca bağlanmıyor!


    bende de aynısı oluyordu wireless kartının değişmesi lazım.ben servise yollamıştım düzeldi.
  • en temizi win 7 yi baştan kurmanız olacaktır herhalde...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.