Şimdi Ara

PS2 mi, XBOX mı, GameCube mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet sizin seçiminiz hangisi? PS2 şu an diğerlerine karşı açık ara önde gidiyor. Buraya katmadığım aynı alanda da olmadığınıdüşündüğüm GBA satış rakamlarında onunla başbaşa giden tek oyun makinası.
    PS2 açık ara önde ama ilerde ne olacağı belli olmaz. Nintendo Gamecube u bırakıp tamamen GBA ya dönebilir. Onu sony inin PSP si karşısında tutundurmak zorunda.



  • PS2 tabi ki avantajlı çünkü Resmi olarak türkiye'de satışı yapılıyor
    Xbox daha sancılı bir konsol tabi onun da fena oyunları yok ama PS2 oyun konusunda rules

    Nintendo ise boşverin siz onu :) Çok zenginseniz ondan da bi tane alırsınız o kadar :)) (Zengin baba-çocuk-hediye üçgeni)

    PS3 nolcak acaba?
  • Nintendo GameCube XBOX a göre daha fazla satıyor(Japonya da XBOX berbat bir durumda.). Ama XBOX bu konsolla zarar etse de Microsoft bunu göze alarak piyasaya girişini gerçekleştirdi. Ve sonuna kadarda gidecek bü işin.
    PS3 e gelince onun öncesinde SONY PSP(Playstation Portable) yi piyasaya sürecek gibi. GBA ya rakip olarak. Ve manyak bir makina olacak. O zamana kadar bir atak gelmezse GBA için piyasa tamamen SONY nin eline geçecek. Playstation oyunlarını çalıştıracaka olan bu PSP cd ile çalışcak ama ufak boyutta 1.5 GB lik CD lerle.
    Ardından 2006 gibi sanırım PS3 gelecek. Ve o manyak bir makina olacak. Piyasadan nintendo GameCube silinecek gibi. SEGA ya olan gibi olacak. Ama GBA nın peşini bırakmaz heralde. Çünkü taşınabilir piyasa ellerinde.
  • Gamespot'da yayınlanan haberlere göre, PS3 için üretilecek olan, "Cell" adındaki çip, ilk aşaması bitmiş olan bir çip. Yani tasarımı, teknik özellikleri ve benzeri "kağıt üzerinde" tabir edilen detaylar tamamlanmış durumda. Geriye mühendisler tarafından çiplerin üretilmesi kalıyor ki bunun da 2004'den erken olacağı düşünülmüyor. Eğer herşey zamanında tamamlanırsa, 2005 yılında PS3 piyasalara bomba gibi düşecek.
  • ehuh 2006 2005 olmuş euh ,
    neyse bence sony lider yine
  • Sony batar Nintendo batmaz .

    Şunuda üstüne basarak sölüyorum Nintendo alanlar konsolun özellikleri için değil sadece Nintendo'yu sevdikleri için alıyorlar . Şöyle diyim Nintendo'nun kendine has fanları ve kendine has oyunları var ( Anime oyunların yarısından fazlası Nintendo'da )

    Bana sorarsanız ben de Playstation alırım her zaman .
    Ama Nintendo'nun batmasını beklemeyin .
  • Nintendo tabi batmaz, onun kitlesi daha dar ama satışını iyi yapıyor
    zaten ben batar demedim..

    Yine de ProGamer vs ler Ps yönünde hareket eder
  • Nintendo batmaz fakat gamecube devam etmeyebilir. Çünkü satış rakamları pek iyi değil. Ama GBA hala rakipsiz gidiyor ki PSP çıkana kadar.
    Sony inin batmasına gelince onu unutun. O sadece PS2 ile bile kurtarır. O olmaz bir film ile geçinir.
  • Sony kolay mı bea?
    Adamların Bilgisayarları,ev sinema sistemleri , televizyonları , kameraları çok şeyi var..

    Sony batarsa istifa ederim eauheu
  • sektörün devlerinden bahsediyoruz..bunların hiçbiri batmaz batsa batsa müşteriler batar..
  • yapmayın ben olsam nintendo gamecube alırım abi hem ucuz (diğerlerine göre) ve çoğu oyun firması capcom dahil bayaa oyun yapıyor özellikle resident evil furyası 1. oyundan yeniden baslıyor adamlar bir render çekmişler oyuna delirirsiniz eminim gormussunuzdur ve tabi benim favorim captain tsubasa gamecube için hazır ah ulan param olcak sırf tsuba için alırım ******im müziği bile manyak edio beni... go go tsubasa :)))
  • Bende daha çok gamecube isterim. pokemon ve resident evil serisi için. işte gel görki ps2 kadar kolay bulunan bir şey değil. kendisi olsun oyunları olsun. anacak parası fazla olan alabilir. ne diyelim
  • Sony batar lafını öylesine söyledim . Sırf televizyon satışları adamları geçindirir .
  • Oyun konsolları bence tümden kötü , iyi donanımlı abartılmış bir PC oyun oynamak için en ideal makine , ama çok dara düşsem PS2 alırdım PSX felan çıkıcak diye haberler var yukardada yazılmış , o aletler bizi bozar PC cilere ters , Battery SONY batarsa diye bir şey söylemişsin SONY batar mı ? XBOX felan iide PC nin daha komplike hali bence HDD felan var alette garip bişey SEGA ya ne oldu bilen var mı ? İntel de el atacakmış bu piyasaya haberiniz olsun . . .
  • valla en azından sony öyle düşünmüyor, hiç zarar etmedi şu ana kadar ...

    PSX örneğin 80 milyon mu ne sattı..Var mı böyle bi şey ? :)
  • PC [evlol]
  • Yaw az önce newsgroup da konuşuolardı , XBOX divx oynatabiliomuş süper bi mediaplayer ı varmış alt yazı vs vs herşeyi halledebiliomuşsunuz , mp3 cd lerini çalabiliomuş....
    açıkcası divx olayını daha yeni öğrendim harbiden dvdplayer ı satıp alasım geldi

    200 250 usd gibi fiatlardan bahsediolar ama daha ucuza bulunabilir sanırım.....
    bide oyun çeşitliliği konusunda bi bilgim yok
  • e günaydın mösyo .)

    bildiğin bilgisayar hdd sine benziyor , crak patch indirion veya program kurabiliyorsun cd yazıp...
  • XBOX özellik olarak PS2 den daha iyi fakat en çok oyun PS2 ye çıkıyor. ve hayran kitlesi daha fazla. şimdilerde XBOX zarar ediyor. Bill Gates te paramı yok. ilerde bunun acısını çıkaracak. bir kaç oyun firmasını daha satın alır. daha çok oyun ile döner köşeyi. Şu Halo artık PC yede çıksada oynasak
  • bu arada PC diyen arkadaşlar yanlış bir kıyas yapıyorsunuz. PC farklı oyun konsolu farklı iki şey. Bir youn makinesinde oynamak bence PC den daha zevkli. Monitörün dibine girip oynamak nerde salona geçip televizyonun karşısında istediğin şekilde rahat bir koltuk oturarak uzanarak oynamak nerde. Ayrıca PC den daha çok ve daha zevkli oyunlar mevcut. Senin aldığın orta halli bir PC de çalışmayacak kalitede oyunlar. PC mi upgrade ederim diyeceksiniz. fakat bi bkmışsınız artık yeni çıkan işlemciler anakartınıza uymuyor veya ekran kartı uymuyor. hade bide anakart değiştir. masraf pc de daha fazla olcak. oyun makinasının yenisi için ise 3 veya 4 yıl bekliceksiniz. programcılar sürekli kendilerini geliştirerek bu konsalun özelliklerini sonuna kadar kullanacaklar ve artık bittiğinde yeni makina gelecek. Başka bir farkta oyun cd sini (veya DVD) takıyorsunuz ve kurmadan (ah ne rahat bir de kurmayı beklemeyeceksiniz.) rahatça tak çalıştır ve oyna. belki oyunlarının biraz pahalı olduğunu söyliceksiniz ama o da olsun canım.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.