Şimdi Ara

Pinnacle Studio 8.3 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımda Pinnacle Studio 8.3 kurulu.Ekran kartım ASUS 9180 videosuite.
    Ekran kartıyla capture yapıyorum ama görünüşte sorun olmamasına rağmen sonuçta capture edilen dosyalar açılmıyor daha doğrusu boş!
    Yaklaşık 3 küsur dakkalık denememde 5 küsur mb lık dosya oluştu ama avi uzantılı bu dosyada ne ses ne görüntü var.Tek derdim VCD yapmak ama nerede yanlış var anlayamadım?
    Görüntü ve sesi capture yaparken alıyorum ama capture stop deyince sessiz ve görüntüsüz bir dosya yaratılıyor.
    Bir fikri veya çözümü olan varsa çok sevinirim.



  • Yanlış büyük bir ihtimalle seçtiğin codec.te arkadaşım. Make Movie seçeneğinde ne yapacağına karar ver önce. MPEG mi yoksa AVI mi? MPEG için seçenekler : DVD, SVCD, VCD, VHS. AVI yapacaksan bir sürü seçenek var ancak her codec.te kaydedilmiş dosya açmayabilir. Codec ayarları önemli. Mesela DivX Codec çok iyi ayarlanmalı. Ancak zaten amacın VCD yapmaksa MPEG seçeneğinden VCD.yi seç ve gerisini Pinacle halleder.
  • merhaba.Öncelikle sorunumla ilgilendiğin için teşekkürler.
    Söylediklerinizi az buçuk kestirebiliyorum ama List all codecs falan kısımları seçilemez durumda yani kapalı.
    Kısacası codec leri program görmüyor yada tanımıyor,ya da gözardı ediyor gibi birşey.
    Ulead 7 trial kurdum mis gibi çalışıyor.Ama pinnacle çalışmıyor(sadece sesi kaydediyor)
  • Ekran kartıyla capture yapıyorum demişsin herhalde TV kartı diyecektin. Bence Win DVR 3 kur. Hem de TV izlemek için, kartla birlikte gelen programlardan çok daha iyi izlersin (Bende Ati TV Wonder var. Kendi programı XP'de bir sürü hata verdiriyordu. WinDVR ile mükemmel izliyorum. Üstelik inanması zor ama daha net. İki programdan ayrı ayrı still capture yapıp test ettim. Gerçekten Win DVR daha net gösteriyor. Sanırım overlay dalgası).

    WinDVR'ın esas özelliği çok güzel capture yapması. Ben sorunsuz olarak bir sürü klip ve filmi VCD olarak kaydettim. Üstelik tarih ve saat ile ayarlamak şu saatte başlat falan demek de mümkün.
  • Asus 9180 VIVO ekran kartıyla capture yapmaya uğraşmıştım.
    Herneyse Ulead studio 7 trial gayet iyi.
    Win DVR 3 le ekran kartı capture ı mümkün mü?
  • Ekran kartıyla capture işi nasıl oluyor? Bilgisayarda yaptığın işleri mi kaydetmek istiyorsun? Eğer ona uğraşıyorsan bunun biçin başka programlar var. Camtasia, camcorder vb. Ama sorunun çözüldüyse bi problem yok demek ki. Bunlar da ekranın istediğin büyüklükteki bir yerini, mouse göstererek veya göstermeyerek kayıt edebilirsin. Bunun için de ekran kartının ne olduğunun hiç bir önemi yok.

    Win DVR 3 ile ekran kartı capture yapmak konusuna gelince walla daha ekran kartı ile capture yapmanın ne olduğunu çözemedim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>Ekran kartıyla capture işi nasıl oluyor?<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    VIVO lu yani <font color='red'>V</font id='red'>ideo<font color='red'>I</font id='red'>n ve <font color='red'>V</font id='red'>ideo<font color='red'>O</font id='red'>ut girişi olan ekran kartları capture yapabiliyor.
    Benim sahip olduğum Asus9180 VIVO kartla,kare atlamadan mpeg2 capture yapabiliyorum.
    Kursad,gerçekten VIVO olayından haberdar değilmisin yoksa benimle [arindr] mi yapıyon?[:P]
  • Video In-Out olayını biliyordum ama VIVO diye kısaltıldığını biliyordum desem de pek inandırıcı olmayacak herhalde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.