Şimdi Ara

TV den kameraya kayıt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • video girişi kameradaki görüntüyü pc ye aktarır s-video girişi ise pc deki görüntüyü kameraya aktarır
  • ya arkadaşlar bu konuyu ben bayaa bir araştırdım. şöyle açıklayayım. öncelikle yıllarca önce dahi o eski tvlerimizden videolara kayıt yapabildiğimize göre demekki neredeyse her televizyonun tvoutu var.
    kameraların tv ini olamayabiliyor.
    1000 euro ücretin altında TV in özelliği olan sony kameralar:
    TRV 345
    TRV 355
    TRV 19e
    TRV 22e
    TRV 33e
    dir.
    tvnin out özelliğini kullanabilmek için de bir aparat var üzerinde in/out switch i olan onu kullanıyorsun. out a getirdinmi kameraya görüntüyü aktarıyorsun.
    benim buraya kadarki bilgilerimde bir şüphem yok. sesi niye kaydedemediğimi ise bilmiyorum. sizden öğrenmek istediğim o.
  • scartın audio outunu cameranın auido in ya da mic inine taktın mı?
    taktıysan kamera hangisini kullanacağını doğru biliyo mu?
    kameraya taktığın jackı bir başka ses çıkarıcı cihaza bağla dene ses geliyor mu bak, mesela müzik setine, speakera... oradan ses gelmiyorsa Tv nin doğrudan audio outunu(kulaklık çıkışı) dene.
  • AV kablosu standart kutudan çıktı bir ucu üçlü tv ye takılıyor diğer ucu tekli kameradaki Analog girişine takılıyor. yani kamerada audio in diye bir ayrımı yok. tek giriş tek uç var. av kablosunun ucunu analog in'e taktım.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by dogukan_karabay</i>
    <br />Televizyon görüntüsünü video kameraya kaydetmen imkansız. Çünkü ben şimdiye kadar video çıkışı olan televizyon görmedim:)) Ancak harici hoperlör çıkışı olan var, sadece sesini kaydedebildim diyen arkadaş o yöntemle ses kaydedmiştir. Onun için video lazım. bildiğimiz video:) takacan VHS'yi ooh:)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    [ops] Televizyonların arkasındaki scart bağlantı yeri aynı zamanda bir video çıkışıdır. Denemesi bedava. Örnek olarak söyleyeyim: bir projeksiyon cihazını tv.ye scart ile bağlayıp görüntü alırsınız.




  • malcolm, hah işte o kameraya taktığın jackı diyorum bi başka cihaza takıp dene yani cameraya takma ses girişi olan bir cihaza bağla, tv den ses geliyo mu bak, ses gelmiyorsa tabiki kaydedemez sessizliği kaydeder, ya da kameranın ses girişine bir başka ses çıkışı bağla mesela müziz seti, pc speaker çıkılını ve kaydet bakalım sorun kameradan mı.. yani lök diye bağlanınca çalışacak diye bişey yok.
    sorun varsa kaynağını kolayca bulmanın binbir yolu var yeterki yola aklınla çık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.