Şimdi Ara

Samsung WEP 210 Bluetooth Kulaklık Tanıtma Sorunu ve Çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 sene önce satın aldığım Samsung WEP 210 Bluetooth kulaklığı ilk aldığım zaman, o zamanki telefonum SE P990i ye sorunsuzca tanıtmıştım. Yeni aldığım telefonuma da tanıtmak istedim. Bluetooth taramasında hiçbir şekilde yeni telefonuma gösterememiştim. Kullanım kılavuzunda ve web sitesinde konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım. Daha sonra deneme-yanılma yöntemi ile sorunu çözdüm. Kulaklığı açarken açma kapatma düğmesine uzunca süre basılı tutarken telefonda arama yaptım, telefon da kulaklığı gördü. Zaten kulaklığı açmak için o düğmeye basılı tutmak gerekiyor.Bir süre sonra basmayı bırakıyordum. Fakat yeni bir cihaza kulaklığı tanıtacaksam telefon kulaklığı görene kadar o tuşu bırakmamak gerekiyormuş. Yazayım, lazım olur belki ileride. Google'da buraya yönlendirir aynı sorunu yaşayanları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 22 Ağustos 2013; 17:49:50 >



  • ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

    AZ KALDI KIRIYODUM CİHAZI
  • kardeş teşekkuler sayende blutoht kulaklığımı samsung c5510 a tanıtabildim.kulaklığı açarken uzun süre bastım cep telefonuna arama komutu verdim bulana kadar bırakmadım sagol
  • Eyvallah kardeşim Allah razı olsun.
    Benim kulaklık Southwing sh505 ama senin yöntemle yeni telefona tanıtabildim.
    İbretlik bir paylaşım....
  • kaç gündür aradığım sorunun cevabı hay Allah senden razı olsun.
    bende motorokr u tanıttım şimdi bu şekilde
  • wildfire s cihazıma da bu sayede tanıttım kulaklığı. atmayı düşünüyordum, sayende tekrar kullanılmış oldu. teşekkürler.
  • Allah senden razı olsun. çok işe yarayışlı bir bilgi yahu. bende kaç gündür arıyorum arıyorum bulamıyorum. kullanma kılavuzunda yazmıyor böyle şeyler. zaten samsung sanki başkası üretmiş gibi bişey de yazmamış ürün hakkında. ama bluetooth kulaklıklar böyle kullanılıyorsa bişey demiyorum. bir ekstra bilgi de ben vereyim. pin kodu isterse 0000 girersiniz.
  • kardeş allah razı olsun palaşımın için. İnş işe yarayacak akşam eve gidip deneyeceğim hemen :d
  • Allah razı olsun. hm1500 samsung kulaklığı htc one tanıttım sayende
  • GERÇKTEN ÇOK FAYDALI BİR PAYLAŞIM YENİSİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ALLAH RAZI OLSUN BÜYÜK SEVABA GİRMİŞSİN HOCAM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KillForYou!

    Yaklaşık 1 sene önce satın aldığım Samsung WEP 210 Bluetooth kulaklığı ilk aldığım zaman, o zamanki telefonum SE P990i ye sorunsuzca tanıtmıştım. Yeni aldığım telefonuma da tanıtmak istedim. Bluetooth taramasında hiçbir şekilde yeni telefonuma gösterememiştim. Kullanım kılavuzunda ve web sitesinde konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım. Daha sonra deneme-yanılma yöntemi ile sorunu çözdüm. Kulaklığı açarken açma kapatma düğmesine uzunca süre basılı tutarken telefonda arama yaptım, telefon da kulaklığı gördü. Zaten kulaklığı açmak için o düğmeye basılı tutmak gerekiyor.Bir süre sonra basmayı bırakıyordum. Fakat yeni bir cihaza kulaklığı tanıtacaksam telefon kulaklığı görene kadar o tuşu bırakmamak gerekiyormuş. Yazayım, lazım olur belki ileride. Google'da buraya yönlendirir aynı sorunu yaşayanları.

    ya kardeş.. taa 2010 da yazmısın allah razı olsun yıl olmuş 2013 hala faydalı oluyor sevapta bonusları topluyorsun :D önceden hayrat vs sürekli sevaptı artık forumlarda faydalı bilgiler :D benm anlamadığım normal açınca samsung un görüp thl nin görmemesi ama dediğin yöntemle tanıtabildim.. tekrar sağol.. dehşet bi telefon bunu desteklememesi olanaksızdı zatn almak isteyen arkadaslara yardımcı olabırım THL w8s..
  • Çok teşekkür ederim kardeş. İmdadıma yetiştin. :)
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Allah binbir turlu razi olsun bilade yil olmus 2015 hala bu bilgiyle cozum yaptim saol.Ibretlik bi paylasim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.