Şimdi Ara

Futbol Dersleri: Ders 2: GALATASARAY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • neyse uzlaşamıycaz , sen BJK'lısın bende GS'lı , her ne kadar bizim şampiyonluklarımız sizinkiler kadar tertemiz olmasada , bazı şeylerin hakkını verdik diye düşünüyorum , şampiyonlar liginde başarılar kardeşim . . .

    Spor ;dostluk, barış, kardeşliktir . . .
  • [frndsp]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 100 de 100SINIRSIZSİNERJİ</i>
    <br />Arkadaşım K.yaka örneği kendimde öyle bir etki yaratmışki hata yapmış olabilirim.Hatalar insanlara yöneliktir.Bak istersen senınle herturlu platformda bunu tartışmaya hazırım..! Ali URAS la G.saray şikeyle şampiyon oldu demişsin hadi diyelim(aslında demeyelim)böyle şampiyon olduk.Hadi bugün UEFA asbaşkanı olan bir adam da bize şampiyonluklar hediye etti,hadi diyelimki H.ULUSOY da ben ne güne duruyorum arkadaş bende veririm dedi ki aynı ULUSOY un çatısı altında şampiyon olmadınızmı. Bunların her türlüsüne sayenizde evet dedik.BANA LÜTFEN G.SARAYIN AVRUPADAKİ HANGİ BAŞARISINDA HAKEM VE UEFA KATKISI VARDI SÖYLERMİSİN?????????????
    Ligde sanıyormusunki onun bunun katkıysıyla:( şampiyon olan bir takım,avrupaya çıkınca çok başarılı olacak.İnsan düşünmezmi ya bunlar nasılsa sizin görüşünüze göre şikeyle champ. oluyorlar e Türkiye ligi avrupadan iyimi oynanıyorki ,G.saray ın sizin tezınızın doğrultusunda toslaması gerek.Siz alnınızın ak sütü şampiyon! olan takımlar nerede Avrupa kantarında..!!!!
    Hadi bunlarıda geçelim Dünya 3. olan takıma bir bakalım:Bülent,K.Hakan,Ergün,H.Şaş,Ü.Davala,Okan,Emre,H.Şükür,Tugay hangi takımda adam oldularda bu kadar başarılı oldular.Alpay,Rüştü gibi oyuncuları kim buldu da onları spor camiasına kazandırdı.Sizde bu G.Saray ve F.Terim antipatisi olduğu sürece çok şampiyonluk yaşarız arkadaşlar..Şunu asla unutmayın bu ülkede herzaman ilkleri yaşatan GALATASARAY dır..!!!!!!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>


    Hoolywood gibi arkadaşların tuttugu takıma Avrupa'da başarılar dilerim..Sen de onunla aynı takımı tutyorsun ama şunu bil ki Avrupa'da yaşadığınız son basarıdır onlar..Bu sene bunu daha iyi anlayacaksın..Anlayamazsan bir sonraki sene ve sonrası ve sonrası.8 kere şampiyonlar liginde oynayıp bir kere gruptan çıkmayı başarmışsın..buna başarı deyip hangisinde hakem destegi vardı diyorsun..E ben sana daha ne diyeyim




  • 1. gruptan 2 kez çıktık 2.gruptan bir kez , çeyrek final oynadık Jeremy , bir kez de 8 puanla 3. olduk grubun ilk 3 sırasındaki takımların 8 er puanı vardı çıkamadan elendik rosenbourg juve ve gs ,8 sezonun hepsi boş değil yani ilk 3ü tamamen hüsran ona katılıyorum , başarı dileklerin için saol , keşke son hafta göztepeyi yenip UEFA ya katılsaydınız . . .

    Sinerji ; rüştü antalyasporda kaleciydi (alanyada olabilir) , milli takıma çağrılmamıştı antalya o sene 2. ligdeydi ben bile gazeteleri takib ederken bu adam süper kaleci olacak diordum zor bi olay değildi yani . . .Neyse sona devam edicem . . .
  • Tuncay'ı niye anlıyamamış uluların ulusu F.terim..
    Tamas için en degerli oyuncum yorumunu yapıyorsa bir teknik direktör, takımındaki giğer oyuncularından utanmalı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.