Şimdi Ara

500 fsb için 2. adım bitti EPOX RDA 470fsb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aman yarabbi sıkı$lara geldik yine ya
  • Ya birşey söyliyecem şimdi kavga çıkacak ama ses var görüntü yok yani...

    Biraz icraat görsek fena olmaz hani,şimdi 15 gün senin tatilden dönmeni bekleyene kadar konu unutulacak arka sayfalara düşecek,sonra başka bahaneler çıkacak, aa gitmiş aa kaybolmuş update edemiyorum,web sayfası bozuk yapamıyorum edemiyorum.Kanıt varsa gösterin yoksa boşyere burda yaptım ettim diye konuşmayın.
  • ya bu sitede amma çoluk çocuk doldu yaş olarak demiyorum kafa yapısı olarak 6 yaş gurubu emeklimi olsak yoksa göçsekmi bu diyarlardan yukarıdaki sataşmaları biz yapsak 50kere uyarı almıştık şu na bak daha dün kayıt yaptı şimdi bize iq soruyor hay allahım en iyisi bu kişiyi le muhattap olmamak ama son kez diyorum sen annene git bi sor anne ben küçükken ateşli hastalık havale filan geçirdimmi diye 2. adım konusunda daha bişey söylemiyorum yok şimdia aradan epeyi vakit geçicek unutulmasın diye.
  • ya bu sitede amma çoluk çocuk doldu yaş olarak demiyorum kafa yapısı olarak 6 yaş gurubu emeklimi olsak yoksa göçsekmi bu diyarlardan yukarıdaki sataşmaları biz yapsak 50kere uyarı almıştık şu na bak daha dün kayıt yaptı şimdi bize iq soruyor hay allahım en iyisi bu kişiyi le muhattap olmamak ama son kez diyorum sen annene git bi sor anne ben küçükken ateşli hastalık havale filan geçirdimmi diye 2. adım konusunda daha bişey söylemiyorum yok şimdia aradan epeyi vakit geçicek unutulmasın diye.
  • jincx biraz cinstir bakmayin siz ama belge gostermeden daha fazla yazmamak belki daha iyi... istanbula gitsen de herkes rahat etse [bgdnc2]
  • benim cinsligim boyle dangalak dangalak konusan,birsey bilmeden yapacagim diyen ve bilen kisinin soylediginin aksini iddaa eden,forumda topic acip bos bos konusan kisileredir.Yani bir Bos kume.Inter bu kavramin basini cekiyordur."Size inandirmak icin baska siteden 250 fsb resmini aldim,size ben yaptim dedim" diyerek zaten kalitesini ispatlamistir.Actigi topiclere bakipta zaman harcamanin anlami yok.
  • Jincx arkadaşım lütfen konuşmalarını biraz daha sakin vede kırıcı olmadan yaparsan cok daha güzel olur
  • inter sana katılıyorum. Forumda acayip çok çoluk çocuk doldu. Bu ne ya? Önüne gelen birbirine küfür ediyo. Heralde sanal bir ortam diye millet elinde sonsuz bir özgürlük olduğunu sanıyo. İnsan böylelerini görünce forumdan iyice soğuyo. Eğer bu şekilde giderse forumun sonunu iyi görmüyorum ben.
    Saygılar,
  • Daha dün kayıt yaptı diyen adama bak bakalım ne zaman kayıt olmuş foruma, kendi kafa göre sallama. Varsa kanıtın gösterirsn susarız buraya gelip ben şunu yaptım ama şuan gösteremiyorum dersen çoluk çocuk kafalı sen olursun.Gösterebileceğin bir kanıt olmadığı için yaptığın şeyi buraya yazmanın ne alemi var?Şuan doğal hakkımdır sana inanmamak fakat senin hakkın değil bana hakaret etmek. İnanmıyorum yani hepsi bu,görsel hiçbirşey yok hepsi sözde neyine inanıyım ben bunun.Allah allah kalkmış ters ters konuşuyo bide.
  • forumda son zamanlarda açılan tüm konular gibi bunun sonu de elbette kilit.inşallah bu olaylar son bulur da artık rahat rahat foruma gireriz.hiç mesaj yazasım gelmiyo ya
  • yukarıda herşeyi yazdım daha neyi kurcalıyorsun cinsx böyle giderse forumdan ciddi bir yanıty gelmezse sana ben haddini... ve sınırları oldukça zorluyorsun bu arada imzamda vmod olayı ile ilgili link var herşey ortada arkadaşlar bu boş muhabbetlerden bende sıkılıdım ve her topicte böyle saçmalamalardan ciddi boyutta sıkıldım herkezde bir çok bilmişlik havası var nedeni niyedir bilemiyorum yoksa gerçek hayyatta bir eziklikmi bu arada ben zaten çok şey bildiğimi iddiada bulunmadım bu forumdan ve diğer kaynaklardan 5 senede bişeyler öğrendik ve bunları paylaşıyoruz olay bu isim bil verebilirm police civil burda yazan arkadaşlardan cherokee olsun trgamerdan tamam tartışmalarımız oldu kabul ediyorum nerser yazıcıoğlu daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi herkezden bişeyler öğrendik işte ama sen ve asenin gibiler bunu bir hava basma olayı görüp gereksiz tartışmalara giriyorsunuz. Sorunda bundan kaynaklanıyor zaten.
  • ya sen 500fsb yapacam diyosun insan hakkaten çıldırıyo ya
  • Arkadaşlar sakin olalım...Forumdaki tartışmalarda abartmalar maalesef artmış durumda...

    Ama bu sizinde devam ettirmeniz gerekiyor demek değil...
  • Yuru be inter sen sanirliyim 1 ay olur 2 ay olur fark etmez sen yolla sonuclari birtanede turkle yapmis olsun[frndsp] anlamiyorum sanirim eskiden olan olaylar gunumuze yantiliyor falan oyle garip bir his var icimde. insanlar her topicte kasti olan kislere atliyorlar taraf tutmuyorum [evlol] jincxede interede kastim yoktur ama 2 ay once 2-3 kisi vardi forumda tum forumun kasti onlaraydi simdi herkes birbirine kasitli anlamiyorum birileri beni aydinlata bilirmi?
  • Ya interyasin bu kac oldu.Ortalıgı karıstırıp cekip gidiyorsun, sonra kanıtlayamadan.gene aynısı olacak.Fantezilerini bizimle paylaşmak zorunda değilsin.Ciddi ciddi yaşını merak ettim.Cocukca sozler ve satasmaların var.Bunu cümlelerinden anlıyoruz.Ama bizi oyalamayı artık bırak.Yok calıntı screenshotlar yok fotomontajlar.Birde sana inanmak isteyen insanlar vardı.Onlarıd auzuyorsun.Bırak bunları.Bak keyfine.
  • fantazi dunyasini gelistiriyo iste napsin baska :p
  • azmle perferasion mermerde defekasion (türkçesi malum azm ile i... mermeri deler) bence sen söylenenleri aldırma dene eğer durumun iyi ise hiç birşey kaybetmessin tecrübe kazanmış olursun durumun iyi değilse yeni bir sistem için para toplamaya başlarsın yani her halukarda sen kazanırsın. takıl dostum arkandayız. yanık kokusumu geliyo ne
  • çıracının şahidi bozacıdır ahuha ne diyelim sonnavi inter
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supergokhan</i>
    <br />çıracının şahidi bozacıdır ahuha ne diyelim sonnavi inter
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> "çıracı" değil "şıracı" ne yazdığımıda iyi okumamışın gokhan yada okumuşta anlamamışın galiba ama sana bişey demiyorum daha ne diim ki
  • ahuha şıracı olcak nese edit yapmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.