Şimdi Ara

Prostatit belası (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
26
Favori
301.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyager1960 -- 17 Ekim 2017; 0:22:43 >
  • bu kimyager şarlatan gibi araya girip duruyor...pek güven vermedi..arada yazanlar da sanki kendi uydurmaları..doğru olduğunu bilsem arayacağım da.. hiç güven vermiyor..para kaptırmaktan başka bişey değil...
  • S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyager1960 -- 17 Ekim 2017; 0:23:17 >
  • S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyager1960 -- 17 Ekim 2017; 0:35:33 >
  • kronik prostatit hastasıyım. ozon tedavisine başladığım. kronik prostatit rahatsızlığı olupta ozon tedavisinden fayda bulan var mı ya da ozon tedavisinin bu rahatsızlıkta kullanıldığını duyan var mı?? cevaplarınızı bekliyorum.
  • @Kimyager1960

    Merhaba,dikkatimi çekti ve sürekli olarak bahsetmektesiniz..Çok araştırdım ve kesin tedavi yapabilen bir ilaç yok piyasada..

    Diyorsunuz ki, yada kullananlar, " %80-90 faydasını gördüm,hatta iyileştim "
    Anlayamadığım şey şu,madem böyle bir ilaç veya bitkisel kür geliştirdiniz ve sonucundan bu kadar eminseniz neden patent alıp bu ürünü pazarlamıyorsunuz??
    Yani bu ürün gerçekten işe yarıyorsa emin olunki dünyada buna milyonlar ödeyecek dev firmalar var biliyorsunuz değilmi..İşte bundan dolayı emin olunki insanlar mesajlarınızı belkide çok ciddiye almıyorlar ki ilacı kullananlarında adına yazılar görünce emin olun kimse ciddiye almaz..Bu bir eleştiri değildir,sadece prostatit ciddi bir sorundur ve insanlar burada çok hassasdırlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My75 -- 23 Ocak 2013; 2:08:13 >
  • my75 arkadaşım haklı prostatit ciddi bir hastalık insanlar kime güveneceği konusunda endişeli. eğer kimyager arkaşaım elinde böyle bir tedavi varsa bilimin ışığında incewlenip bütün insanlığın bundan faydalanmasını sağlamalı kimyager arkadaşım bundan gerekli kazancıda sağlayacaktır.
    birde sayın kimyagerin bu kürleri kaça sattığını açıklarsa biraz olsun insanların güvenini kazanacaktır.
  • arkadaşlar uzun soluklu bir tedeviyle ciddi şekilde sonuç alına biliyor. hakan hocanın kürünü kullandım nerdeyse hastalıgım artık yok.. yalnız 2 ay bitkisel tedaviyi aralıksız sürdürdüm dileyen 0535 768 53 20 arasın ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: My75

    @Kimyager1960

    Merhaba,dikkatimi çekti ve sürekli olarak bahsetmektesiniz..Çok araştırdım ve kesin tedavi yapabilen bir ilaç yok piyasada..

    Diyorsunuz ki, yada kullananlar, " %80-90 faydasını gördüm,hatta iyileştim "
    Anlayamadığım şey şu,madem böyle bir ilaç veya bitkisel kür geliştirdiniz ve sonucundan bu kadar eminseniz neden patent alıp bu ürünü pazarlamıyorsunuz??
    Yani bu ürün gerçekten işe yarıyorsa emin olunki dünyada buna milyonlar ödeyecek dev firmalar var biliyorsunuz değilmi..İşte bundan dolayı emin olunki insanlar mesajlarınızı belkide çok ciddiye almıyorlar ki ilacı kullananlarında adına yazılar görünce emin olun kimse ciddiye almaz..Bu bir eleştiri değildir,sadece prostatit ciddi bir sorundur ve insanlar burada çok hassasdırlar..

    Sonuna kadar katılıyorum hocam. Ben 18 yaşındayım yaklasik 5 yıldan beri kronik prostatit var bende.idrarda yanma, bosalmada yanma, her ikisinden sonra da akinti var. Hiçbir doktor tedavisi yok diyor.antibiyotikler ise yaramiyor.ben bu kimyagere güvenip ilaç alacak kadar cesur değilim maalesef.varsa gercekten bir dayanak, resmilestirin istediğiniz parayi verelim.ama bu devirde bu dediginiz maalesef çok zor.ayrica pek oldugunu sanmiyorum ama bu hastalıktan kurtulanlar nasıl kurtulduklarini bir sekilde anlatabilirlerse çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar 16 yıldır prostatit hastayım. 2012 yazında teşhis kondu. ürodinami testim çok kötü çıktı. teshis konur konmaz araştırmaya başladım. bu arada doktorum bu hastalığı dört tane antibiyotiği olduğunu söyledi. (taravid, tavanic, bacrtim.. ) üçü nü kullandım. herhangi bir sonuç alamadım. 45 gün brokoli kürü yaptım tam biraz rahatlatdı fakat tam bir sonuç alamadım. bu ara bir bitkisel karışım kullanmaya başladım kullandıktan yaklaşık 1-1,5 ay sonra idararımdam yağ gibi bir akıntı başladı. sanırım enfeksiyon akmaya başladı. idarrımı yaptığımda sümüksü bir tabaka oluştuğunu gördüm. akıntı başladıktan 1 ay sonra doktora gittim durumu anlattım doktora, tekrar ürodinami testine girdim test sonuçları ilk testime göre daha olumluydu doktorum bunu gördü. gelişmenin olumlu olduğunu söyledi. yaklaşık 4-5 aydır baharat türü karışımı kullnaıyorum. akıntı tedam ediyor, idrarımı eskiye oranla daha kalın dahat rahat yapıyorum. ani sıkışma hissi azaldı. torba eskiye oranla daha çabuk boşalıyor ama tam nihai sonuç alamadım alırsam tekrar yazacağım. herkese geçmiş olsun




  • S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyager1960 -- 17 Ekim 2017; 0:36:33 >
  • Arkadaşlar kronik prostitin radikal bir çözümü yok,ancak belli bir yaşın üzerindeki hasta arkadaşlara özellikle green light ile yapılan TUR ameliyatını öneririm.
    Otlardan yapılan ve içinde ne olduğu belli olmayan maddeleri kullanmayın,yakın zamanda gelişen iyiliğiniz uzak bir zamanda hüsrana dönebilir.
  • --------------------------------------------------------------------------------

    Arkadaşlar kronik prostitin radikal bir çözümü yok,ancak belli bir yaşın üzerindeki hasta arkadaşlara özellikle green light ile yapılan TUR ameliyatını öneririm.
    Otlardan yapılan ve içinde ne olduğu belli olmayan maddeleri kullanmayın,yakın zamanda gelişen iyiliğiniz uzak bir zamanda hüsrana dönebilir.

    arkadaşlar ameliyatların da hepsinin olumsuz sonuçları olabilir. özellikle iktidarsızlık. menin geri kaçması, vs...........
  • Ben de prostatit şüphesiyle doktora gittim oda hiç bakmadan teşhis koydu, 2 hafta cipro 750 ve tetradox kullandım ishalden kurtulamadım makat ağrısı, peniste yanma vs. oldu. Amerikan sitelerine girip inceledim siprofloksasin ve doksisiklinin ciltte yanma, bağırsak florasını yok etme, ödem ve inflamasyon, depresyon, kaygı gibi bir sürü yan etkisi olduğunu ve bundan muzdarip bir çok hastanın bulunduğunu gördüm. İlaçları bıraktığımdan beri tüm şikayetlerim yok oldu. Psikolojik etkinin de payı var ama bence ilaçlar durumu daha da kötüleştirmekten başka bir işe yaramıyor.
  • Sanırım bendede krpnik prostatit var arkadaşlar(doktorlar daha teşhis koyamadı)2 senedir sık tuvalete gitme,idrarımdaki tazik oranında gözle görülür derecede azalma ve sürekli işeme hissiyatı var.gitmediğim yer kalmadı.en son ege üniversitesi hastanesine gittim.işeme testi yaptılar kültür testleri vs.mikrop ve benzeri bişey çıkmadı.doktor cipro 500 mg ve etol yazdı.daha önceden menemen devlet hastanesi doktoru prostat ilacı yazmıştı onuda yazdı.ismi ZATRAL ve çok iyi geldi.bırakınca aynı oluyorum yine.antibiyotik bitti saglık ocagı doktoruma gittim ve bu cipro o kadar iyi değil sana daha güzel bir antibiyotik yazıyım dedi.İSMİ AVELOX 1 ay kullanıcam ve yine foruma ne durumda oldugumu yazıcam umarım iyileşirim.bu arada doktor bitkisel kürlere en son çare olarak bakıyor.önce sen antibiyotik tedavini ol geçmezse bitkisel kürlere yada prostat masajına geçersin dedi.BU ARADA BELİMİZİ AYAKLARIMIZI SICAK TUTUCAZ.GECE YATARKEN TESTİSLERİN YAKININA SICAK SU TUORBASI KOYCAZ VE HERGUN DÜZENLİ BOŞALCAZ(boşalma süresini ne kadar uzun tutarsanız o kadar faydalı.yani zevk suyu dediğimiz sıvı penisten ne kadar çok çıkarsa o kadar iyi zira zevk suyu prostat tarafından üretilir ve dölün sulanmasını prostatın içinde sağlar.boşaldığınızdada prostatın içi yenilenmiş ve daha temizlenmiş olur)umarım yazdıklarım birinin işine yarar.herkese geçmiş olsun




  • S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyager1960 -- 17 Ekim 2017; 0:37:52 >
  • Kimyager bu kadar reklam yapma kardeşim.İsanlar burda şikayetlerini söylüyo bilgi alışverişinde bulunuyor.varsa bize iyi gelcek bir bilgin paylaş.Neyse.. Arkadaşlar sogan kürüde deneyin gerçekten işe yarıyor.2 su bardağı suya;soganı soyup 4'e bölün.2 parçasını suya atıp kaynatın ılıkla sıcak arası içiceksiniz.Not:bu kür her defasında yeniden yapılması lazım dorde böldüğünüz sogandan kalan 2 parçayı aksam yemegınden once kaynatıp aç karna suyunu için.haftanın 6 günü uygulayın 1 günü ara verin 21 gün kullanmanız gerek.Bu arada Avelox antibiyotiği kullanmaya başladım Zatralla birlikte alıyorum(doktor müşadesi altında tabi) şıkayetlerım azalıyor.2 hafta sonra antibiyotik tedavim bitince sogan kürüne geçicem zira soganda da antibiyotik var.herkese acil şifalar
  • <hasta arkadaşlara geçmiş olsun, fazla brokoli kürü zararlıdır.brokoli küründen sonra zaman zaman ısırgan ve yakı otunu karıştırarak sabah ve akşam aç karnına içiniz. 15 günden fazla kullanmayınız.ara veriniz.kestane balı yiyiniz.sıcak tutunuz.dağ meşe palamudu acı olanından bulursanız günde bir tane yiyiniz.kekik kürü temizler, kantaron kullanınız, sinirlerinizi yatıştırır.brokolü quercetin olduğu için faydalıdır.ama fazla kullanmak kristalleşme yaptığından dolayı kanamaya neden olabilir.antibiyotik kullanmayın, faydası olmaz, bitkisel kür kullanmadığınız zaman antieflamatuar ilaçlar kullanabilirsiniz, rahatlatır, enfeksiyornu keser, sigara içmeyiniz. hiç bir doğal gıda zarar vermez, aşırı olmamak kaydıyla, şekeri azaltınız.bal kullanınız.tekrar geçmiş olsun.
  • öncelikle bu hastalıktan şikayet eden arkadaşlara ALLAH acil şifalar versin bende bu hastalıktan yaklaşık olarak 11 sendir çekiyorum.

    Bu hastalıktan önce makat hastalığı geçirmiş hastalar varmı çünkü makat hastalıkları hemoroid fissür çatlak gibi tahminen bu hastalıklar ilerde idrarr yolu hastalıklarını tetikliyor zira makat bölgesinde olan hastalıklar genelde o bölgede damarlarda sikıntı çıkarıyor ve o bölgede fonksiyon kaybı oluyor tabiki prostatta ve idrar yaparken gevşemesi gereken kaslarda sıkıntı oluyor idrar tam boşaltılamadığı için prostat hastalığı ortaya çıkıyor önce varsa makat hastalıkları tedavisi üzerinde durulmalıdır tedavisi yapılmalıdır.

    ve bu hastalık çok fazla sinir ve sitrer yapar gün boyu gergin ve sıkıntılı bi tavır içerisinde olursunuz

    biraz sitresi rahatlatmal ve gerginliği azaltmak gerek faydası oluyor pehriz gerekiyor asitli ve mayalı içecekler baharatlı yiyecekler azdırıyor. haberiniz olsun inşallah bigün bunun çaresini bulur şifaya kavuşuruz bu arada reklamlarda satılan ürünlere güvenmeyin zira karaciğerde ve barsaklarda sıkıntılar yapıyor tercih etmeyin.




  • Hocam iyi de çaresi ne.Ben de 4 aydır var.Doktora gidiyorum ultrasyon tomografi idrar tahlili bir şey görünmüyor ama şikayetler aynı sıraladığınız gibi devam ediyor.Nasıl kutulacağım bundan allahım sen yardım et.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.