Şimdi Ara

çoklu cd çekme nerede satılıyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir cd den 8 , 16 veya hangi seçenekleri var aynı anda hızlı bir şekilde çeken makinalar nerede satılıyor ßilen varmı



  • ya ben yanlış anladım yada sen yanlış anlattın.şimdi senin dediğine göre 1 CD den aynı anda 8 tane kopya nasıl çıkarırız demişin bunu yapmak için 8 li CD-RW olması lazım oda yok :)))) bu kadar kasma casus.. Tak cd yi orrda kac tane kopyalansın yazıyor 8-16 yaz yeterli:)
  • var arkadaşım böyle bir icat ama pahalı bilgisayarcılara gidiyorsun (abi ben kopya olayına gşrcem bana yardakcılık yaparmısın?) şaka bir yana onlara soruyorsun genelde bulunur onlarda 4-8-12-16-24-32 kafana göre yapıp verirler
    saygılar
  • kadir59 kendInden hIc ßIR Zaman emIn konuşma Ok.. ßöyle ßişey varda konuşuyoruz tabi onun konfigrasyonu degIsIk ßildigin Pc kasaLarI gIBI degiL ok?.. Once araştIr Sonra CevapLarsIn Laf oLsun dIye CevapLIyorsan O senIn ßiLecegIn Is.. neyse ßen kendI IsImI haL ettIm..
  • scsiler ne güne duruyo..böyle bişey var ama profesyoneller için
    sanırım kasada alt alta writerlar yani..ama nede satılıyo bilmiyorum.
  • Casus boyle birsey oldugunu biliyorum.ama ev bilgisayarları için mevcut bi olay degil bu.ha dersen ben evi fabrikaya cevircem 8 li 16 li cd bascam bende sana derimki evini fabrikami sandın olm sen.saygılı konuş bidahakine.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Kadir59</i>
    <br />Casus boyle birsey oldugunu biliyorum.ama ev bilgisayarları için mevcut bi olay degil bu.ha dersen ben evi fabrikaya cevircem 8 li 16 li cd bascam bende sana derimki evini fabrikami sandın olm sen.saygılı konuş bidahakine.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Ev bilgisayarları için ne demek yahu
    Neyse bu tarz aletler mevcut tabii ki piyasada ve bildiğim kadarı ile bu aleti kullanmak için bilgisayara zaten ihtiyacınız yok! Onun için ev bilgisayarları için değil demek biraz alakasız oluyor [evlol]
    Casus bu aletler piyasada CD-Multiplier olarak geçer. Aynı anda birçok kopyayı çıkartan modelleri bulamadım ama hala ilgileniyorsan linki bir kontrol et derim.
    http://www.essential-data.com/dri-falcon-cd.html
    Bu modellerde sen orjinal cd'yi okuyucuya verip kaç kopya yapacağını belirtiyorsun yazıcı işlemi otomatik olarak gerçekleştiriyor.
    Ama tabii fiyatları biraz tuzlu
  • Bu siteyi biraz incelersen zaten kendinde görürsün ama ben zahmet etme diye dediğin çoklayıcıların linklerini de göndereyim. Bu aletlerde CD-Towers diye geçiyor galiba..
    Bunlar bir saatte 32'den 90 cdye kadar çoğaltabilen modeller
    http://www.essential-data.com/cd-50-90.html
    Bunlar bir saatte 90'den 150 cdye kadar çoğaltabilen modeller
    http://www.essential-data.com/cd-96-150.html
    Bunlar bir saatte 150'den 200 küsür cdye kadar çoğaltabilen modeller
    http://www.essential-data.com/cd-144-210.html
    Tabii bunlar biraz abartı herhalde
  • ßenIm evde kuLLanacagImI nerdeßiliyor ßu ßir Once adam gIbı Cevap ver ßuda ikI ßurasI ßilgi aLmak vermek yerIdIr oLayLarI saptIrmayIn ßuda 3.. Gereken ßilgiyide aLdIm ßuda 4 zahmet ettIgIn IcIn saoL netfaresı ama ben gereken ßilgiyi aldIgImI yazmIştIm mesajLarI okursan ..
  • CaSuS bu kadar kapa olma koçum biraz saygılı ol.fazla bilgi biyerine batmaz.senin seviyene indiğim için bütün herkezden özür dilerim.
  • kadir59 koçun feLan degiLim.. ÇenemI kapatmasam ne oLacak?? Zaten yazIYorum çene YapmIyorum :)) ha çok gülünçsün saygılı oL diyene ßak.. tartIşma OrtamI mI yaratmak IstIyorsun?? sImdI UsLuca Otur yerIne..
  • CaSuS bana agiz yapmana ayni zamanda kendini yormana gerek yok.sorunun vardi cozuldu uzatma.
  • :)) komikLik Yapma SOnra hatIrLatta GüLeyIm..!Uzatanda SensIn koçum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.