Şimdi Ara

nedentelsim sitesiyle ilgili ek bilgiler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu siteyi hazırlayan arkadaşa teşekkürler çok güzel bir karşılaştırma yapmış.ben hem turkcell hemde telsim kullanıyorum.telsim'de sütten çıkmış ak kaşık değil.bir kaç olumsuz taraf onda da var.bende onları yazaım.
    1-turkcellde güncelinize bakarak faturanızı takip edebilirsiniz ama telsiminki çalışmıyor tam 3 aydır benimki 30 milyon yazıyor.hiçbir değisme yok.bende ne kadar konuştugumu takip edemeyince şok faturalar geliyor turkcell'de bu yok.takır takır çalışıyo.
    2-turkcell faturaları her ay tıkır tıkır geliyo ama telsimden 3 aydır bana ve diğer kişilere fatura gelmiyo.
    3-telsimde çağrılaşırken yanlışlıkla açma tuşuna bastıgınızda hemen şak diye kontür düşüyor hiç affetmiyor eleman turkcell'de bu da yok.(bu olay defalarca şahsım tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.
    4-turkcell müş. hizmetlerini aradıgınızda şak diye çıkıyor karşınıza ayrıca süre sınırı yok sadece 1 sms bedeli fakat telsimde hem geç çıkıyor hemde dakikası 49 bin(gprs ayarlarıyla ugraşırken dakikalarca müşteri hizmetleri beni bekletti.hesapladım toplam 2-3 milyon civarı tutmuş
    5-biliyorsunuz telsimin gprs'i çok yavaş ayrıca bazen hiç çalışmadıgı da var.turkcell'de buda yok.ben bilgisayardan değil sadece cepten baglanıyorum bu yüzden buda benim için önemli bir durum.cepten baglanınca turkcell ve telsim arasında çok fazla bi farkta oluşmuyo.benim gibi baglanan arkadaşlar için bu da önemli bir olay yani.
    şimdilik benden bu kadar bu konuda bilgisi olan arkadaşlar buraya yazsın varsa telsimin başka hataları bunları herkes bilsin dimi arkadaşlar sadece telsim en ucuzu en iyisi demekle olmuyor.bilinçli tüketici olarak şeffaf bir şekilde tüm gerçekleri bilmeliyiz.







  • aria
  • evet şeffaflık dersen en şeffaf olanı aria.Turkcellde şeffaflık aranmaz.dali dali araba kornası melodisinin 8 sms ücreti olduğu tv ekranından saatte 200km hızla geçiyor.
  • Turkcell MÜ 8-10 dk bekletiyor be kardeşim.
    Telsimde de 1 SMS ücretidir.
  • yaw turkcell e mail atıyorsun adamlar sana otomatik msg gönderiyor
    ama telsim öle diil ne gönderirsen mantıklı bir şekilde cevap gönderiyor
    ha bide bende arada bir babamın cebinden gprs e bağlanırım babamın hattı turkcell,turkcell buraya (mersin) 3 gündür gprs sinyali göndermiyor ve bu sinyal göndermeme işini çok sık tekrarlıyor turkcell in gprs de abartıldığı kadar hızlı diil eğer turkcell de de telsim kadar gprs kullanan olursa sanırım dayanamaz çöker ... gprs olarak en hızlı aria ...
  • buradan da anlaşılıyorki her gsm firmasının kendisine göre artı ve eksileri var, siteyi inceledim. ilk bakışta tek taraflı hazırlanmış bir site gibi. küçük yazı muhabbetini her firma yapıyor. zannederim o bir zorunluluk olduğu için o yazıyı hiç kimsenin farketmeyeceği bir hızda geçiriyorlar. telsimde bu çizgi gibi geliyor insana. hatta bu sitede bile var.
  • siteyi hazırlayan arkadaşın objektifliğine inanıyorum. lütfen burada yazanları da oraya ilave etsin.
  • aynen katılıyorum biolog sana
    her firmanın kendine göre artı ve eksileri var
    yanlız turkcell baya bi kazık firma yaw...
  • ayrıca yeni birşey daha buldum arkadaşlar..mesela yıllardan beri telsim fauralı hat kullanıyorsunuz ve aniden kızdınız kontorlu yapmak ıstıyorsunuz ama numarayı da degıstırmek ıstemıyorsunuz.hemen telsım sıze aynı numarayı kontorlu yapıyor boylece numaranız aynı kalıyor.gelelım turkcelle....tabıkı boyle bır hızmet yok musterı magdur olcakmıs umurlarında degıl yenı hat alcan kardesım dıyo.aynı numarayı kontorlu yapamam ısıne gelırse dıyo....
  • Always kardeş değindiğin noktayı da ekleyeceğim siteye. Ayrıca Turkcell dışında numaranızın prefixleri sizin kontürlü mü faturalı mı kullandığınızı belli etmiyor. Yani 542'li MyCep e var faturalı da. Ama 532'li HazırKart yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.