Şimdi Ara

Zafer kazanan en genç pilot Alonso

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Renault pilotu baştan sona önde götürdüğü Macaristan GP’sinde zafer kazanarak, F1 tarihde yarış kazanan en genç pilot unvanını elde etti.
    Başkent Budapeşte’deki 3 bin 975 metre uzunluğundaki Hungaroring Pisti’nde 70 tur üzerinden toplam 306.873 metrelik parkurda yapılan yarışta Fernando Alonso, dün elde ettiği “pole pozisyon” avantajını iyi kullandı. Yarışı baştan sona önde götüren Renault ekibinden Alonso, ortalama 185.811 kilometrelik hıza ulaşarak, 1.39.01.460’lık derecesiyle kariyerindeki ilk birinciliğini aldı.



  • Flavio Britiore genç yetenekleri keşfetme konusunda oldukça başarılı bir patron. Alonso.da bu örneklerden biri. Çok hızlı bir pilot. Renault Benetton.u satın alarak eski günlerine dönüş yönünde en önemli adımı atmıştı. Bunun meyvelerini yeni yeni almaya başladılar. Bunda şüphesiz en önemli faktör genç pilotları Alonso. O gerçekten geleceğin şampiyonu.

    F1.in geleceği de bence bu pilotlarla garanti altında. Kimi Raikkonen, Juan Pablo Montoya, Ralph Schumacher, Fernando Alonso, Mark Webber (Jaguarda.ki başarısı hiç gözardı edilemez) halen yarışmıyor ancak Felipe Massa. Genç yeteneklerin önü açıldığında kendilerini nasıl gösterebileceklerini ispat ediyorlar.
  • FA gerçekten de iyi bir pilot ve gün geçtikçe kendini geliştiyor olması da en çok Renault'u memnun ediyordur. Renault aerodinamikteki başarısını motorda da gösterdiği zaman F1 zevkimiz bir kat daha artacaktır. Birbirlerine daha denk markalar, hepsi birbirinden yetenekli ve genç pilotlar herhalde tekrar tekrar izlenesi yarışlar çıkartacaklardır....
  • Evet o tekrar tekrar izlenesi yarışları kaydedip sizlere sunmak ta benim görevim oluyor. Şimdilik hizmetlerim VHS ve VCD ile sınırlı ancak önümüzdeki sezon hem DVD RECORDER.ların hem de DVD.lerin ucuzlamasıyla DVD kaydına da başlayacağım.
  • Ne diyorsun. Nerde VCDler benim haberim yok bu olaydan[?] Bu sezonun tüm yarışlarını kayıt ettin mi[?] Nasıl ve ne kadara temin edebiliriz. Bu konuda biraz bilgi versene... Bir ara nitrogliserin yarışların divxlerini temin etmeye çalışacaktı ama O'ndan da bir ses çıkmadı...(yada ben duymadım)
  • Malesef bundan önceki yarışlarla ilgili bir çalışma olmadı ancak önümüzdeki yarış örneğin vcd ya da fiyatına katlanabileceklere dvd (yaptırtacağım) gönderebilirim. Fiyat konusuna gelince ilgilenenlerin PM.den ya da mailden ya da ICQ.dan ulaşmalarını rica ediyorum. Örneğin jeremy ile hallettik. Seninle de hallederiz. Hatta bir konu açayım aslında bununla ilgili.
  • iyi olur... PM atayım sana da bizde halletmeye çalışalım Jeremy atak davranmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.