Şimdi Ara

HeavyWeight e özel saygılar....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • at gözlüklerini çıkarın...
    bu imam hatipler sadece imam yetiştirmiyor zır cahil.

    ayrıca ırakta sadece türkmenler yaşamıyor. orda bin çeşit insan yaşıyor. aynı duyarlılığı onlar içinde göster. ama sizin gibi saf ırkçılar için türklük en önemlisidir. türk olsun da gerisi önemli değil. türkiye ne zaman düze çıkar biliyomsun HeavyWeight. senin gibiler bu vatanın bir mozaik olduğunu akıl ettiğinde. bu ülkenin ismi Tüekiye olabilir. ama içinde sadece türkler yaşamıyor. bunu idrak etmen belki biraz zaman alabilir ama bunu anlamanız lazım. bu ülkeyi türkler değil TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARI kurtaracak. bu vatandaşların içine herkes girer.

    bu arada bu dine yatkın insanlardan bu alıp veremediğiniz ney? neden bu garez. herifler sizin ekmeğinizlemi oynuyor. sizi vatanınızdanmı kovuyor. hemen dinci bir insanı vatan haini ilan etmenin amacı nedir??

    ırak türkiyenin komşusudur. orda bir olay olacak bu olayın içinde türkiyeninde olması hem türkiye hemde ırak için gereklidir. zaten zamanında torumtay paşa zorluk çıkarmasaydı şuan ırakta bizim askerlerimiz olacaktı. talabani ve barzaninin başı 10 sene önce ezimiş olacaktı. ama işte bir kaç dar görüşlü sayesinde bugünlere geldik.

    ayrıca bu hükümetin abd ye rest çekmesini kimse beklemesin. şuan piyasada o kadar çok kriz bekleyen insan varki. para kazanmak istiyorlar. bir gecede %7000 faiz aldıkları günleri özlüyorlar. devalüasyonu bekliyorlar. amerikayla restleşme bir anlamda türkiye nin kendi ipini çekmek anlamına gelir. şimdi hemen bir kaç arkadaş zıplar. türkiye öz kaynaklarıyla yaşayabilir.
    NAH YAŞAR... aldğımız vergi sadece borcumuzun faizine yetiyor. kendimizi kandırmayalım. öyle yok şunu satma bunu satma . şunu özelleştirme burayı verme gibi 40 yıl öncesinin ideolojisiyle hareket etmek türkiyeye daha fazla zaman ve para kaybettirir. ama türkiyenin artık ne zamanı var ne parası. öyle önümüze gelene rest çekmek bu ülkeyi batırır.

    son söz olarak. en ufak bir olayda bile hükümetin karşısına muhalefet olarak çıkmak belki sizin ülkünüze yarar sağlayabilir ama bu ülke kaybediyor ( şu an da iptal edilen 2b yasası gibi veya zamanında mümtaz sosyal gibi kişiler yüzünden 20 milyar $ eden TT gibi kuruluşlar şimdi 1 veya 2 milyar $ a satılamıyor )

    bir şans verin bu hükümete. zaten oda başaramazsa kim bu çoğunlukla gelebilir.



  • no comment!
  • lütfen özelden halledin arkadaşım işlerinizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.