Şimdi Ara

EVLENİNCE AYCELL'İN LİSANSI GİDECEK.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aria ile evlenme sürecini kendi içinde eylül başında tamamlayacak olan ve Telekomünikasyon Kurumu'na başvurarak evliliğin resmi sürecini de başlatan Aycell'in lisansının iptal edileceği öğrenildi.

    ----------------------------------------------------------------------Aycell-Aria birleşmesiyle iki operatörün lisanslarının ne olacağı konusunda yetkililerin Aycell'in lisansının geri alınması görüşünde birleştikleri belirtildi.
    Aycell'in lisansının geri alınması nedeni olarak da devletle olan ilişkisi sonucu elinde görev sözleşmesi bulunması gösteriliyor. TK yetkililerinin birleşme sonrasında Aycell'in görev sözleşmesinin ve lisansının geri alınması görüşünde oldukları öğrenildi.
    Öte yandan Aycell tarafından TK'ya yapılan müracaatın tek sayfadan oluşan bir ön müracaat olduğu, aylar öncesinden evliliğe odaklanan TK'nın Eylül'ün 2. ya da 3. haftasında çalışmalarını tamamlayacağı belirtildi.
    ABONE KÁRLI ÇIKACAK
    Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan da konuyla ilgili olarak kendileri için hangi şirketin lisansının alınacağının önemi olmadığını, önemli olanın lisanslı bir şirketin olması olduğunu söyledi.
    TK'nın yapacağı ekonomik ve teknik çalışmaların ardından şirket evliliğinin gerçekleşeceğini belirten Ekinalan, iki operatörün kodlarının ne olacağına da TK'nın karar vereceğini ifade etti.
    Yeni şirketin büyük kampanyalarla piyasaya gireceğini belirten Ekinalan, evlilik sonrası Türkiye'de kıran kırana bir rekabet yaşanacağını ve bundan da abonelerin karlı çıkacağını söyledi.
    Aycell Genel Müdürü Cahit Paksoy da, Aria'nın Telekomünikasyon Kurumu'nun sözleşme şartlarını yerine getirmediği gerekçesiyle tahkime başvurup, Türkiye'den 2.5 milyar dolar tazminat istemesi sorunun ise ortadan kalkacağını söyledi.
    Evlilik sonrasında uluslararası tahkime olan başvurunun geri çekileceğini belirten Paksoy, ‘‘Elbette pürüzsüz bir evlilik yapacağız’’ dedi. ( Hürriyet )







  • Darısı Biz Kullanıcıların Başımına :))
    Bakalım Nolacak Ama Görünüşe Göre İyi Şeyler Olacak :)
    Bekleyelim bakalım...
    Ama İşin kötü Tarafı Alan Kodlarının değişmesi Hoış deil...
    Yani ben Aria Kullanıcısıyın..
    0555 Olan kod Galiba 0565 gibi Bişey Olacak Ortak Bir Kod Olacakmış Yazanlara Göre Neyse Bekleyelim..
    :)
  • hadi hayırlısı
  • Aycell'in lisansı iptal edildiğine göre, herhalde 505 li alan kodları değişir en fazla. Aria'nın alan kodları aynı kalır herhalde. Aria'alan kodlarını bol keseden kullanıyordu. 556 falan boşsa belki 505'ler 556 falan gibi birşey olur. Tabii sadece düşünüyoruz şu anda. Neyin ne olacağına ilgililer karar vermemiştir henüz.
  • HAYIRLISI
  • umarım öyle numara değişikliği olmaz...
    olursa iğrenç birşey olur >>8(
  • cahit paksoy abonelerin numaraları değişmeyecek dedi.Tabi bunu arkasında saklı olan alankodları basına iletilmedi.Şimdi ne olur ne olur derken 552--553 turkcellden gecenler için boş 554-556 telsimden geçenler için. 551 ise gs fb bjk için tahsis edilmiş durumda.Geriye 550-557-558-559 kalıyor.Alan kodu mühimd eğilde önemli olan hizmet.Bugün turkcellin sayfasına girdim anket düzenlemişler servisler kampanyalarla ilgili.Birde hediye olaakta shubuo veriyorlarmış.Öyle bir verdim veriştirdim ki adamlar bileşok olmuşlardır.Yok kampuscell yok şuymuş yok flört paketiymiş.Jetbittsi boyadılar parayla shubuo diye pazarlıyorlar.Smsle haber göndermeyi 5 milyona yapıyorlar.Millet tv izletiyor haberleri canlı izletiyor bunlar hala dali dali korna 16 kontör diyor.Kesinlikle ama kesinlikle bu aria-aycellbirleşmesinden turkcell derin darbeler alacaktır.Herşeyin hayırlısı kullanıcıların olması dileğiyle.Bakarsınız gprs içinde bir şey düşünülür.Arianın da gprsi telsime göre süper...




  • ne çok umutlu ne de çok karamsar olmak lazım.ancak bence yeni dünya düzeninde(ki kapitalizmin bir üst versiyonudur kendileri) bizim gibi son tüketicilerin çok fazla avantajlı hale gelebileceğine inanmıyorum.hadi bakalım hayırlısı........
    [clvr]
  • umarım en karlı bizler cıkarız :)
  • valla benim hiç ümüdim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.