Şimdi Ara

Ş.L. de takımlarımız ne yapabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kuralardan önce
    takımlarımıza (benim için BJK ya da GS ikisi de aynıdır) şu rakiplerin çıkmasını istemiştim.
    1. torbadan : Lazio ve Deportivo
    2. Torbadan : PSV
    3. Torbadan : AJAX ve marsilya harici herhangi ikisi
    4. Torbadan : Partizan

    bu isteklerimden
    1. torbadan lazio tuttu ama deportivo yerine Juventus çıktı
    2. torbadan olmadı (Chelsea çıktı)
    3. torbadan ikisine de zor rakip çıkmadı
    4. torbadan olmadı (Real Sociedad çıktı)

    bu sonuçlara göre Beşiktaşa Chealse yerine daha kolay bir rakip çıkabilirdi ama yine de çok iyi bir kura çekti.
    GS ise biraz daha şanssız özellikle 4. torbadan en zor rakip çıktı. 1. torbadan da zor bir rakip çıktı denebilir. sadece 3. torbadan iyi bir rakip çıktı. Bu bilgilerin ışığında Beşiktaşın Gs a göre biraz daha şanslı bir kura çektiğini söyleyebiliriz.

    ne yapabilirlere gelince :
    ben Beşiktaşın Lucescu ile birlikte beşiktaş tarihine çok güzel yazılar yazacağına inanıyorum. ama buradan bir final ya da yarı final beklediğim anlaşılmasın. her şey sırası ile. beşiktaştan çeyrek finale çıkmasını bekliyorum ve bu benim için büyük bir sevinç kaynağı olacak. Beşiktaşım final oynayacak diye bana saldıracak fanatiklere ise sadece 3 sene önceki tecrübesiz Leeds hezimetini hatırlatırım.
    Galatasaraya gelince vallahi ne diyeyim bilmiyorum ki geçen sene en kolay grupta bizi rezil ederek sonuncu oldular. Terim inatçılığı bırakıp doğrulara ulaşabilirse belki bir şeyler olabilir ama açıkçası terim kendisine olan güvenimi feci sarstı. Galatasaraım final oynayacak diye bana saldıracak fanatiklere hatırlatmamı zaten yaptım.







  • Benim fikrim Beşiktaş'ın çok zor bir kura çektiği..Chelsea'nın başkanı deli rus , İngiltere'de futbolu yeniden canlandıran adam olarak gösteriliyor.Üstelik takımına yaptıgı transferler ile İngiliz Premier Ligi'nin şampiyon olabilcek 3 takımından bri olarak gösteriliyor..Bütün gözler gerek İngiliz liginde gerekse Ş.L'inde Chelsea'de olacak ve ben her ne kadar Beşiktaş'ın çok başarılı olmasını istesem de Chelsea'nın karşısında 1 puan alabilmesinin bir sonraki gruplara çıkabilmesi adına çok öenmli olcagını düşünüyorum..Çünkü gruptaki diger takımla buna Lazio'da dahil bence Chelsea'den puan alamazlar..

    G.Saray'ın ise gruptan 2. olarak çıkması süpriz olmaz..Zaten oldum olası G.saray genelde uygun grupta yer bulur bu sene de öyle olacak..


    Ben iki takımımıza da şampiyonlar liginde başarılar diliyorum.
  • jeremy beşiktaş zaten 4. torbadan girdiği için çok kolay bir rakip çıkma ihtimali sıfırdı. Ama Merak etme Beşiktaş Lucescu ile geçmişine ve bu zor gruba rağmen çok başarılı olacaktır. hangi takımı tuttuğunu bilmiyorum ama beşiktaşlı isen bayraklarını hazırla.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Malcolm</i>
    <br />jeremy beşiktaş zaten 4. torbadan girdiği için çok kolay bir rakip çıkma ihtimali sıfırdı. Ama Merak etme Beşiktaş Lucescu ile geçmişine ve bu zor gruba rağmen çok başarılı olacaktır. hangi takımı tuttuğunu bilmiyorum ama beşiktaşlı isen bayraklarını hazırla.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>


    Beşiktaş'lı arkadaşlar belki bana kızacak ama ben asıl Lucescu'dan korkuyorum..Beşiktaş futbolcu kadrosu olarak bence vasatin çok çok üstünde bir takım..Bu takımın bu futbolcuları etkin kullanması halinde bu grubu zorlaması mumkun..Ama gecen sene Lazio'yu ellerinden kaçırırlarken bence Lucescu'ya biraz kızmaları gerekirdi Beşiktaş'lıların..Çünkü gecen sene ki Beşiktaş , UEFA kupasını alırdı..
    Finali oynayan takımlara baksanıza Porto vs Celtic..Hangisi Beşiktaş'dan çok çok daha iyi bir takım? Şimdi G.Sarayı bir üst gruba taşıdı Lucescu diyeceksiniz? Taşıdı çünkü kadrosuna hiç güvenmedi hep korkak futbol oynadı..ŞL inde oynadıgı her mac sonrası yaptıgı basın toplantısında" gecen seneden üst düzey 9 oyuncum yok ona ragmen basarılı bir mac oldu" dedi..bu beyanını her maçta yaptı..
    Gecen sene şampiyon oldu Beşiktaş..Ama eğer Lucescu takımına daha fazla güvense uzak ara olurdu..Zafiyetli Fener ile Transfer fukarası GS'nin şampiyon olma şansı dahi yoktu ama BJK bu şansı GS'a tanıdı..

    Neyse arkadaşlarımı daha fazla kızdırmıyayım..ama Ronaldo -Zago uyumu ile İlhan MANSIZ(kendisinden nefret ederim) faktörü hangi takımda var..Umarım sizlerin takımlarınıza olan güveniniz teknik direktörünüze de yansır




  • bizim grupta tek zor rakip var oda chelsea bence onlarıda istanbulda çok iyi bir atmosferde, sakatsız ve cezasız bir kadroyla çıkarsak yeneriz çünkü chelsea daha yeni kurulmuş bir takım ve hala takım olamadılar. sparta prağı hem orda hem burda yeneriz gibi geliyor bana. lazio'u da burda rahat yenebileceğimize inanıyorum ama italyada noolur bilemem. benim tahminim biz 10 puan alırız
  • Bana göre BjK nın kaderini belirleyecek kilit maçlar tüm takımların Sparta Prag maçları , Çek takımının ne yapacağı hiç belli olmaz , Chelsea iyi bir görüntü veriyor ama daha tam takım olamadılar , Liverpool maçında gayet iyi oynadılar fakat yinede kötü bir Liverpool vardı karşılarında Liverpool Galatasaray ile oynadığı hazırlık maçında bile daha iyi bir görüntü vermişti , Lazio geçen seneki Lazio olmuyacak bunuda unutmamak gerek geçen sene ilk maçta BJK yı çok hafife almışlardı , neredeyse yanıyorlardı talihsiz gol vs vs bahaneleri karşıma getirmeyin , ikinci maçta Lazio yarım saat oynadı ve turu geçti , Lucescu faktörüne gelince karşısında büyük takım görünce içerde dışarda düşünmeden defans ağırlıklı oynatan bir hoca GS grup maçlarını hatırlarsak Strum Graz dan alınan 3-0 lık mağlubiyet direk akıllara gelicektir (açık oynattığı tek maç) fakat defansif futbolu da gayet iyi oynatan bir hoca özetle BJK deplasman maçlarında Sparta prag maçı hariç komple kapanacaktır , istanbuldaki maçlardada 1 golün üzerine yatmayı düşünecektir(bknz GS 2.Tur maçları roma 1-1(1-1) liverpool 0-0 (1-1) vs vs . . .) fakat şu var ki bjk kadrosu GS ın geçmiş kadrosuna göre daha dinamik forvete daha dönük oyunculardan kuruludur , defansın bel kemikleri zago ve ronaldo bir sakatlık geçirmediği sürece BJK bu gruptan en az ikinci çıkacaktır . . . (Sparta Prag süprizinden korkun)
    Galatasaray'a gelince ben bir Galatasaray taraftarı olarak bu gruptan galatasarayın ikinciliğinin bile bir sürpriz olduğunu söyliyebilirim , GS bu grubta aynı BJK nın grubundaki sparta prag rolünü oynuyacağı kanısındayım yani kilit maçlar GS dan geçecek , açıkçası Fatih Terim ' e güvenmiyorum , sakın şunu dile getirmeyin GSı 4 yıl şampiyon yaptı , ben GS 4 yıl üst üste şampiyon yapan Fatih Terim ede güvenmiyordum , bence şans ve basın takviyeli şampiyonluklardı UEFA kupasını alarak kendini ispatladıysada HAGİ gibi bir devin bunda faydası %99 du nitekim en iyi savunma hücumdur mantalitesi Milan da çöküntüye uğradı , Fatih Terim eğerki saldırmayı bırakıp savunmayı düşünmezse biz yine aynı geçen seneki gibi NAL toplarız , geçen sene Fbden 6 yerken akıllara direk şu geliyordu GS 7 kişi kaldığı FB karşısında bile 1 gol yemişti orta sahasında dinamo gibi çalışan isimler yok su an GS cihanla pintoyla 20 lik ihtiyar tamas la , defanstaki 45 likler bülent ve de boer la Ligi anca yürütürken orta saha ve stopere iyi transferler yapmadıkça şampiyonlar liginde hücum futbol oynarsa öyle bir hüsranla geri döner ki Kosice den bile beter oluruz ( 0 puan toplayan ve en cok gol yiyen sampiyonlar ligi takımı fenerin bi üst gömleği ) , fakat yinede CSKA maçında terimin bu düşünceyi attığı gibi bir his doğdu içime aynı Büyük Avrupa takımlarının kazandığı gibi oynamadan 3 gol attı ve kazandı bu yüzden ikincilik bu kadroyla süpriz olur diyorum . . .Objektif bir yaklaşım olmuştur umarım . . .
    Her 2 takımada başarılar . . .




  • beşiktaş ilk 2 maçından 4 puan çıkarırsa gruptan çıkar. eğer çıkaramazsa gruptan çıkmak için mecburen prag maçlarının ikisinide kazanmak durumunda kalacak. türkiye liginde şampiyon olan bir takımın bu gruptan çıkması lazım ya. bayraklar hazır maçlar bekleniyor [bgdnc2][clps]
  • iki takımında işi zor ...
    kim ne derse desin ikiside bu maratona hazır değil ...
    hem oyuncu olarak hem oyun olarak ...
  • tamamen sana katılıyorum bahad1r.
  • BJK Lazio yu kendi sahasında yenerse, sparta prag ı da 2 maçta yenerse 9 puan toplar ve %80 ihtimalle çıkar. ama hiç belli olmaz izleyip göreceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.