Şimdi Ara

Sizce Nokia'nın hangi modeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 700-800 milyon arasında, nokia nın son modellerinden hangisini onerir siniz? almamı tavsiye edersiniz? Sarzı ,kullanımı,dizaynı,ekran cozunurlugu yani artıları ve eksileriyle hangi modeli tavsiye edersiniz.Onlar uretir piyasa surer ama o telefonu en iyi bilen de kullanıcılardır,sizlersiniz.Tesekkurler



  • 7250i derim
  • Arkadaslar tavsiyelerinizi yazarken nicin ve nedenlerini de sıralarsanız sevinirim.Çünkü mukayese edebilme sansım olur.Tesekkurler :)
  • 3650.. herbişi var,onboard kamera,html tarayıcısı, büyük ekran vs..
  • bu aralar 6600 çıkması lazım. özellik olarak 3650den hiçbir eksiği yok, fazlası var ve tipi de düzeltilmiş hali :) fiyatı senin dediğinden biraz daha pahalı olabilir

    http://www.nokia.com.tr/id33210.html
  • bence de 3650 al, palm gibi
  • Ben 3650 kullanıyorum 1 aydır ve çok memnunum.Hem 600.000.000 a düştü. İlk çıktığında 1 millyardı. Bilgisayar gibi mübarek, oyun,program yüklüyon, siliyon.GSM teknolojisinde olmayan özelliği yok. Eksiği var diyen varsa çıksın karşıma.
  • bence 7250i. hafif ve ince diğerine göre daha güzel görünüyor.
    3650 nin ayırt edilebilir tek özelliği bluetooth bulunması.
  • 7250i de html tarayıcı,sybiam(yannıs yasmısh olabilirim) java varmı? eğer varsa ii telefonmuş.. yoksa 3650 tek.
  • 7250i de symbian işletim sistemi yok
    bu arada bende 600 milyon civarına telefon almayı düşünüyorum 3650 en iyi seçenek gibi şu an hepsiburada.com da 605 milyon ve cardfinansa 4 eşit taksit
  • 600 milyon 3650
    800 milyona 7250i
    al derim
  • Arkadaslar tabii ki tekliflerinizi degerlendiriyor sizlere tesekkur ediyorum ama bunun bir cep telefonu yani elde degil cepte tasınabilir olmasına da dikkat etmek gerekiyor d mi? :) Kısa bir zamandır aranızdayım ama ne yalan soyliyeyim donanımhaber' i cok tuttum ciddi,seviyeli ve paylasmasını seven insanlarla birlikte olmak cok guzel hepinize tesekkur ederim."HAYAT, PAYLAŞMASINI BİLEN,SEVEN İNSANLARLA ÇOK DAHA GÜZEL"
  • Nokia 7250i'yi bende öneriyorum.. Stereo radyo, zoom'lu kamera, xhtml, java uygulamaları, poly vs. vs. Ayrıca Ozan, 3650'nin radyosu yok
  • ben 3510i kullanıyorum bana yetiyor görünüş olarakta güzel
  • görünüme önem veriyorsan 7250i çok güzel bir seçim derim.Ama şahsen ben olsam bir 3650 alırım.hem daha ucuz hem de daha fazla özellik mevcut.düşünsene telsimle bedava tv izle.16 mb karta birşeyler kopyala yanında taşı.javası ekranı kamerası tek kelimeyle mükemmel ama boyut problem diyorsan 3650yi unut.
  • telefonu hangi amaçlar için kullanacağın önemli.bir de 6310i'ye bak derim.
    GPRS’li,
    Entegre Bluetooth özellikli
    Outlook senkronize
    Ses kaydı
    Sesli arama özelliğine sahip

    6310i'yi 6310'dan ayıran en büyük özellik mavi ekranlı olması, daha fazla konuşma süresi bulunması ve Java desteğinin bulunması.

    Anında mobil İnternet ve yüksek hızlı bağlantı Nokia 6310, kablosuz bağlantıyı tamamen yeni bir düzeye çıkarıyor.
    GPRS (Genel Paket Radyo Hizmetleri) sayesinde mobil İnternet hizmetlerine bağlı kalabilirsiniz ve ödemeyi bağlantı süresine göre yapmaktansa yalnızca gönderdiğiniz ya da aldığınız bilgiye göre yapabilirsiniz.
    HSCSD ile (Yüksek Hızlı Veri Transferi) 43.2 kbps hızına kadar veri aktarabilirsiniz ki bu da e-posta, faks aktarımının ya da dosya indirmenin daha kolay ve daha hızlı olması anlamına gelir.
    Geliştirilmiş WAP
    Nokia 6310, WAP sunumu 1.2.1 desteğiyle son WAP özelliklerini içerir. Nokia 6310, hisse senedi haberleri ve başka haberler gibi WAP push servislerinde bulunan bağlantılar aracılığıyla WAP sitelerine uygun erişim sağlayan WAP push hizmet mesajlarını alabilir.
    WAP 1.2.1, (tıpkı web browser'ınız gibi) çerezlere (cookie) ve indirilebilir rehber ve ajanda öğelerine de destek sağlar; böylece WAP sitelerindeki kartvizitleri ve ajandada belirtilen randevuları doğrudan telefonunuzun hafızasına kolayca kaydedebilirsiniz.
    Nokia 6310 ayrıca, bir WAP sitesinden telefon konuşması yapma özelliği olan doğrudan arama özelliğini (WTAI Public library) kullanmanıza da olanak tanır; böylece önemli bir telefon konuşması yapmanız gerektiğinde WAP oturumunu sona erdirmenize gerek kalmaz. Nokia 6310'unuz ile en çok sevdiğiniz ya da en çok kullandığınız WAP sayfalarının (örneğin spor karşılaşmalarının sonuçlarını, hava durumunu, hisse senedi değerlerini veren sayfalardan) 25 tanesinin adresini de kaydedebilirsiniz.
    Bluetooth 360° Özgürlük
    Nokia 6310, entegre Bluetooth sayesinde sizin her yerde bağlantı kurmanızı sağlar. Hem veri hem de sesli bağlantıları destekleyen Bluetooth, sizin uyumlu bir PC'ye ya da Bluetooth kullanabilen, en fazla on metre ötedeki herhangi bir başka cihaza kablosuz olarak bağlanmanızı sağlar.
    PC'niz ile bağlantı kurmak için doğrudan bir hattı görmenize gerek yok, bir GSM modemle İnternette sörf yaparken ya da e-postalarınızı kontrol ederken bilgisayarınızı çantanızda tutabilirsiniz!
    Nokia 6310 ayrıca, Bluetooth temelli kablosuz sesli bağlantıyı da destekler; böylece kullanıcıların kulaklıklar ve araç kitleri gibi sesli aksesuarlarla gerçekten kablosuz bağlantı kurmanın özgürlüğünü tadmalarına olanak tanır. İşte şimdi sizi yere bağlayan kabloları gerçekten kesebilirsiniz! Nokia 6310 ile birlikte Nokia yeni Bluetooth aksesuarlarını da piyasaya sürüyor.
    Nokia Bluetooth aksesuarları Bluetooth kablosuz teknolojiyi destekleyen Nokia cep telefonları için özel olarak tasarlanmıştır
    m-Cüzdanlı Nokia 6310
    m-Cüzdanlı Nokia 6310, WAP aracılığıyla alışveriş etmeyi kolaylaştırır. "m-Cüzdan", deri cüzdanınızdaki kredi kartlarınızın ve diğer kartlarınızın sanal bir biçimini içeren, şifre ile korunan, telefonunuzdaki bir alandır.
    Bir şey satın almak istediğiniz zaman ve kredi kartı verilerinizi istediğinizde cüzdanınızdan yalnızca "sanal kredi kartınızı" almanız ve satın alma işlemini tamamlamak için bu "sanal kredi kartınızı" kullanmanız yeterli olacaktır.
    WAP forumu, mobil bankacılık işlemlerinin güvenliğini ve kolay kullanılmasını sağlayan özel unsurlar geliştirmiştir. Bu unsurlardan biri dijital imzalar gibi güvenlik işlemleri için kullanılan bir güvenlik modülü olan Kablosuz Kimlik Modülü'dür (WIM).
    Nokia 6310'nun güvenlik modülü, kullanıcıların dijital imzalarını kullanarak ödeme yapmalarını sağlar.
    Hafıza
    Telefon defteri: 3 numaralı ve 1 metin kaydedilebilen 500 isim
    Mesaj: 150' ye kadar yalnızca metin, 50 adet resim mesajı ya da bunların birleşimi
    Takvim notları: 100 ile 250 adet arasında takvim notu Yapılacaklar listesi: 30 nota kadar
    Mesaj
    Metin mesajı: 160 karaktere kadar mesaj gönderme ve alma
    Resim mesajı: Başka uyumlu cep telefonlarına metinli resim mesajı gönderme.
    Belirleyici metin girişi.
    Şablon: Önceden tanımlanmış mesajları çabuk ve hızlı gönderme
    Temel Özellikler
    HSCSD (Yüksek Hızlı Veri)
    WAP 1.2.1 Browser (GPRS ya da CSD aracılığıyla)
    m-Cüzdan
    Kişiselleştirilebilen profiller
    Zaman ayarlı profiller
    Döviz dönüştürücü
    Kronometre
    Geriye doğru saymak için sayaç
    Sesli komutlar
    Ses kaydedici
    Bağlantı seçenekleri: Bluetooth, IR ve kablo
    Bantlar arasında otomatik geçiş.
    Garanti:Genpa,KVK,Başarı,Netcell,STS ortak garantisindedir.Garanti süresi 2 yıldır
    Detaylı Özellikler
    Boyut 129 x 47 x 17 mm
    Ağırlık 111 gr
    Konuşma Süresi 2 - 7.5 saat
    Bekleme Süresi 240-408 saat
    Ekran 5 satır Yüksek çözünürlüklü ışıklı tam grafik ekran
    Zil 35 adet
    Melodi Programlama 10 adet
    Hesap Makinesi Var
    Tarih Var
    Saat Var
    Alarm Var
    Tel Hafızası 500 adet
    Dahili Modem Var
    İnfra-Red Göz Var
    Değişebilir Kapak Yok
    Geliştirilmiş Ses Kodlama Var
    Şebeke GSM 900/1800/1900
    Son Aranan Numaralar Var
    Cevaplanan Çağrılar Var
    Cevaplanmayan Çağrılar Var
    Titreşim Var
    Oyun 5 adet
    Pil Türü Li-Polimer 1100mAh Pil
    Sesle Arama Var
    WAP Var
    BlueTooth Var
    GPRS Var




  • eğer nokia saplantın yoksa motorola accompli 008 var müthiş özellikleri var farklı bir model.küçük bir cep bilgisayarı fiyatı da makul. karar senin...
    Cep Ofisi Dijital ajandanız ve telefonunuz aynı anda avcunuzda. Yaratıcı bir tasarıma, yüksek çözünürlükte dev bir ekrana, hayatınızı organize edecek fonksiyonlara sahip bir - telefon demeye dilimiz varmıyor - cep ofisi. Accompli 008 ile hep bir adım önde olun.
    Bahşiş İstemeyen Postacı GPRS sistemi ile sürekli ve hızlı WAP bağlantısına sahip Accompli 008, kullandığı POP3/IMAP protokolü sayesinde internetteki e-posta hesabınızın tüm özelliklerini ekranına taşıyor
    Kendisi Hafif Yükü Ağır Bu teknoloji harikasında çeşitli oyunlar, sözlük, hesap makinesi ve daha birçok programın yanı sıra, kullanıcıya ayrılmış 2 MB'lık bir kullanım alanı var. Yani istediğiniz J2ME uygulamasını yükleyebilir ve çalıştırabilirsiniz.
    Bir İmza Lütfen Sizin yeni bir yazı stili öğrenmenize gerek yok. Accompli 008 sizin el yazınızı öğrenir. Yazı karakterinizi tanıma özelliğiyle notlarınızı kendi temponuzda yazma rahatlığını yaşayın.
    Deneme Deneme Bir-ki Hareket halindeyken bir anda aklınıza parlak bir fikir mi geldi? 3 dakikalık sesli kayıt alanı olan VoiceNote özelliği size hiçbir şeyi unutturmaz. Bu fonksiyonu görüşme esnasında da kullanabilirsiniz.
    Tek Rakibi Altın Rehber Tam 1000 numaralık telefon defteri. Gerçekten o kadar insan tanıyor musunuz?
    Özellikler
    iTAP™
    Dokunmatik Ekran
    8 MB Hafıza Alanı,2Mb Serbest Uygulama Alanı
    TrueSync™ (Veri İletimi)
    VoiceNote™ (Ses Kaydı)
    3 Oyun + Program Yükleme
    Melodi Yükleme (SMS),Ajanda (PIM)
    Dahili Kulaklık Girişi
    e-posta Erişimi,(POP3 / IMAP4 / SMTP / MIME)
    kJava J2ME
    Diğer PDA'ler ile IrDA® Üzerinden Kızılötesi İletişim
    Paket İçeriği:
    Telefon,Pil, Cd,Data Kablosu,Seyahat Şarj Cihazı,Masa üstü Şarj Cihazı,Kulaklık
    Garanti: Genpa,KVK,Netcell,Mobiltel,Setfon,Modeksan ortak garantisindedir.Garanti süresi 2 yıldır
    Detaylı Özellikler
    Boyut 98 x60 x 28 mm
    Ağırlık 155 gr.
    Konuşma Süresi 270 dakika
    Bekleme Süresi 160 saat
    Ekran 8 Satır 17 Kolon LCD 320x240 Pixel
    Zil 18 standart
    Melodi Programlama Var Piyano klavye zil sesi programlayıcı
    Hesap Makinesi Var
    Tarih Var
    Saat Var
    Alarm Var
    Tel Hafızası 1000 adet
    Dahili Modem Var
    İnfra-Red Göz Var
    Değişebilir Kapak Yok
    Geliştirilmiş Ses Kodlama Var
    Şebeke GSM 900/1800
    Son Aranan Numaralar Var
    Cevaplanan Çağrılar Var
    Cevaplanmayan Çağrılar Var
    Titreşim Var
    Oyun Var
    Pil Türü 800 mAh LiIon
    Sesle Arama Yok
    WAP Var
    BlueTooth Yok
    GPRS Var




  • 3650 al derim super tel. ne ararsan var el bilgisayarı sayılır.
  • baha40n
    simens s 55 işini ne yaptın halledebildinmi ?
  • 7250'e 700.000.000 veriyorsunuz . Demek ki parayı bayağı bir kolay kazanıyorsunuz .
    Bana da alın bare o kadar zenginseniz .

    İlla Nokia alcam diyorsan 3650 al . Ama Siemens S55 , Ericsson T610 , Samsung V200(şiddetle tavsiye ederim)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.