Şimdi Ara

VIA, nVidia'nın 'Fırtına'sına karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]
    Entegre ses, şimdiye kadar böyle ilgi görmemiş ve merak edilmemişti. Temel sistemlerde sadece basit ses cözümleri olarak yeralmiş ve giriş seviyesi Ses kartı üreticilerini zor duruma sokmuştu.
    Bu durum son zamanlarda gayet ilginç bir hal aldi. Artik son derece profesyonel çözümler var. Işte X-bit labs bu rekabet üzerine karşılaştırmalı bir test yapmiş. Karşılaştırmada , VIA VT8235 güney köprüsü içerisinde yeralan AC#8217;97 VIA VT1616 codec "Vinyl Audio Six-TRAC" ile AC#8217;97 Realtek ALC650 codec'li nForce2 MCP-T "SoundStorm" yanında bu alanın tartışmasiz lideri Creative Audigy 2'de yeralmış.
    Sonuçlarda Audigy 2 pek de "açık" farkla en önde yeralmıyor, buna karşın Via'nın "Six-Trac" cözümü de hayal kırıklığı yaratıyor. Gerçek kazanan fiyat/performans gözönüne alındığında Soundstorm'muş gibi görünüyor. Ayrıntılar için linki ziyaret edin derim...

    Sayfanın Linki : http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/int-sound.html </a></b></span id='msg'></font><br><br>[/html]



  • Ses kartları güme gitti artık.. bu çözümlerle insnlar pro. için en gerekli olan smple duruluğunu elde ettikten sonra..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.