Şimdi Ara

Kasa Fan girisleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Almayi planladigim anakartta bir tek kasa fan girisi var.Sanırım powersupply uzerinden ek yaparak ikinci kasafani icin giris alinabiliniyor.Bu saglikli oluyormu? Eger bunu kullanirsam kasafanlarimin sessiz ve normal mod ayarlarini kullanabilirmiyim?

    tesekkurler

    saygialr



  • soru biraz bulanık olmuş..anladığım kadarıyla kasaya 2-3-4 tane fan takıcaksın ancak ankartta sadece 1 tane power olduğundan sorun yaşıyorsun... herşeyden önce gücü nereden aldığın fark etmez önemli olan PSU nun kaliteli olması malum sen biraz daha fazla yükleniceksin ona...hzı ayarlama konusundaki sorunu anlıyamadım biraz açıklasana...
  • Evet kasa üzerindeki PS üzerinden alabilirsin güçü, ama bazı Fanlar anakartlar için yapılmıştır yani konnektörleri.Bide bunlar 3 lü oluyor.Sen bunu PS çıkan konnektörlere bağlayacaksın.Bu çıkışlarda 5V ve 12V mevcutdur.3V için güç konnektöründren yararlanabilirsin yani anakarta takılan jaktan bahsediyorum.O dediğin sessiz ve normal mod ayarlarını ancak fan anakart üzerindeyken yapabilirdin belki eğer biosda öyle birşey olsaydı.Bunun içide ayrı bir aparat takabilirsin bu ayarlar için hani kasanın 5 bucuk inçlik kısımlarına giren harici ünitelerle.

    Saygılar
  • merhaba,

    guffy arkadasim kasam Asus T-10 300W.PS yonunden bir sikintim olmaz.
    adem arkadasim anladigim kadariyla kasafani icin gucu PS den alacaksam fan hiz ayarlari icin su kasalarin 5.25 lik kisimlarina takilan fan kontrol cihazlarina gerek duyacagim.

    tesekkur ederim.
  • anakart ne ki??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.