Şimdi Ara

phpnuke

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar diyelim elimde Html ile hazırlanmış bir site var..Bu siteye fazla zaman harcamadan (veya harcayarak) phpnuke kullanılarak(off cümle faciası olacak) dönüştürmem mumkün mü?
    Mümkünse bunun için bana hangi progrmlar lazım?bunları netten download etmem mumkun mudur?Ve Bunlar ücretsiz midir?



  • hakikaten faciasi yapmissin.:)
    "sitemi phpnuke ye cevirebilir miyim?" diye soruyorsun sanirim. evet cevirebilirsin. sadece php nuke olmasi yeterli ne kadar zaman verecegin de sana kalmis. phpnuke icinde apache+php+mysql gerekli.
  • mysql ücretli mi ya?
    mysql.com a girdim download etmek için..herşeyin karşılığında sonunda $ ile biten rakamlar var..Bunu ücretsiz indirebileceğim yer var mı?
    Apache web server ı bulamadım.(apache.org a girmeme ragmen :)
    bu da son sorum "php" yi bedavaysa nereedn indirebilirim?




  • php nin windows uzerine installer dalgasi cikmis, onu da indirerek daha kolay kurabilisin

    http://tr.php.net/get/php-4.3.3-installer.exe/from/this/mirror
  • Hocam umarım kızmıyorsunuzdur yaw..çok ugrastırıyoruz seni..
    Olayın içeriğini bilemediğim için hangisini indirmem gerektiğini ayırtedemiyorum..Emin olmak ,için soruyorum..Şimdi sen bana " olum , araştır diyoz hala hazıra konmaya çalışıyorsun" diyebilirsin.ama inan araştırmaya çalışıyorum en azından ..Bir kaynak kitap satın aldım..Amcam php'yi anlatmış ama php için neler lazı m nasıl kurulur bunlara hiç değinmemiş..
    Atıyorum bize mysql lazım..bunu mysql.com dan indirebilirisiiz demiş o kadar..

    Yardımların için çok teşekkür ederim[frndsp]
  • web tasarım hakkında temel bilgiler kaynağı arıyorsan ufak bi tavsiyede bulunayım. pusula yayınlarının bir kitabı var istersen siteden bak. "web tasarım rehberi" diye bi kitap. web tasarıma başlayanlar için gerekli bazı programlar hakkında temel bilgiler veriyor. içerisinde html,frontpage,dreamwaver,flash,asp,php,macromedia fireworks var. konular yeni başlayanlara göre yazılmış. zaten yazan kişiye mail atınca sana yardımcı oluyor.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by dukenukem18</i>
    <br />web tasarım hakkında temel bilgiler kaynağı arıyorsan ufak bi tavsiyede bulunayım. pusula yayınlarının bir kitabı var istersen siteden bak. "web tasarım rehberi" diye bi kitap. web tasarıma başlayanlar için gerekli bazı programlar hakkında temel bilgiler veriyor. içerisinde html,frontpage,dreamwaver,flash,asp,php,macromedia fireworks var. konular yeni başlayanlara göre yazılmış. zaten yazan kişiye mail atınca sana yardımcı oluyor.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>


    Erkan BALABAN'dan bahsediyorsan bu kitap sux..Kitap suan elimde..Konuları anlatırken herkesi kendi seviyesindeymiş gibi görerek anlatmış..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.