Şimdi Ara

admin ve modülatör arkadaşlar bakarmısınız !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklasık 2 senedır bu panolardayım.bır cok parca aldım ve sattım. ayrıca dıger bolumlerden faydalandım ve faydalanmaya devam edıyorum.
    cok guzel bır sıtenız var.her gun en asagı 3 saatımı sıtenızde gecırıyorum.2 cı el satı panolarında 3 aydır gozlemledıgım bır olay varkı bunu sızlerde gordunuz.ben ve benım gıbı kullanıcıların sımdı anlatıcagım konudan rahatsız olduklarını tahmın edıyorum.
    bir insan malını satmak ıcın topık actıgında;
    fiyat fazla değilmi ?
    bu malın ederi bukadar diğil ?
    cok pahalıya satıyosun ?
    gibi yazılar görmekten acıkcası ben sıkıldım.
    ayrıca 2 li dialogda bence hoş değil.
    bu davranışları sergileyen arkadaslara ilkinde ihtar 2 cisinde ban yaptırımı uygulamak sizcede daha hoş olmaz mı ?
    böylece huzur ve sükünetide sağlamış olamazmıyız ?

    gereginin yapılmasını arz ederim.

    saygılar
    volkan birkal.







  • nerde cokluk orda ... luk derler ya.. bir yerler kalabalıklasmaya bassladıgı değişik sesler cıkar ortamlardan.. beş parmagın beşide bir degildir.. illa bir sivri cıkar bişeyler beyan eder.. bunlar normal normal olgu kadar da önlenmesi gereken şeylerdir.. maşallah forumun ve sitenin ratingi diger sitelere oranla bayagı iyi gidişatı da gusel ama yukaıda arkadasımızında soyledigi gibi admin ve moderator arkadasların olaya biraz daha profesyonel yaklaşma zamanlarının geldigi goruluyor.. bunları artık kendi aralarında mı konusurlar ne yaparlar bilmiyorum ama su an site sakinleri biraz idare ve huzur istiyorlar. sonucta forum da kalbalıkla gusel olur bicok insan duygu ve dusuncelerini paylasır ama birbirini kırmadan..bu ayarıda yöneticilerin vermesi gerekir.. diye düşünüyorum !!!!!
  • gerekli arkadaşlardan birisine forumu açtıktan sonra telefon açtım.
    kendiside zaten bu hafta içi kendi aralarında toplantı yapıp radikal kararlar vereceklerini belirtti.herşey temiz bir donanimhaber için.
  • kötükedi +1
  • güzel demişsin dostum gereken kararlar en yakın zamanda alınacaktır salvatore merak etme...
  • orası öylede burası bir forum olduğundan bir kişinin size fiyatın yüksek olduğunu söylemesini engellemekte haklara aykırı bir şey.

    Burası bir ilan tahtası değil, öyle olsaydı ona benzer bir şey yapardık, öyle olmadığına göre pazarlık herşeyin özünde var. Bir malın değeri gerçekten satmak istediğiniz değer olabilir ama o fiyatı verecek birisi çıkarsa onu realize edebilirsiniz. O malın değerini kullanıcılar belirler. Ne yazık ki sizin belirlemeniz biraz zor.
  • noktasına kadar gun katılıyorum size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.