Şimdi Ara

Linux Hakkında Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mandrake 9.1 i indiriorum.Merak ettiğim bazı şeyler var.
    Nasıl kurulur?
    Neler Gerekli ?
    Göçmeyen bi İŞletim Sistemi mi ? bunlar gibi birsürü sorum olur ilgilenenlere.bana linuxtan tam anlamaıyla anlatabilecek arkadaşlar yardım edebilir mi?
    Bu mandrake yi kurmasam da indiriorum.ama kurmakta yeni bi deneyimde kazanmak isterim açıkçası



  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Lecher</i>
    <br />Mandrake 9.1 i indiriorum.Merak ettiğim bazı şeyler var.
    Nasıl kurulur?<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Kurulumu oldukça kolay artık yeni linuxlerin iki tane primary partion yap onlardan birine kur.
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>
    Neler Gerekli ?<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Aslında linux 486 lara bile kurulabiliyormuş ama yeni linuzler grafik ara tabanıyla oldukça iyi makineler isteyebiliyorlar.
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>
    Göçmeyen bi İŞletim Sistemi mi ? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Eski linuxler evet göçmüyo 3 sene makineyi açık bırak gidiyo diyorlar hatta anlatılan çok linux efsanesi vardır duvarların ardında yeri unutulan linux serverlar gibi. Ama yenilerini gerçek linux kullanıcıları da çok methetmiyor ,ne kadar kullanıcıya yaklaşırsa o kadar sorun çıkarıyor.
    Linux için bir çok mail grubu var. Oralara soracağın sorular genelde yanıtsız kalmayacaktır.Aslında ben bunu linux kullanıcılar grubunada söylemiştim ama çok ilgilenen çıkmadı: Ben mailime hergün gereksiz onlarca mail gelmesini istemiyorum neden bunu forum ortamına taşımıyolar bir türlü anlayamadım umarım bu da olur.




  • nerde fazla görsellik varsa ordan kork ben bunu bilr bunu söylerim linuxların cılkı cıkmaya basladı herifle 7 CD linux cıkardılar (SuSE) içinde yok yok bizim milletimiz ööle millet ki işine yarar yaramaz düsünmez hepsini kurar kuruyolar ondan sonra onun içinde kaybolup gidiyolar valla ne diyeyim hayırlısı hepimiz için. ben Slackware linux kullanıyorum cogunlukla linux ile ilgili işlerimde biraz tutucu bir sürümdür ama saglamdır .. dedigin dogru linux demek saglamlık demek ama hata verdimi de içinden cıkmak için yolunu bilsen bile ugrasmak yerine formatı basmak isteyebilirsin :) herşeye ragmen stabil ve iyi kullanıldıgı takdirde dörtdörtlük bir işletim sistemi ..
  • Mandrake 9,1 gerçekten çok iyidir merak etme...
    ayrıca kurulum da sorun yaşamazsın ayrıcada büyük ihtimalle bilg. bütün parçlarını tanıycaktır...
    yakın zamanda bir arkdaşım kurdu çok kolay ve güzel dedi
  • hdd 'den önemli veri varsa yedekle , ilk kez kuracağın için hdd bölümlemede hata yapıp verilerini uçurabilirisn...arkadaşım gözümün önünde yapmıştı ,hayırrrr diye durdurmaya çalıştım ama geç olmuştu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.