Şimdi Ara

gprs kötü haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telsimin gprs kampanyasi 30.09.2003te bitiyor maalesef. Hep beraber mail atalim telsime,özel bir baslik acalim.



  • böyle kafadan sallama haberler ile doldurmayın buraları yeter be. böyle bir haberi nerden duydun telsimin sitesinde bundan bahsetmiyor,
  • karizma2 +1
    nerden duydun bu haberi?kaynak gösterin önce.
  • Sen kendin gibi sallamacımı sandın milleti, yeni gprs almayı düşünenler için yararlı olur diye verdim bu bilgiyi, okumanız varsa yazın telsim müşteri hizmetlerine yada arayın öğrenin sonra yazın buraya uydurmuyoruz herhalde bu ayın 30unda bitiyor diye, önce öğren sonra konuş ki senin yazdığını okuyan sana inansın güvensin.
  • Arkadaş böyle bir haberi ilk defa senden duyuyoruz.Böyle söylentilerin aslını göstermeden açıklama yapmayın.Eğer doğruysa kötü haber[V]
  • kursattekin kardeşim bu sana yonelik bir tepki değil.buna benzer çok dedikodu yayıldı burada.sitede yeni oldugun icin bunlardan haberin yok.o nedenle boyle bir haber veririken "Müşteri hizmetlerinden öğrendim" veya "mail atmıştım ona karşılık bu cevabı verdiler" türünde kaynak belirtmen bu tür tepkileri önleyecektir.Kusura bakma alışırsın zamanla.[frndsp]
  • Bakın ben telsime bilgi için mail attım kendi sayfasından, dün gece gprsimi açtırmıştım cevap bugün geldi, ücretlendirmeyi sormuştum 30.09.2003 e kadar sabit dedi, yeni fiyatlandırma hakkında bilgi sordum henüz gelmedi cevap, milleti tedirgin etmek gibi bir düşüncem yok, ben buradan bilgi alıp faydalandığım da oldu dediğiniz gibi çok saçma şeylerle kafa karıştıranda siz de bir araştırın beni onaylayın ki herkes gerçeği bilip faydalansın.
  • Ben daha önce bilseydim açtırmazdım o yüzden işinize yarar diye düşünmüştüm, hatamı yapmışım.
  • böyle salak salak bilgilerle insanları kandırmayın.o kadar bilyorsan kaynak göstersene.az önce müş hizmetleriyle görüştüm.telsimin sayfalarına girdim böyle bir şey yok.zaten erden de ne beklenir siteye girer bir iki tane salak ortaya bir laf atarlar.üfff arkadaşlar bir gelişme yok.
  • Eri küçümseme kardeş ayrıca oradaki Türk Bayrağına iyi bak lafını bil, varmısınız o halde bu ayın sonundan sonra telsim hiç bir açıklama yapmazda aynı şekilde devam ederse ücretlendirme ben *****im, ama fiyat konusunda yeni politika izler yada yoğun istek nedeniyle kampanyamızı uzattık türü bir bilgi geçerse sen *****sin kabul ediyormusun. Hem bu forumun amacı sapmış bir şeyi paylaşmak amaç iken şu an benim amacım doğruluğuna inandırmak çok yazık. Inanan inanır, ben sizin için yazdım u bilgiyi, kendim zaten biliyorum değilmi, sizi kekleyip elime ne geçecek varın siz düşünün.
  • Beyler karalama yerine buyurun Telsim GPRS Servisi Müşteri Hizmetleri Bilgi ve Destek hattı:
    0212-448 52 12 ve 0212 - 448 52 13
    Arayın ve sonucu yazın, gerçi verdiğim bu numaraların benim olmadığına da inandırmam gerek ya amacım millete faydalı olmak yoksa kime neyi ispatlamam gerekir, mağdur olmayın istedim o kadar. Arayanlar yazsın görelim ak koyunla kara koyunu,
  • şimdi o şeref*iz kelimelerine dikkat et.burada kimseye bu şekilde hitap edilemez.sen gelmeden önce burada kekleyenlerin sayısını bir bilsen.cumartesi günü telsim bölge müdürlüğündeydim böyle bir şeyin olmadığı sistemlerin yenilenmeden fiyat değişikliği olmayacağı söylendi.bak sırf sen söyledin diye az önce mhyi aradım o kadar bekledim.hayır bunu kim söylüyorsa sizinle dalga geçmek için söylemiştir diyor bunu mh.yetmedi telsimin sitesine girdik orda da böyle bir şey yazmıyor.yani kaynak neresi?
  • şimdi de 0212 448 52 12 yi aradım onlarda iddia ediyorlar bakın diyorum ki bu konuda 30 eylülden sonra bir değişiklik varmış diyorlar.kesinlikle böyle bir şey yok diyorlar.şimdi kime inanayım müş.hizmetlerine mi?yoksa kürşata mı
  • sen salak salak yazma dedin, gene de haklısın özür dilerim, dediğim gibi ben daha dün açtırdım gprsimi, bilsem açtırmazdım, dün açıldı ve telefondan wap sitelerine girdim, bir müddet sonra giremedim,mail yazdım telsimin sitesinden ve bugün cevap geldi, çalışma falan v.s., bulunduğunuz yerin tam adresi, alan açıkmı kapalımı v.s. sorular soruyor ve ücretlendirme konusundaki sorumda wap için ücret ödeyip ödemiyeceğimi sordum numara çevirirse ödersin dedi 0542li bir numaraydı işte, sabit ücret için 30.09 tarihini de vermişti, tekrar yazdım gelen maili burada yayınlarım, bence sizde yazın bilgi icin yarına cevap gelir, sonra burada yazın, ben o kadfar sordum telsime 4-5 ay yada bu yıl sonuna kadar devam eder dediler ama onlar da bilmiyorlardı, bu yazan kişi yetkili, karar sizin, amacım kafa karıştırmak değil,kimsenin hakkına girmek te istemem.
  • bölge müdürlüğündeki yetkili de yukarıda yazdığım gibi sistemler dğişmeden fiyat değişmez dedi.en fazla sabit ücrete zam gelir dedi.şimdi mail yazıyorum.cevabı da yayımlayacağım.
  • ben de istemem telsimin kb basina fiyat uygulamasını, inşallah sadece ufak bir zamla geçiştirir ama emin olunki bana o şekilde bilgi verildi telsim tarafından, zaman herşeyi gösterir.
  • Arkadaslar
    Böyle Gerizekalı kişilerin açtığı topiclere cevap yazmayalım.
    Bunların amacı nedir ben anlayamadım?

    turkcell le falan ortak bir çalışman mı var ?
    Nedir bu telsim düşmanlığı? tamam 31 eylül de sabit ücret olsun, çok mu memnun olucan..........? Ne diye böyle s.a.l.a.k bir topic açıyorsun

    B.e.y.i.n.s.i.z Heerif
  • Ne adamsınız arkadaslar.Bir degisiklik yapacaklar ise bunu kimse degistiremez.Bekleyip gorelim.Kb basına ucretlendirmeye gecerse kim kalır telsimde dusunun bi.Daha garanti kurumlar varken.GPRS servisini kullanan kim varsa telsimi bırakır o zaman.Telsimin GPRS yatırımı da bosa gider o zaman.Kb basına ucretlendirmeye gecmez gecemez.Eger gecer ise bu isin basında isi bilmeyen, analiz yapmayı bilmeyenadamlar var demektir.Kb basına ucretlendirmeye gecerlerse bizde Telsimi bırakırız olur biter.Uzmeyin tatlı canınızı.
  • Telsim, KB başına haber vermeden geçmez inşallah.
    Yoksa çok yüksek fatura gelir alimallah
  • konuyu kitletmek isteyen arkadaşlar varsa devam edebilirler [dont]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.