Şimdi Ara

Uydu ile bedava download!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
8.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ilk önce sunu diyebilirimki bu SkyStar Kartini almama bir neticede sizler oldunuz.Su an elimde chip dergisi bulunmadigi icin boardlari arastiriken sunu okudum ve paylasmak istedim (Bu yazilanlari su anda demek üzereyim bakalim hayirlisi selamlar)

    Bu bir alintidir su sayfadan üyelik sart yanliz:
    http://forum.digital-sistem.com/upload/showthread.php?threadid=116&highlight=progdvb&s=23dcd83736947937d1e7e97e5b71143c
    ---------------------------------------------------------------------
    Şifreli Yayınları izleyebilmek için gerekli tüm programlar burada
    Yeniden Hoşgeldik diyelim :-)
    1- İlk olarak ProgDVB4.23 yi pc mize kuralım.
    ya da ProgDVB4.18.1 bu hala benim favorim. son sürüm progdvb4.24.2 çıktı henüz deneyemedim ama bu akşam kuracam.
    diğer seçenek te MyTheatre2.76 kurabilirsiniz. ancak mytheatre win98 de çalışmaz.
    2- 6in1 için MDYanksee-1.07 kurmanız gerekiyor. rar dosyasını açtıktan sonra klasör içindekileri Progdvb ana dizini içine tekrar kopyalamanız gerekecek. mythetre için plugins içine kopyalayınız. MDYanksee ile Nozap olayı şimdilik bitti maalesef çözülemiyor. (önemli not: 98 kullanıyorsanız yankse98.dll kalsın yankse.dll dosyasını silin, nt 2000 yada xp kullanıyorsanız yankse.dll kalsın yankse98.dll dosyasını silin. ikisinden sadece biri bulunması gerekir).
    MdYankse ayarları:
    Progdvb için plugins seç, Yankse seç, Active seç, Loggind ECM seç, loggin PMT seç, read PMT always yada On sID Change seçili olsun, ECM filter invalid seçili olsun, AUTO pids ve AUTO ECM seçili olsun.
    3- en önemli dosya softcam.key 'i ProgDVB ana dizini içine, mytheatrede de ana dizin içine kopyalayın (devamlı güncel).
    bu işlmlerden sonra 6in1 şifreli yayınları izlemeye hazırsınız demektir.

    Şimdi gelelim şifre bulma pluginlerine ve de au şifre bulan pluginlere:
    1- en önemlisi snitchV2.1-build29 bununla hispasattaki tvcabo ve viaların ve hotbirtteki polsatın şifrelerini auto bulup izleyebilirsiniz. ayrıca softcam.keyin içinede kendisi yeni şifreyi auto olarak yazar.
    YENİ SnitchV2.2Build30
    2- st*rdigital için MDfaust indirip açtığınızda klasör içinden dosyaları Progdvb ana klasörü içine ya da mytheatrede plugins dizini içine yapıştırın. bu pluginlede st*rın şifrelerini otomatik bulabilirsiniz.
    3- Yenisi fenrir1-03.1 eskisi Fenrir-1-02.1.Nagra yukardaki işlemler gibi yapılacak.AU yaptığı sistemler - viaccess1 - irdeto1/betacrypt1 - seca1 - nagravision1 - conax (conax master keyleri public olduğunda çalışır).fenrire gerekli hazır dosyalarbunu indirip fenrirde gerekli yerlere kopyalayın.(au yapabilmesi için gerekli ben daha denemedim ama akşama deniycem).

    progdvb tüm uyduların frekans listesi;
    JoshyFun's un 7 Ağustosta editlediği zipli dosyadır.
    Progdvb yardımcı pluginler:
    a- mpgdecoder
    b- elecard logo yoketme Merdal'dan alıntı: pc ye yükle,,hedef olarak prog dvb'deki mpgdec.ax dosyasını göstererek çalıştır,başarıyla kuruldu mesajını göreceksin,sonra register dosyasını tekrar çalıştır,kaybolacaktır.
    c- teletext için
    d- green buton
    e- büyük green buton
    f- Pid Scanner
    g- Dosya Yakalama file graber YENİ file graber1.15ver.
    Açıklama; ilk olarak file graberi indir ve progdvb modules kısmına kur. progdvb çalıştır.
    file graberi açmadan önce w3 uydusunda iken 11449 V tarat ve opensky ın internet yazan kanalı üzerine tıkla o kanalda iken,
    service tıkla orada prog file graber diye bir seçenek çıkacaktır. (doğru yere attı isen.) onu tıkla file graber ekranı çıkacak. oradan new i tıkla pide 3010 3011 3012 yaz ok de.
    options seç ordakiler C:\tmp\Work\ C:\tmp\Bad\ ve C:\tmp\Out\ olacak öle ise o pencereyi kapat ve C:\ dizinine tmp diye yeni klasör aç ve tmp nin altınada Work Bad ve Out diye 3 tane yeni klasör daha aç. şimdi filter tıkla.
    alltypes ve unknow tıklı olmasın yoksa pc bir anda bir sürü gereksiz dosya ile dolar. soldan indirmek istediğin dosya türlerini seç sağ taraftan indirmek istediğin dosya boyutarını ayarlayabilirsin. (min file size ve max file size diğerlerine dokunma). Ok de çık.

    Selamlar ve Basarilar




  • Skystar 2 Technisat firması tarafından üretilen bir kart almanya da fiyatı yaklaşık olarak 40 Euro hatta 3 ay önce 35 euro ya kadar düşmüştü. ( Bakınız Ebay.de "skaystar 2 yazıp Suchen tuşuna basın " Hala europeanonline.com ( Dijital uydu ile internet aylık 9,95 euro ) bu kartı bir aylık abone olan kullanıcılarına 60 euro karşılığında satmaktadır. Türkiye de internet üzerinde satış yapan siteler hepsiburada.com 99 euro markom.com 75 euro ( kredi kartı havale vs durumunda fiyat artıyor 80 euro civarında oluyor ) antes.com 75 euro bir ara 65 euro ya farklı bir modelini satıyordu kalmamış ( bu site online satış yapmıyor ) Bu kart ile uydu üzerindeki dijital yayınları seyredebilir 400 mb ile download yapabilirsiniz önce abone olmanız gerekir. Dijitürk'ün olduğu uyduda opensky isimli (sanırım bir tane daha var süperonline hariç ) bir servis sağlayıcı var zaten. Sanırım alınan bilgilerde oradan alınıyordur ? .. Çanak anten 90 dan büyük olmalı bilgisayarınız en az P3 700 biraz kablo bir universal LNB ( çanak antenine takılır) çanak anten tv kartı ( skystar 2 ) program sanırım progdvb isimli bir proğramdı . Aynı zamanda bu kartla yaklaşık 700 kanalı şifreli şifresiz ( şifre kırabilen yazılımlarla ki bunlar mevcut)seyredebilirsiniz. Bunları nereden mi biliyorum 6 aydır bu kartı almak ( yada almanyadan getirtmek için uğraştım ) istedim ama şimdi de pahalı buluyorum adamlar 40 euro ya alırken ben 75 + kdv vermek istemiyorum ( 150 milyon tutuyor + 40-50 milyon çanak lnb )umarım bu pahalı internete bir çözüm bulunurda biz de böyle fellik fellik bedava internet ucuz internet peşinde koşmayız...selamlar




  • europeanonline.com sitesi açılmıyo yaw bi yanlışlık mı var acep?
  • www.europeonline.com
  • hadi dostlar o kadar topic acilmis bu SS2 ile ilgili o kadar kullanan var yok mu hicforuma uydudan katilan aramiza..
  • Söz konusu yazıyı farklı bir topicle görüşlerinize sundum.
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=58214
  • yanlış hatırlamıyosam çift çıkış lnb ler var onlarla yapıyon bende yapcam da ordan biliyom:)
  • One ya kim hortlattı bu topiği
  • oha bee arkadaşlar cevap yazarken topik tarihine bakın yaw.Bu topiği açan adam ölmüştür belki...
  • çok komiş olmuş yaw 2 sene sonra jeton düşermi. ha bişey mi dedin.
  • olmk forum aradan çıktı wallaha ya konu hortlamaları oldu cidden yani
  • Allah iyiliğinizi versin Ya tarihe bakmadan ne oluyor lem diyip girdim okuyup duruyorum. Bir an dejavu yaşar gibi oldum. Böyle bilindik eski bir olay şimdi mi duyuluyor ya da başka bir dalga mı var diye merak ederken 2003 yazısını ve 3. sayfadaki topiği ilk hortlatan arkadaşın msjını görünce kotpum Süper yaw Allah da sizi güldürsün akşam akşam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: msenol3

    Almamız gereken kartın markası nedir?
    gerekli bilgi olan web adresi varmı ki?


    SKYSTAR 2.6C Ile yapilabiliyor bu olay.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: targetay

    Allah iyiliğinizi versin Ya tarihe bakmadan ne oluyor lem diyip girdim okuyup duruyorum. Bir an dejavu yaşar gibi oldum. Böyle bilindik eski bir olay şimdi mi duyuluyor ya da başka bir dalga mı var diye merak ederken 2003 yazısını ve 3. sayfadaki topiği ilk hortlatan arkadaşın msjını görünce kotpum Süper yaw Allah da sizi güldürsün akşam akşam




    Ya Formu Bastan Sona Kadar Okudum Burada Koptum Sırf Cevap Yazmak İçin Uye Oldum Ya Ölüyorum Gulmekten Boyle Bırsey Gormedım Ben :))))))))))))))))))





  • quote:

    Orjinalden alıntı: HaLLowMaN

    Arkadaşlar bütün gerçekler ortada denemeden bilmeden biraz fazla konuşuyorsunuz gibime geliyor.
    Bir arkadaş denemiş okuduğum kadarıyla bir saatte 45mb veri gelmiş diskine.. Tabii içeriği siz belirleyemiyorsunuz istemediğiniz şeyleri daha sonra silmeniz gerekecek.

    Visor;
    Sende ss2 olduğuna göre uydu çanak vs tertibatında kuruludur sanırım öyleyse yapman gereken dergiyi almak programları kurup denemek dimi bu kadar zor olmasa gerek.:)



    1 saatte 45 mb mı :)) ben 256 ile cok daha fazla alıyorum. bu arada 1 mb aylık sınırsız adsl ücreti 150 ytl civarında. Durum böyleyken bu bahsettiğiniz sistemnin hiçbir cekiciliği kalmıyor..
  • lan aq bende bi saattir okuyorum allahtan 11 eylül 2003 ü gördümde farkettim yoksa 2 yıllık daha okuyacaktımm ... nu nasıl iştir yawww
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Somebodysomeone


    quote:

    Orjinalden alıntı: HaLLowMaN

    Arkadaşlar bütün gerçekler ortada denemeden bilmeden biraz fazla konuşuyorsunuz gibime geliyor.
    Bir arkadaş denemiş okuduğum kadarıyla bir saatte 45mb veri gelmiş diskine.. Tabii içeriği siz belirleyemiyorsunuz istemediğiniz şeyleri daha sonra silmeniz gerekecek.

    Visor;
    Sende ss2 olduğuna göre uydu çanak vs tertibatında kuruludur sanırım öyleyse yapman gereken dergiyi almak programları kurup denemek dimi bu kadar zor olmasa gerek.:)



    1 saatte 45 mb mı :)) ben 256 ile cok daha fazla alıyorum. bu arada 1 mb aylık sınırsız adsl ücreti 150 ytl civarında. Durum böyleyken bu bahsettiğiniz sistemnin hiçbir cekiciliği kalmıyor..


    aferin




  • hocam alemsin ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.