Şimdi Ara

'Apache Modem' bağlantıyı kesince hattı kapatmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apache 56K Modemim var. Internete sorunsuz bağlanıp yine sorunsuz işlemlerimi yapıyorum. Bağlantıyı kesince ISS'den bağlantıyı kesiyor ancak telekoma "off" sinyalini göndermiyor. Hattı açık bırakıyor. Düzeltmem için ya bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor ya da aygıt yöneticisinden önce devre dışı bırakıyorum sonra tekrar etkinleştiriyorum. İşletim sistemim Win XP Pro. Lütfen yardım edin.



  • Driverlerini guncellemeyi dene karti baska slotta dene.Modeme sadece hatti bagla telefona paralel verme.Sorun telefon hattindan kaynaklaniyor olabilir.
  • Valla sende uzun kalıyor ben XP de 3 tane modem falan kullandım Hayes, Creative, Conexant gibi modemler işte bağlnıyorsun hiç sorun yok fakat bağlantıyı kesince hemen kesmiyor biraz gecikiyor bu windowsdan olan bir sorun herhalde ayrıca bu modemleri farklı bilgisayarlar da denedim.
  • Selamlar...

    Bende de external apache modem var ve aynen sendeki sorunu yaşıyorum. geçen kış yağmur yağarken evin civarına yıldırım düştü ve o zamandan beri sorunu yaşıyorum. senin modem de yıldırımdan felan etkilenmiş olabilir. duyduğuma göre bu apache modemlerin genel problemi imiş.

    saygılar

    Debugger
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.