Şimdi Ara

tavsiye istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ilk önce ya yeter demeyin :) uğraşmadan duramıyorum birşeyler yapmam lazım yoksa rahat edemiyorum, bu da fos çıkarsa diyorsunuzdur şimdi :)

    neyse biri ile anlaştım soğutma kiti için ama tavsiye bekliyorum şunun için ki.toplam 3 blok var cpu, nb, gpu, işin biraz daha ucuz ve çabuk çıkması için ilk etapta grafik kartının ramlerine bloklar koymadan bakır soğutucu destekli yapmayı düşünüyorum yani sadece gpu bloğu olacak ama sistem kolance gibi kasa üstüne monte bir sistem su ve radyatör burada olacak kasa içinde değil extra birkaç aparat var suyu serin tutmak için ama maliyeti çok yükseltmezsse onu da ekliycem, yakında o da belli olur.mesela 1-2 ay sonra ram için bloklarrı yaptırıp kullanan kişinin bunu updatet etmesini sağlasam yanlış olurmu.
    bu sefer finasmanı kendim karşılıyorum ve kendim ilgileniyorum:) ona göre, boş duranı Allah da sevmez kul da dimi yani:)
    bu arada sadece bu fikir kötümü olur iyimi yönünde mesajlar bekliyorum şimdiden sağolun.



  • arkadaşlar bekliyorum sizce büyük bir eksiklikmi değil mi şu anda benim için çok önemli.
  • arbiter bant ulaştı ilk olarak teşekkür ederim...
    daha sora bugün konya sokak,rüzgarlı sokak ve büyük sanayi yi gezdim Büyük sanayide dayılarımın yanına uğradım(ankara)...
    ellerinde küçük radyatörler var önüne 20 cm lik bi fan la box yapmak hatta olursa pompayı da box a sıkıştırmayı düşünüyorum bence kasa üsütne kasa hoş olmas(bi de fazla büyük olur sanırım(senin icebox gibi comp yanında durursa daha iii olur) bi de update yerine ilk başta girsen ram olayına daha rahat edersin... ben gönderdiiin bantla ram e içe içe duran bakır ve ya bi kat bakır bi kat aliminyum plaka düşünüyorum sen ne dersin ???????[bye][bye][bye][bye][bye]
  • radyatörlerin fotolarını ve tam ölçülerini yazarmısın.
    dene bakalım sonuçta söküp takılabilen birşey:) ısı farkını da yazarsın. ben sadece aliminyum hs ile 9700'de çok iyi bir sonuç almıştım 20k o bantlar ve hs lerle geldi.
  • diji fotom ve ısı ölçüm aletim yok ama araba markası ve büyüklük olarak radyatörlerin ölçülerini yazarım istersen cep telimle foto çekerim ama sonuç iii olmas
    ram hs için de çizm yapabilirsem yollarım ama kısaca bi banta ram e bi bant bakırın iç yüzüne üstüne de daha küçük aliminyum....
    bakalım nolcak!!!!!!!!!!
  • ölçüleri bu akşam ve ya sabah verme imkanın var mı.
  • radyatörün ölçüsünü verebilirim
    ama hs için emin deilim olayı kafamda tamamlayabilirsem hafta içi malzeme almaya çıkıcam....
    yine de bişiyler göndermeye çalışırım bi de bu arada 7250 nin ırda kablo suyla data transferine uraşıyorum....
    saygılar.......
  • arbiter bugün dayım dükkan açmamış ondan ölçüleri alamadım...
    sorry pztsi olur sanırım
    bu arada 2 kat metal yerine amd box soğutucusunu ram lere göre kesmeye karar verdim petekleri üzrüinde olarak sen ne dersin???
  • benimki de aynı olay eski soğutucuyu kesip yapmıştım.:)tahmini birşey veremezmisin ölçü ve fiyat çok önemli pazartesi set yapımı başlıyor şu anda herşey etken.
  • umarım yarın sabaha mark model ölçü ve fiyat olarak vericem
    ram hs leri için iç içe planıma doğru malzeme sağı solu soruşturmakla ve denemekle sanırım 3-5 haftamı alır ondan hs amd hs kesmeye karar verdim
    senin hs den aldııın sonuç iiimiydi ve ağırlık nedeniyle peteklerde kısaltma yaptınmı???
    "Be patient my friend!!!!" [bandt][othr]
  • arbiter gitmeden geri döndü :)
  • @arbiter: galiba eksiklik olur, çünkü iceboxun radyatörü kasa içinde olduğu için kasa içi sıcaklığı bayaa düşüyordu ve böylece ram üstünde heatsinkler yeterli oluyordu (yüksek oc için).

    ramların 2 tarafı için de blok kullanmak zor işi tabi, çünkü tek giriş tek çıkış yapmak biraz zor, eğer sorun buysa tek taraflı blok da heralde yeterli olur ?!?!
  • Confusion ölçüler 16cm-16cm olursa kutu için mükemmel olur tam oturur.

    CraZy bakır hs koymamın amacı ilk aşamada işi çabuklaştırmak ve maliyeti düşürmek sonuçta küçük bir update ile ramlerede blok ayarlayıp olayı çözerim ama ilk versiyon böyle çıkıcak mecburen gerçi hsler yeterli büyüklükte ve bakır olduğundan problem çıkmayacaktır.aynı hslerden mosteflere de koymayı düşünüyorum yani toplam bakır soğutucu olarak 8 ramler minimum 6 tane mostefler için pakete dahil edicem komple set böyle çıkacak inşallah.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supergokhan</i>
    <br />arbiter gitmeden geri döndü :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    normalde 2-3 ay mecburen bazı maddi sebeplerden dolayı uzak kalacaktım ama hiç ummadığım bir şekilde olay çözüldü Allaha şükür ben de çalışmalarıma devam edicem.
  • yav bu su işi çok yaş bi iş..ya sızdırırsa noolacak?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by arbiter</i>
    <br />aynı hslerden mosteflere de koymayı düşünüyorum yani toplam bakır soğutucu olarak 8 ramler minimum 6 tane mostefler için pakete dahil edicem komple set böyle çıkacak inşallah.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    ok, blok u tamamlayınca bende hs leri alacağım 1x512 rama takarım artık :)

    çalışmalarına böyle devam edersen galiba yakında herkes su soğtumaya geçecek

    ve 9700 de satmaktan vazgeçtin heralde (pm atmıştım, para tamam gibi),


    @zodyak: rekorlarla bağlantı iyi yapılırsa çok çok düşük bir olasılık.
  • CraZy_WarRioR vazgeçmedim :) ama ıce box'u senin kasaya göre ayarlamak lazım biliyorsun kasa kapağını keseceksin ıce box'a göre 9700'de unutmadım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.