Şimdi Ara

MSI K7N2G-L(nforce2 IGP)kullananlarin dikkatine!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaslar msi k7n2g-l nin uzerine amd 2500+ aldim her turlu seyi denedim.fan, termal pasta,artic silver....ama alet hic bi turlu 56 nin altina dusmuyor genelde 60 C civarlarinda calisiyor. adanada oturuyorum burasi biraz sıcak ama yinede islemci sicakligi normal degilmis gibi geldi bana. ama sistem performansinda bi sorun yok gayet iyi calisiyo.kitlenme ve benzeri bi sey yok .anakart sicakligi yanlis gosteriyor olabilirmi?? bu anakarttan kullanan arkadaslar acaba kac dercede calistiriyo islcemciyi??bu arada alet en yuksek cozunurluklerde bıle capturing yaparken takilmiyor. p4 2400 512 ramle zor yapiyor bu capturingi. bende 256 mb ram var.



  • aynen bende de...sıcaklık 55-60 derece arasında ama herhangi bir sorun olmadı şimdiye kadar!!! (msi kt600)
  • MSI boardla cpu içindeki thermal dioddan ısıyı okur ve doğal olarak daha yüksek görünür okunan ısı...

    Siz diğer boardlar okunan 35-45 derecelik değerlere inanmıyorsunuz di mi...

    Hele hele P4'ler bile 38-40 derecelerde çalışırken yaz mevsiminde...
  • sorun olmaz bende de 1700+@ 2.0ghz da slk700+tmd fanla sapik derecelerde calisio ama hic sorun yok
  • çok sağolun arkadaşlar beni rahatlattınız benim döt atıyodu walla bişey olacak diye..
  • ya arkadaşlar bende de tam tersi.. sistem bu şekilde overclockluyken bile ve bu fanla çoğu programla (pc alert, motherbord monitor vs) cpu sıcaklığı max 38 derece. peki bu nedir???
  • Ben de de k7n2-l var. sıcaklık max 40 derece oluyor. msi kt4v de ise 60 larda geziyordu..Belki bios update ile giderilebilecek bir sorundur.Sorun diyorum çünkü hiçbir cpu kendi fanıyla ve havalar da soğuk değilken bu kadar serin olmaz.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by RyLand</i>
    <br />Ben de de k7n2-l var. sıcaklık max 40 derece oluyor. msi kt4v de ise 60 larda geziyordu..Belki bios update ile giderilebilecek bir sorundur.Sorun diyorum çünkü hiçbir cpu kendi fanıyla ve havalar da soğuk değilken bu kadar serin olmaz.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>bencede durum ole.cunku aradasta msi kt2 var bi de dandik bir fan 0.18 micron islemci 50 derece gozukuyo ama imkans#305;z adanada oda zaten 40 derecede.bence anakart dogru olcmuyo cunku sicaklik artinca gercekten performans dususu oluyo benim orjinal fanla 60 gosteriyodu alet k#305;p#305;rdam#305;yodu yeni fan ald#305;m yine 60 gosteriyo ama alet ucuyo cok izli calisiyo.




  • msi anakartlar genel olarak hem kendileri çok ısınıyo-muş, hem de işlemci çok ısınıyor ya da öyle görünüyor-muş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.