Şimdi Ara

Gasitaly marka sıralı sistem kullananların yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
6
Favori
62.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LPG forumunda ülkemize yeni giren İtalyan LPG markası Gasitaly ile ilgili gerek montaj yapan firmalar gerekse kullanıcıların yorumları ne internette ne de bu forumda yok. Bu marka sıralı sistemi kullanan arkadaşların ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarını ve montaj yapan bayilerimizinde ürünle ilgili bilgileri verebilirler mi?



  • yardımcı olurum bana pm at
  • 1000 km dir mazda 3 2010 aracımda kullanıyorum problem yok memnunum....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manovar

    1000 km dir mazda 3 2010 aracımda kullanıyorum problem yok memnunum....


    iyi sürüşler diliyorum size, umarım memnun kalırsınız.

    Bu arada gasitaly test sürüşü videosuna denk geldim gezerken;

    http://ekipgaz.com/default.asp?lang=tr&s=3&ss=310



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Berlin_ -- 12 Temmuz 2010; 11:47:25 >
  • Sadece 1 kişi mi taktırmış. Ben daha çok kişiden yorum bekliyordum.
  • honda civic 2005 model araca taktırdım çok memnunum hiç bir problem yok.
  • lpg konusunda hiç bir bilgim yok acaba hyundai getz 1.3 gls aracıma uyum konusu nasıl olur? prins'e baktım çok pahalı sanırım getz için çok lüks kaçacaktır. atiker ise fiyat olarak çok uygun geldi ama bilemiyorum tabi. haa bir de brc var. valla bir sürü marka var ama hangisi daha uygun kaçar aracıma nasıl olur bilmiyorum. konulara bakyorumda herkes lpg taktırdıktan sonra mutlaka bir servise gitmişliği oluyor. 5 yıldır kullanıyorum aracımı ama her 10.000 de bir götürüyorum bakıma. sorunsuz bu zamana kadar geldi bundan sonrada böyle gitsin istiyorum. lpg de bile kararsızım şu an.
  • atiker safefast sizin aracınıza uygundur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: audioslave

    lpg konusunda hiç bir bilgim yok acaba hyundai getz 1.3 gls aracıma uyum konusu nasıl olur? prins'e baktım çok pahalı sanırım getz için çok lüks kaçacaktır. atiker ise fiyat olarak çok uygun geldi ama bilemiyorum tabi. haa bir de brc var. valla bir sürü marka var ama hangisi daha uygun kaçar aracıma nasıl olur bilmiyorum. konulara bakyorumda herkes lpg taktırdıktan sonra mutlaka bir servise gitmişliği oluyor. 5 yıldır kullanıyorum aracımı ama her 10.000 de bir götürüyorum bakıma. sorunsuz bu zamana kadar geldi bundan sonrada böyle gitsin istiyorum. lpg de bile kararsızım şu an.


    Sizin aracın montaj şablonu var yetkili BRC bayilerinde, ilinizdeki güvenilir BRC bayileri için 2A Müh'ü arayıp sorabilirsiniz. Oradan hyundai'in tercih etmiş olduğu markayı gönül rahatlığı ile taktırıp keyifle sürebilirsiniz.

    Onun haricinde gasitaly gayet güzel bir ürün, zaten uzak doğuda büyük başarıları da var, onu da tercih edebilirsiniz.
  • S.A. haziran ayında gasitaly taktırdım aracım 2001 hyundai accent 1.5 75 kw (102 hp) yaklaşık 2.000 km yol katettim, sistemi arcıma gizli monte ettirdim, aracı kullandığınızda görünmediği için söylenmediğinde gazlı olduğunu anlayamazsınız, performans kaybım %0 demiyorum ama bilmeyen biri anlayamaz, aracımda performans ve hız kaybı yok araçla uyum sorunu yaşamadım, klima açık olarak hız kısıtlamasına gitmeden yarısı şehiriçi yarısı şehirdışı ve otobanda basarak agresif kullandım 40 litre gazla 460 km yaptım sadece uzun yolda denemedim ama 500 km'yi geçebileceğimi düşünüyorum, şehirlerarası yola çıkarsam bir depo gazla katettiğim mesafeyi yine burdan paylaşırım, genel kaide montaj ve montajı yapan servis önemli her zamanki gibi, sonuç; memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne alsam -- 4 Ağustos 2010; 9:55:47 >
  • Bende kafam rahat olsun diye sonunda Logan model aracıma BRC taktırdım. Gasitaly marka taktırmayı ciddi olarak düşündüm. Fakat arada 450 TL gibi bir fark olduğu için bilinen bir markayı taktırmayı seçtim. Karsda öğretmen olduğum için BRC daha ağır bastı. Bayisi var. Fakat Gasitaly henüz bayi ağını Türkiyeye tam yaygınlaştıramadı.
  • Otogaz sistemi seçiminde tüm kriterler önemli ama, montajı yapanın yakınınızda olması çok büyük avantaj o yüzden isabetli karar vermişsiniz. Benim karar vermemde etkili olanda gasitaly markasının hedef pazarının lüks araçlar olması yani markasına güvenmeyen lüks araçları hedefleyemez diye düşündüm ve yeni bir markanın riskine girdim, sonuç şu ana kadar memnunum.
  • piyasaya yeni girmesine rağmen olumlu şeyler duyuyoruz gasitaly hakkında ama hala forumda çok kullnan yok heralde.... fiyat ne düzeyde gasitaly de ayrıca kullanıcalar yorumlarını yazarsa çok yardımcı olurlar...
  • Haziran 2010'da 1.100/ 10 taksite taktırmıştım izmirde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne alsam -- 14 Eylül 2010; 11:05:02 >
  • Arkadaşlar Gasitaly ile uzun yol tüketim değerlerim;
    39 litre ile 505 km;
    güzergahın başlangıç ve bitişinde 30 Km'ye kadar şehiriçi yol katettim,
    motor devrim 2000-3000 rpm arası,
    hızım 100-130 km arasıydı,
    ortalama hızım 120 km,
    zaman zamanda 140 km hızlara da çıktım,
    aygaz otogaz kullandım,
    güzergahımın yarısında %5 ve %10 rampalar vardı,
    araçta 2 kişiydik, arka koltuklar ve bagaj full eşya dolu halde mesafenin yarısı klimalı yarısı klimasızdı,

    Ortalama 90 km hızla (90 km'yi geçmemek kaydıyla) 2000 rpm devir altında maksimum menzile (550-600 km) ulaşabileceğimi düşünüyorum.

    Aracımla ilk uzun yol tecrübemdi; milenyumun performansına hayran oldum, hele hele 3. vitesin torkuna 2000 devirden sonra araç resmen torkuyla farklı bir deneyim yaşatıyor (an geliyor araç coşuyor arkadan itildiğiniz hissine kapılıyorsunuz yada rokete takılmış gibi performans sergiliyor), fiyat/performans/yakıt konusunda en ideal araç diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne alsam -- 25 Eylül 2010; 21:07:01 >
  • herkese merhabalar...
    benim mitsubishi lancer plus aracım var.araştırdım brc yi herkes tavsiye ediyor ancak brc markanın ülkemizde imalatına başlanmış.italyadan gelmiyor yani
    http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/570/f/17497/g/BRC+-+2A+Muhendislik
    sayfayı bi incelemenizi isterim.şikayetler çok yani.gasitaly nin orijinal olarak italyadan geldiğini biliyorum.denizlideki servis 1250 ye 10 taksit yaparım diyor.izmirde 1100 e taktırdığını yazmış bi arkadaş.bide benim araca uygun mu taktıran varsa lütfen bilgilerini bizimle paylaşsın saygılar...
  • slm ben bügün taktırdım bakalım düzen tutacak mı ?inşallah tutar.
  • 10000 km oldu şu anda hiçbir problemim yok. tık demedi şimdiye kadar.
    tüketimim 170-190 arası değişiyor...
    GASITALY italyada bir türk firması tarafından üretiliyor diye biliyorum bu arada...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne alsam

    Haziran 2010'da 1.100/ 10 taksite taktırmıştım izmirde.



    Bende aracıma garanti bitişi taktırmak istiyorum. Nette kötü yorum bulamadım.

    Hyundai Era 1.4 Select



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerfx -- 26 Aralık 2010; 10:37:03 >
  • Su an en uygun fiyatli ithal kit. BMW 7.28 aracim var. 6 Sil. arac genelde uzun yol gidiyorum. Yaklasik 10000 km yaptim hicbir sorun yok. Performans kaybi yok diyebilirim. Daha once Cherokee bir aracim vardi. Yerli takiliydi ustunde ozellikle kis aylarinda tam gazda benzine atiyordu. Cift regulator takalim filan dediler o arada satmistim araci. Bu Gasitaly de tam gazda benzine atmiyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.