Şimdi Ara

FEMİNİZM ZIRVALARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aklıma yıllar önce okuduğum bi karikatür geldi (leman dergisinden)

    Kadınları da askere almışlar ve savaşa gidiyorlar.
    Kadınların aralarında konuştukları konu, "ağda yapmayı unuttum ölürsem rezil oldum" gibi şeylerdi
  • valla aslında siz medeni kanunları bi inceleyin kadınların erkeklerden daha üstün oldugunu orda daha iyi anladım sadece kendilerini çok iyi kamufle ediyorlar
  • ne yazıkk ki foruma üye olan kadın yok gibi birşey,olsa birtanesi de çıkıp karşıt görüşünü yazardı. bilgisayar işinde kadınların çok fazla aşama kaydedemediklerini düşünüyorum, belkide üstün olduğumuz bir alan varsa o da budur.
  • yerim ben onların feministliğini...hepsi bebek gibi oluyor iyi uygulama ile.keşke denk gelsem öle feministim diyen birine de tartışsak içine buhranlar düşürsem,kafasını allak bullak etsem,resetleyip öyle vatanın milletin evlatlarının kullanımına açsam.

    üstün oldukları konular dersen sevgili olduğun zamanki ikili ilişkilere bakarsan zaten görürsün.onlar güseldir,bitanedir,ilgi ister,şefkat ister...ister de ister sen de yaparsın hehe.

    ben naz yapıyorum,ilgi istiyorum,şefkat istiyorum,ondan sevgi sözcükleri bekliyorum,onun bana gelmesini bekliyorum.sırf zevk olsun diye.tavsiyem siz de yapın.biraz zekiyseniz ve azınız laf yapabiliyorsa çekinmeyin tartışın çoğunu alt edersiniz.

    sonuç olarak feminist olmak kızın kendine yaptığı işkencedir.öle çabalar durur mutlu da olamaz.bırakacan kendini sevdiğinin ellerine,kızlığını bileceksin gül gibi yaşayacaksın.kızlar kızlığını bildikten sonra kıymetini anlayacak mutlaka çıkar.

    erkekler her alanda kadınlardan üstündür.akıl,güç,mantık,direnç...ve hatta güsellikte bile.her kıza güsel diyemezsin çirkini çoktur ama erkeğin çirkini olmaz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.