Şimdi Ara

Samsung mu Casper mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dizüstü bilgisayar almaya karar verdim iki model arasında kararsız kaldım.Malum öğrenci adamız 2.sınıfta lazım olacak onun icin almak istiyorum.


    1-)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-r580-js04tr-intel-core-i5-430m-226ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750881&categoryId=98


    2-)http://www.hepsiburada.com/Liste/casper-nirvana-cnhbi720b-intel-core-i7-720qm-16ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd7600052&categoryId=98

    baska modellerde önerebilirsiniz ama en üst sınır 1600 dür o fiyattan yukarısını verecek durumum yok ama beni 3-4 sene idare etsin yeter

    Şimdiden teşekkürler







  • Marka ile ilgili bir takıntınız yoksa eğer Casper daha güçlü bir cihaz...Az bir farkla, Casper alabilirsiniz...
  • seninki mercedes mi? doğan mı? gibi olmuş biraz dostum..ben samsung diyorum
  • sağolun arkadaşlar teşekkür ettim
  • samsung'u tek geçerim Casper'a bulaşma
  • Samsung'u tek geçenleri tebrik ediyorum. İçiniz nasıl elveriyor aynı paraya daha zayıf bir makine almaya? Samsung'un daha zayıf olduğu kabak gibi ortada.

    GeCCCe seni ayrıca tebrik ediyorum. Tofaş-Mercedes ayrımını yapmakta güçlük çekmişsin bu başlıkta. Hiç yakıştıramadım.
  • Casper belki daha güzel bir makine olabilir ancak forumda birçok kişinin Casper'la ilgili kötü anıları var.Örneğin Casper'da kullanılan ekran kartlarında ekranı 6'ya bölen sorunlar kullanıcıları Casper'dan soğuttu.Bence de Casper'ın kullandığı malzeme çok kalitesiz.Ayrıca Samsung'un kalitesi tartışılmaz.Ancak kullanıcı tercihini istediği yönde yapabilir.Biz burada sadece tavsiye veriyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    Samsung'u tek geçenleri tebrik ediyorum. İçiniz nasıl elveriyor aynı paraya daha zayıf bir makine almaya? Samsung'un daha zayıf olduğu kabak gibi ortada.

    GeCCCe seni ayrıca tebrik ediyorum. Tofaş-Mercedes ayrımını yapmakta güçlük çekmişsin bu başlıkta. Hiç yakıştıramadım.

    yaw caspera oranla samsungu kıyaslarsak anlamında yazdım ben onu
  • bence asus'un i5'li 5730 ekran kartlı modelini al 1600 tl civarında olması lazım örnek olarak verdiğin 2 notebook'tanda iyi bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s-topmark

    Casper belki daha güzel bir makine olabilir ancak forumda birçok kişinin Casper'la ilgili kötü anıları var.Örneğin Casper'da kullanılan ekran kartlarında ekranı 6'ya bölen sorunlar kullanıcıları Casper'dan soğuttu.Bence de Casper'ın kullandığı malzeme çok kalitesiz.Ayrıca Samsung'un kalitesi tartışılmaz.Ancak kullanıcı tercihini istediği yönde yapabilir.Biz burada sadece tavsiye veriyoruz.


    s-topmark arkadaşıma +100000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RakunLander -- 15 Temmuz 2010; 9:09:02 >
  • Forumda her markayla ilgili akıl almaz şikayetler var. Buna bakarak bir ürün alacaksanız, ne yazık ki hiçbir şey almamak zorundasınız. Kalite sadece kasanın pürüzsüzlüğü, fanın sessizliği ya da ekranın parlaklığı değildir hepimizin bildiği üzere. Satılan malın arkasında durmaktır hepsinden önce gelen. Bu konuda da ne Samsung'u Casper'ın ötesine koyabilirsiniz, ne de Casper'ı Samsung'tan üstün görebilirsiniz. O yüzden "tek geçmek" ya da "tartışmamak" gibi sınırları zorlayan ifadeleri kullanacağınızda iki kere düşünmek zorundasınız.

    Şu başlıkta da sırf Samsung diye gidip daha zayıf olanı tavsiye etmek işte bu sebeplerden ötürü biraz fantezi olmuş kusura bakmayın. Bir Sony Vaio ya da Apple'dan bahsetseydik, bir nebze hak verilebilirdi fakat bunun da mümkün olmayacağını hepimiz biliyoruz.

    Şu ana kadar en ufak problem çıkarmayan, servis yüzü görmeyen bir Asus ürünü kullanıyorum diye gidip de her kıyaslamada Asus alın diyecek değilim. Bu kadar basite indirgemeyin her şeyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 15 Temmuz 2010; 19:17:08 >




  • 1 sene içinde hard diski,dvd-rom'u,ekran'ı bozulan en sonundada garantinin bittiği ay içerisinde ekran kartı durduk yere yanan GÜÇLÜ bir casper almıştım istersen sana yollayabilirim,sende bana bundan çok çok daha güçsüz bir laptop yolla olurmu?

    Arkadaşım sanada tavsiyem kesinlikle casper'dan uzak dur ben aldığım güne lanet ettim,ne kadar zorluklar yaşadım heleki kalkıp teknosa'dan casper almayı sakın düşünme.2 tane sorumsuz şirket birleşince benim gibi 2000 tl verdiğin laptop şimdi kutuların birinde yatar.


    quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    Samsung'u tek geçenleri tebrik ediyorum. İçiniz nasıl elveriyor aynı paraya daha zayıf bir makine almaya? Samsung'un daha zayıf olduğu kabak gibi ortada.

    GeCCCe seni ayrıca tebrik ediyorum. Tofaş-Mercedes ayrımını yapmakta güçlük çekmişsin bu başlıkta. Hiç yakıştıramadım.




  • casper ;)
  • İki markanın ürünlerini de kullandım.

    Casper teknik servis berbat. Ürünün sorununu gözlerine sokmanıza rağmen bildiklerini okuyorlar. Aşırı derecede ısınıyor. 3 adet farklı casper kullandım ( işyeri nedeniyle, yoksa gidip ısınan üründen neden 3 kere alayım değil mi) hepsinde ısınma sorunu vardı. Aşırı derecede hemde.

    Samsung cihazı 1 yıldır kullanıyorum. Ne fanında ekstra bir hız, ne de ısınma sorunu yaşıyorum. Servisi çok ilgili ( şansıma oturduğum semtin servisi iyi olabilir). Buram buram kalite kokuyor.
  • Diğerlerini bilmiyorum ama samsung kullanıyorum. Birkaç arkadaşımda da kullananlar var. şimdilik sıkıntı yok gibi. sessizliği ön planda.
  • bende samsung r522 Xobtr kullanıyrum..samsung gerçekten iyi...servisi felan.arkadasın dediği gibi kalite kokuyor...çok sessiz çalısıo.ısınmıyo.ben çok memnunum
  • Neden Hp düşünmedin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.