Şimdi Ara

titanium 450 watt psu fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim sorum şöyle:titanium 450 watt psu kullanıyorum.alalı 1 ay olmadı.biraz gürültülü çalışıyo.2 seçeneğim var diye düşünüyorum birincisi sessiz bir fan alıp değiştirmek ikincisi ise fanı 5 voltla çalıştırmak her ikisinde de alet garanti dışı kalacak :( benim derdim hangisi hem daha sessiz hem de daha fazla performanslı olur?çok şey mi istiyorum?



  • Ben de aynı sorunu yaşıyodum. Bi de bu alete noise killer filan demişler. Fanı değiştirmeye karar verdim. Fanı çıkartıp özelliklerine baktım, alet baya güçlü bir fan ama çok da sesli (sanırım 39cfm). PSU soğukken alet düşük devirde çalışıyor, ısınırsa fanın devri de artıyo (noise killer). Neyse ben fanı Vantec UV led fan ile değiştirdim. 5V a bağlamak yanlış olur çünkü psu baya ısınıbiliyor ve bu durumda yüksek hava akımı gerekebiliyor. Tavsiyem ya iade edip daha sessiz bir marka almak ya da çok güçsüz olmayan bir fan takmak.
  • Aspart'a katılıyorum psu nu açıp da garanti dışında bence bırak ma ses den şikayetçi isen geri iade et başka bir psu al Ama daha sessiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.