Şimdi Ara

Aopen de önden ses çıkışı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, daha önce de yazdım ama yeterli cvp alamadım.Aopen kasaların öndeki ses çıkışını kullanmak istiyorum.anakartta(Epox8K3A) bağlantı yerini bulamadım. AC'97 onboard ses kullanıyordum. şimdi Vibra 128 im vardı onu tekrar taktım. onun üzerinde TAD, CD_IN, AUX_IN olmak üzere üç tane takma yeri var. acaba bunlardan birine mi takılacak? ve de hangisine takacağız? kulaklık kulanmam gerek ama kullanamıyorum. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden sağlun[frndsp]



  • şimdi birkaç seçenek var.
    1. Anakart üzerinden ses çıkışı vardır ve kasanın ön panelinden gelen kablolar buraya takılır. (Burada hem kasanın hem boardının uyumlu olması lazım). En güzeli de budur.
    2. Yukarıdaki seçenekler çapraz olabilir, böyle bir ihtimalde 3. seçeneğe mecbur kalırsın.
    3. Kasanın ön panelinden uzanan iki tane (mikrofon ve speaker) kablo vardır. Bunları kasanın arka panelinde bulunan speaker ve mikrofon girişlerine takarsın. böylece ön panelini kullanabilirsin.
  • bu özelliği kullanmak için bu özelliğin anakartta olması lazım çoğu anakartlarda yok birtek msiKT4v'de gördüm bugüne kadar. bunun dışında kendin anakartın normal line in *out kısımlarını iç kısma aktarman lazım kendi yapacağın yada yaptıracağın kablolarla .
  • benim anakartta öyle bir özellik yok ama dediğim gibi ses kartının üstüne takarak sorun çözülür mü? (usb için var onu hallettik de...)

    zihnigonen kardeş, AUX_IN e mi takayım kasanın kablosunu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.