Şimdi Ara

bios update leri ni bulacak site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ivedi bios up gerekiyor bulacak site bilen yardıma koşsun lütfen



  • anakartların kendi web siteleri
  • www.wimsbios.com -www.driverzone.com - bios.ru
  • saolun arkadaşlar biosu bulduk kurduk sistem uçtu :)
    şimdi bursada 0 dan bios yazdıracak yer arıyoruz
  • Kardeş bios update denen iş anakartın markasından ve modelinden bulunur ve gerekli ise yapılır. bilmediğin siteden ne diye indirirsin bilmedğin dosyaları.

    20-30 dolar gitti şimdi.
    kolay gelsin.
  • bu yazdığım sitelerde bioslar yok onlarda anakartın üreticisinin sitesine yönlendiriyor sadece doğru biosu yüklemek için size klavuzluk ediyor sen doğru biosu yüklesen bile eğer sistem default değilde oc li ise tekrar açmayabiliyor.
    not: biosun sıfırdan yazılması diye birşey sözkonusu değildir. bios yazanlarda anakartın üreticisinden bin dosyasını indirip eproma kopyalıyor, yani kimse oturupta sıfırdan programlamıyor ki öyle yapacak babayiğit te yok denecek kadar az piyasada(türkiyede yok)
    msla anakartın asussa gidip rasgele bi asus biosu alip yazmıyorsun yeni bir boardsa zaten windows ortamında çalışan ve internetten doğru biosu bulup indirip yazıyor sana sadece izlemek kalıyor. eski bir boardsa veya bu destek yoksa anakartın model numarası rev.1.0 mı 2.0 (versiyonu) bunlara dikkat ederek indirmelisin. biosu yazmadan önce mutlaka "load default settings" yapmalısın.

    neyse olmuş birkere boardunun markası ve modelini yaz. yarın gelebilirsen(mecidiyeköy) pm at sana 10$ a yazayım 15 dolar fazladan para verme
  • arkadaşlar bende biliyorum bios update i ancak olay şu markası belli olmayan bir boardın biosunu aradık ettik üreticiyi bulduk ve hatta modeli noktasına virgülüne tutturduk up ı indirdik kurmaya başladık tek bir hata msjı vermeksizin sorunsuz kurdu ancak update succes...dedi pressf1 to contin dedikten sonra f1 e bastık eeeeeeee tepki yok bekle tepki yok klaveye tepki yok ne yaparsak yaptık kaldı öyle bir dahada açmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.