Şimdi Ara

Vantec Fan için Titreşim Önleyici İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genelde fanların üretimi esnasında aşırı yüksek teknoloji kullanılmadığı ve ucuz olması istendiğinden dolayı çoğu dengesiz üretilir. Bu dengesizlik yüksek devirlerde yada düşük devirlerde kasaya monte edildiği yerlerde titreşime neden olurlar. Bu titreşimler ise ya ev yapımı göreceli yeterli çözümler ile çözülebilir yada bu iş için öze olarak tasarlanmış ürünlerle olabilir. Ben şahsen özel tasarlanmış olmasını tercih ederim. Vantec'in jel bazlı bu ürünü 80 mm, 92 mm, 120 mm'lik fanlar için birebir olarak gözüküyor.

    Systemcooling.com'un yaptığı incelemede de bu titreşim emicilerin seste büyük değişme yarattığı belirtilmiş. Çoğu ürüne göre bu ürünün üretim maliyeti düşük olduğundan bence iyi bir şecenek olarak gözüküyor. Ülkemizdeki fiyatıda geçen günlerde belli oldu. İkili paketlerde satılan ürün 8$'dan burda satılacak. Ürünün birde Güç Kayanağı için olan bir modeli var ama inceleme yapan kişiler bunu çok yararlı bulmamışlar zira fan içerde kaldığından esas ses merkezi içerde kalmış.

    Aşırı sessizlik arayanlar için tanesi 4$'a gelen bu ürün bence denenmeye değer cinsten titreşimler kasa içersinde her geçen gün çok daha büyük bir ses kaynağı olmaya başladı.


    Sayfanın Linki : http://www.systemcooling.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1128








  • systemcooling.com sayfasında bu kitlerin 4.95$'ten satıldığı yazıyor. Dijital Center fiyatı ise kdv dahil yaklaşık 9.5$, neredeyse orijinal fiyatın iki katı. DC bu ürünü 2-3 tane getirmediğine göre yol+gümrük masrafları fiyatın bu kadar artmasına neden olabilir mi? Bence olamaz, çok pahalıya satıyorlar.
  • KDV'yi bir kere şirkete yüklemeniz çok yanlış yurt dışı gibi 5$ yerine 8$ olmasının nedeni büyük ihtimalle gümrük masrafları ve az adetli satılacak olması.

    Bence fiyat olayında genelde bakıldığında herne kadar haklı olsanızda Amerika'da doğmadığımız için bu yaklaşık fiyatlarda 2$'ın pek bir anlamı yok. Hatta firmaya böyle ucuz bir ürün için ithal edip uğraştığı için teşekkür etmek bile gerek kanımca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.