Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.534
Cevap
3
Favori
201.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freesys

    ben applanet.net e giremiyorum nedense. uygulamayı pc den cihaza yükledim fakat applications yada games e tıklayınca bembeyaz sayfa açılıyor başka birşey değil. zaman zaman sorun yaptığını okudum ve bilmiyorum bende tam sorunlu zamana mı denk geldim. ama siteden bakınca server status'a online gözüküyor. anlamadım açıkçası.
    birde devamlı aşağıda yada üstte reklamlar çıkıyor, bunları engellemenin bir yolu yok mu ?



    öğlen denemiştim öyleydi durum, şimdi denedim hala öyle applanet bende de. açıkçası ben telefon aldığımdan beri applanet düzgün olarak çok az çalıştı, sanırım sürekli takip etmek gerek açıldı mı açılmadı mı :)

    reklamlar için de, ben root atıp custom rom yükledikten sonra adfree diye bi program yüklü geliyor. bazılarında engelliyor bazılarında engellemiyor. daha o programı çok kurcalamadım açıkçası




  • ya ben root yapmak istemiyorum malum garanti olayları... sanırım root yapmadan da bu reklamlardan kurtulmak pek mümkün değil :( napalım mükemmel cihaz bunları çekilir kılıyor :)
  • Şu an tr garantili cihazlar için en güncel sürüm ne? 2.2 kastedmiyorum
  • Desire ile DesireHD arasındaki performans farkı yazılımcı arkadaşım bir DH kupa hediye edersin artık,şaka maka bir yanada parayla satılıyor mu acaba ya DH kupaları?

     HTC DESİRE kullanıcıları yorumları


    http://www.youtube.com/watch?v=f9Y5EHIpwNU&feature=player_embedded hatta videosu da bu ekran alıntısının izleyelim görelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaShErE -- 25 Mart 2011; 17:59:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: freesys
    ya ben root yapmak istemiyorum malum garanti olayları... sanırım root yapmadan da bu reklamlardan kurtulmak pek mümkün değil :( napalım mükemmel cihaz bunları çekilir kılıyor :)

    ben de öyle almıştim. market falan da gelmişti ne güzel :) ama bu hafıza olayı nedeniyle dayanamadım :) sonra değiştirsim mecburen ROM :)
  • Bu arada ücretli yazılım alabilceğimizi sanmıyorum şu an için marketin ücretli olanlara açılması gerekiyor bildiğim kadarı ile ki ilerde sorun olduğu zaman başlarına ekşiyelim Hoş iphone'dan gördüğüm kadarı ile fiyatları pek ucuz değil ama bakalım android markete gelince inş. aynı fiyatlar olmaz iphone'da ki gibi.Kullanabilir olarak ben sadece ndrive görüyorum alternatif pek yok,çalışmama sorununa gelince config dosyasının desire'a göre olması gerekiyor ki çalışsın.Eğer programı elde ederseniz config dosyasınıda bir şekilde paylaşırım ben,ndrive'ın güncel haritası da var bu arada indirmek isteyenler ..
  • yahu halbarad quadrant'ı indirdim benchmark yapıcaktım froyo'da desire hızlanmış o yolladığım videodakinden çok daha hızlı geçiyor bende ama gel gelelim score'u göremiyorum çünkü internet sitesine bağlanmıyor bir yolunu bulursam sendeki custom rom ile orjinali bir karşılaştıralım
  • WaShErE sağolasın vallaha şu an için satılmıyor ama üst yönetime bildiririm yoğun talep olursa satışa geçilebilir belki :D Bize bile zor geldi vallaha daha sırada bekleyen modlar bile var
  • Rica ederim lafı olmaz önemli olan farkı ortaya koymak yandık o zaman bize sıra falan gelmez o arada da kaynar zaten,biskremle falanda çözülcek gibi değil iş sen resmini güzelce bir çekte bari coral da ben aynısını yapıp baskı yaptırayim kupaya napalım
  • bire bir macro çekerim
  • Arkadaslar bir sorum olucak,1hafta kadar once aldim desirei ama msj yazarken dokunmatik ekran kendi kendine harf basiyo,ben bi harfe basiyorum o anda parmaginim bastigi yerle cok alakasiz yerlerdeki harflere de basiyo ayni zamanda.Normal kullanimda dokunmatik ekranda bi problem yok ama kimselere sms atamaz oldumm:)) sizce bu yazilimsal mi yoksa donanimsal bir problem mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaShErE

    yahu halbarad quadrant'ı indirdim benchmark yapıcaktım froyo'da desire hızlanmış o yolladığım videodakinden çok daha hızlı geçiyor bende ama gel gelelim score'u göremiyorum çünkü internet sitesine bağlanmıyor bir yolunu bulursam sendeki custom rom ile orjinali bir karşılaştıralım



    quadrant denedim aynen bende de hata verdi
  • arkadaslar istatistiksel olarak ne kadar sure
    konustugumuzu nerden gorebiliyoruz yada buna gore bir uygulama varmidir
  • Her dokunduğumda telefon titriyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uygurca

    Her dokunduğumda telefon titriyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

    Ayarlar> ses bölümünde mevcut.


    Telefonunuzun son güncel sürüm numarasını öğrenebilirmiyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaShErE

    Bu arada ücretli yazılım alabilceğimizi sanmıyorum şu an için marketin ücretli olanlara açılması gerekiyor bildiğim kadarı ile ki ilerde sorun olduğu zaman başlarına ekşiyelim Hoş iphone'dan gördüğüm kadarı ile fiyatları pek ucuz değil ama bakalım android markete gelince inş. aynı fiyatlar olmaz iphone'da ki gibi.Kullanabilir olarak ben sadece ndrive görüyorum alternatif pek yok,çalışmama sorununa gelince config dosyasının desire'a göre olması gerekiyor ki çalışsın.Eğer programı elde ederseniz config dosyasınıda bir şekilde paylaşırım ben,ndrive'ın güncel haritası da var bu arada indirmek isteyenler ..


    Ndrive güncel haritasını nereden bulabiliriz? Aslında bu korsan işlerini hiç sevmem ve tasvib etmem ama parasıyla alayım diyorum alamıyorum yahu.
    Bildiğim kadarıyla yasal olarak Türkiyeye satışı olmayan bir yazılımı farklı yollardan elde etmek korsana girmiyor. Belki link vermemiz hoş görülebilir bu konuda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayrul52


    quote:

    Orijinalden alıntı: Uygurca

    Her dokunduğumda telefon titriyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

    Ayarlar> ses bölümünde mevcut.


    Telefonunuzun son güncel sürüm numarasını öğrenebilirmiyim?


    Cevap için sağol ama işe yaramadı. Tarayıcıda iken harflere dokunduğum an titriyor :/

    Senin soruna gelince sanırım yazılım bilgisini soruyorsun: 2.31.184.4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 25 Mart 2011; 23:12:21 >
  • onun için de ayarlar>klavye > touch input> metin girişi> ses ve titret seçenekleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iski

    şarj aleti almak isteyenlere tavsiyem SAMSUNG 1500 Blutot kulaklık alın,
    içinde gelen şarj cihazı Desire şarj cihazının aynısı. Fiyat 48 TL,
    HIZLI AL .com sitesinde var. Hem kulaklığınız ve hem de ikinci şarj cihazınız olur.
    Ben öyle yaptım.


    bana da orjinal şarj aleti lazım. ikinciye ihtiyaç duyuluyo.

    bir soru :
    internet explorer giriş sayfasını boş bırakamıyor muyuz ? illa bir site yazdırıyor.

    oyun önerim :
    Guns'n Glory
    Leave Devil Alone

    her ikisi de tower defense türü örneği.
    ben her ikisini de çok başarılı buldum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemilova
    Arkadaslar bir sorum olucak,1hafta kadar once aldim desirei ama msj yazarken dokunmatik ekran kendi kendine harf basiyo,ben bi harfe basiyorum o anda parmaginim bastigi yerle cok alakasiz yerlerdeki harflere de basiyo ayni zamanda.Normal kullanimda dokunmatik ekranda bi problem yok ama kimselere sms atamaz oldumm:)) sizce bu yazilimsal mi yoksa donanimsal bir problem mi?

    merhaba arkadasim,

    bahsettigin problem ne yazikki desire in genel bir problemi. dikey klavye kullanarak hizli yazmaya kalkistiginda bu problem ortaya cikiyor. ancak yatay klavye de bu problem yok. herhalde dikey icin degil yatay icin optimizasyon yapmislar. deneme icin hizli bir sekilde "alalalalalalalala" yazmaya calis araya baska harflerin yazildigini gorebilirsin. bunun cozumu galiba yok. donanimsal bir sorun sanirsam.

    bir baska problem de tasarimla ilgili. tek elle dikey yazmaya calistiginizda parmaginiza uzak bir harfi basmaya calisin. basarken ekran kenara cok yakin oldugundan avuc iciniz yanliskla ekrana degiyor ve baska bir harf yada islem yapiyor. eli buyuk olanlar bu problemi yasamayabilirler. ama bu da tasarim ile ilgili bir problem. esimde iphone3 var onda deniyorum onda olmuyor. cunku ekran telefonun sinirinin daha ic tarafinda kaliyor. boylece avuc ici degsede ekrana degmedigi icin sorun olmuyor.




  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.