Şimdi Ara

LEADTEK TV DELUXE CAPTURE İLE İLGİLİ Bİ KAÇ SORU..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar leadtek tv kartıyla capture yapdıgımda c apture yaparken pause ımkanım yokmu yanı ne cekıyosa bıtırene kadar onumu cekmelıyım. Bir ikinciside kayıt yaparken hangi codeği secmeliyim ve orda capture seceneklerınden dvd vcd fln yazanlar ne oluyo yazarsanız sevinirim ..



  • eğer o kayıt yapma yerinde varsa vardır..eğer yoksa ful kaydedip başka prglarla editleyebilirsin çektiklerini..en kolay yol olarak..codec olayı hakkında da ancak bi yorum getirebilirim kullanmadığım için bilemiycem..dvd olayı herhalde divx formatında capture dır..vcd de bildiğim mpeg2 olsa gerek..
  • bende o tv kartından almak istiyorum ama kafamda bir kaç soru var:
    su anda kullandığım laconte yi alırken mpeg kayıt yapıyor demişlerdi hatta kutusunda yazıyor ama windvr programı ile kayıt yapabilyor..kendisi avi kaydediyor ve çok yer kaplıyor..Windvr da hiç pratik değil..Acaba senin kartta yardımcı programlar yardımıyla mı divx kaydediyor yoksa kendi yazılımı mı?Hakikkaten div X kayıt yapıyorsa kendi yazılımından kesin alırım ama yok, kumandada ki rec tuşu DivX kaydetmiyor diyorsan almayacağım...Cevabını bekliyorum..Ayrıca nereden kaça aldığınıda söylersen, internet adresi veya tel varsa dahil ederek çok müteşekkir olacağım sana karşı...
  • DVD mpeg2 (çok yer tutar görüntü çok iyi yani kaynak görüntüyle aynı)
    VCD mpeg(1) (az yer tutar görüntü kalitesiz)
    Divx mpeg4 (az yer tutar görüntü neredeyse DVD kalitesine yakın)
    diye biliyorum.
  • bilal kardeş kart iyi aslında divx formatında kayıt yapabılmek tamamen yazılım ısı zaten program ayarlarını yapıyosun pmeg1 mpeg 2 mpeg 4 formatında kayıt yapabılıyosun yanı9 dedıgın gıbı tek tusla divx kaydedıyosun capture olayıda cok makul ama en gıcık oldugum nokta kayıt sırasında pause yapamıyosun sonradan duzeltmeler yapabılırsın mesela bı talk show cekıyosun bıyerını cekmek ıstremıyosun veya reklam gırdı orayı pause lıyamıyosun oldugu gıbı cekmen lazm ama bunmuda bıl yanı onun dısında divx cok guzel kayıt edıyosun cok kalıtelı aynı tv gıbı ve cok az yer kaplıyo digerlerine göre .. hangı formatla cekecegıne sen karar verıyosun mpeg 1 mpeg 2 mpeg4 ( divx ) hangısnı ıstıyosan ayarlardan bı kere gırmen yeterlı sonra her kayıtda senın ayarladıgın sekılde kaydedıyo .. he bırde kumandası cekım gucu harıka odada hangı sekıdle tutarsan tut calsııyo o da ıyı bı ayrıntı ama dedıgım gıbı bı pause yok ona gıcık oldum ..
  • peki nereden aldın bu tv kartını?anlattığına göre bayağı iyi..pause olayıda zaten hiçbirinde yok sanırım..Windvr da varmış..çok kaliteli bir yazılım..3.0 versiyonu ama..intervideo.com dan indir..www.cracks.am den de crack ını indir..kullanırsın..ben malatyada yaşıyorum da aldığın yerin telefonu veya internet adresi artı fiyatını söylersen sevinirim..Avermedia dan daha kaliteli görüntüsü vardır herhalde..zaten yoksa istediği gibi kayıt yapsın yaramaz..ilgine şimdiden teşkkürler..Bu arada diğer arkadaşlara tavsiyem kesinlikle LA CONTE almayın avi kaydediyor, bir klip 3-4 gb yer kaplıyor..
  • bayaa iyi ya pause olayı benımeskı averde vardı . Görüntüsü aynı aver gibi yanı bı fark veya extrası yok capture cok ıyı ama mesela 1 dakıka 9 mgbyte fln normalde 4 dk lık bı klıp ceksen 36 mgbyte yapar hemde divx formatında .. Aldıgım yer goldbilgisayar kadıköy telını bılmıyorum ama adresiwww.pcgold.com.tr olması lazm .. fiyatıda 54 $ + kdv ben 85 mılyona aldım ..bu arada capture kalıtesı makınanın hızınada baglı bıldıgın gıbı ..
  • sağol adres için..fiyatta zaten hepsiburada da aynıydı..uzun zamandır ilgileniyorum fakat korkuyordum, la conte gibi olmasından..divx i biliriz,hem çokaz yer kaplar hemde görüntü kalitesi süperdir..Fakat dediğin gibi iyi bir sistem olmadan pek performanslı çalışmayacağı için önce işlemcimi athlon 2500 e falan yükseltip öyle almak istiyorum..Yardımların için sağol.....
  • rica
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.