Şimdi Ara

barton 2500 için carpan veren yokmu yaw....?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Serhat onun soğutmadan kaynaklandığını sanmıyorum. Bariz bir stabilite problemi gibi duruyor. İşlemci biraz voltaja ihtiyaç duyuyor sanırım.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HeavyWeight</i>
    <br />

    sizin galiba hsc v62 fan var otomatik olarak ısıya göre direnci düştüğünden akımı daha fazla artarak fan hızlanıyor bunun onune geçemezsin şayet fanın altındaki termistörü kırarak lehimle kısa devre yaparsan bu seferde sürekli full devir döner veya düşük omajlı bir direnç lehimlersen bu seferde tekrar fanı bakır alt kısma takamazsın biraz karışık mevzu yani ne yazıkki başka fan alman lazım sesten şikayetçiysen..

    ikincidurumda sizin açılışta 333 görmesi ramin fsb sini 166 da çalıştırıyor olmanız bunu 200 fsb yapar gerekli çarpan ve voltajlarla oynayacak şekilde bilginizvarsa biostan ayarlar ddr 400 raminizi degerinde kullanırsınız
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Teşekkürler gerekli ayarlarla ramleri 400 de işlemciyide 2800 de çalıştırıyorum ısı 40-41 derece arasi oyun oynarken 45 e çıkıyor.Ses sorunumda fandan degilmiş biraz dikkatli dinledim cdwriter dan geliyor.Söküp çalıştrdım ses kesildi galiba degiştirmem gerekiyor.Bir de kasadan kulak çınlatici bir ses geliyo devamli tıııınnn gibisinden :P anakarttan mi geliyor çözemedim bununu için bi önerisi olan varmi?




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.